aynen kayınvalidemde bana öyle diyor. neymiş rüya görmüş 5 kasımda doğuracakmışım.
arkadaşlarım arıyor soruyor doğurmadınmı daha diye.
resmen bunalıma sokcaklar insanı..
ablan hala gelemiyor mu tatlım senin ben gelim bari yanına zaten doğurduğum da yok sana yardımcı olayım bari
bir de görümcen vardı yanlış hatırlamıyorsam onu çağırın hiç olmazsa tamam tanımıyorsun ama hem tanışmış olursunuz hem de sana yoldaş olur bir süre
ben o bunalıma bugün girdim nstde sancı mancı da çıkmayınca iyice moralim bozuldu ilkin eşime çattım orda yanımda ilk o vardı sonra hastaneden geldim aryan arayana dayanamadım kardşime patladım hergün sormayın doğurunca haber veririm dedim daha teli açar açmaz ama hala vicdanım sızlıyor
Malesef Cnm ablam gelemiyor
ben alıştım Cnm sadece eşim
biraz vakit ayirsin istiyorum ama
olmuyor...kız sen hamis hamis yorulursun
üzülme , onlar senin hamilelik stresinde olduğunu biliyorlardır.. bence kırılmamıştır..
Nstdeyim suan ve sancilar siklasti.
biz öyle istiyoruz da onlarda çalışıyor geç geliyor haliyle vakit ayıramıyor şimdi sen iyice alışınca bebişe böyle düşünmezsin çünkü bildiğim kadarıyla eşin geç geliyor sabah da erken gidiyordu zamanla sen de hak verirsin ona çünk vakti yok
allah sana güç kuvvet versin ki minişe iyi bak üstesünden gelebil gündüz o uyuyunca sen de uyu biraz ki enerji topla
Aslında onada hak veriyorum saat 8 de gidiyor
gece 1-2 de geliyor...
hihi
sizi bulduğuma sevindim bende siz de doğurmuşsunuzdur diye düşündüm yalnız değilmişim ama bu gidişle yalnız kalıcam
sevgimm senin de günün yeni bitti doktorun bekleme kararı alabilir bebeğin suyu yeterliyse 10 gün bekleme süresi varmış canım daha sağlıklı oluyormuş öyle normal şartlarda beklemek ama umarım çok bekletmezler bu gidişle kasım annesi olucaz
ekim topiği de sessizleşmiş artık...
1-tarife ( 39+4 )
2-lina0156
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur
kızlar haftalarımızıda yazalım olurmu ??
yok canım yaa 39+4 olduk benim oğlanın miladını doldurmasına 3 gün kaldı bakalım ne olacak :)
Maşallah annelerbende kasım annelerınden zıyarete geldım sizi sıra bıze gelıyo şaka maka..
allah bı avazda kurtarsın hepınızı ınsallahh
şu listede en önce benim doğurmam lazım çünkü sizden önce doldu benim günüm ama kesin en sona kalırım
ekim bitiyor biz halen kucaklayamadık bu minikleri..
böyle giderse kasıma kalıcaz herhalde
1-tarife ( 39+4 )
2-lina0156
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur
6-juanaa..(39+5)
Maşallah annelerbende kasım annelerınden zıyarete geldım sizi sıra bıze gelıyo şaka maka..
allah bı avazda kurtarsın hepınızı ınsallahh