2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen kayınvalidemde bana öyle diyor. neymiş rüya görmüş 5 kasımda doğuracakmışım.
arkadaşlarım arıyor soruyor doğurmadınmı daha diye.
resmen bunalıma sokcaklar insanı..

ben o bunalıma bugün girdim nstde sancı mancı da çıkmayınca iyice moralim bozuldu ilkin eşime çattım orda yanımda ilk o vardı sonra hastaneden geldim aryan arayana dayanamadım kardşime patladım hergün sormayın doğurunca haber veririm dedim daha teli açar açmaz ama hala vicdanım sızlıyor

Malesef Cnm ablam gelemiyor
ben alıştım Cnm sadece eşim
biraz vakit ayirsin istiyorum ama
olmuyor...kız sen hamis hamis yorulursun

üzülme , onlar senin hamilelik stresinde olduğunu biliyorlardır.. bence kırılmamıştır..

Malesef Cnm ablam gelemiyor
ben alıştım Cnm sadece eşim
biraz vakit ayirsin istiyorum ama
olmuyor...kız sen hamis hamis yorulursun

biz öyle istiyoruz da onlarda çalışıyor geç geliyor haliyle vakit ayıramıyor şimdi sen iyice alışınca bebişe böyle düşünmezsin çünkü bildiğim kadarıyla eşin geç geliyor sabah da erken gidiyordu zamanla sen de hak verirsin ona çünk vakti yok
allah sana güç kuvvet versin ki minişe iyi bak üstesünden gelebil gündüz o uyuyunca sen de uyu biraz ki enerji topla

üzülme , onlar senin hamilelik stresinde olduğunu biliyorlardır.. bence kırılmamıştır..

bekar kardeşim öğrenci bilir mi bilmem hamilelik stresinde olduğumu da mesaj attım sonra böyle böyle durum kırılma diye yok abla kırılmadım haklısın sen de demiş

Aslında onada hak veriyorum saat 8 de gidiyor
gece 1-2 de geliyor...

Aslında onada hak veriyorum saat 8 de gidiyor
gece 1-2 de geliyor...

canım senin de işin zor ama eşinin vakit ayırıp bebeğe bakması zor görünüyor çünkü hepi topu 6-7 saat evde ondada uyumak zorunda sen de uykusuz kalıyorsun ama evdesin en azından bebişi uyutunca sende uyursun

yok canım yaa 39+4 olduk benim oğlanın miladını doldurmasına 3 gün kaldı bakalım ne olacak :)

1-tarife ( 39+4 )
2-lina0156
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur

kızlar haftalarımızıda yazalım olurmu ??

yok canım yaa 39+4 olduk benim oğlanın miladını doldurmasına 3 gün kaldı bakalım ne olacak :)

hadi hayırlısı benimki de doldurdu ama umrunda değil hanımefendinin nstde sancı sıfır çıktı inanabiliyormusun 40+2 bir de bugün

Maşallah anneler bende kasım annelerınden zıyarete geldım sizi sıra bıze gelıyo şaka maka..
allah bı avazda kurtarsın hepınızı ınsallahh

içim sıkılıyor resmen allah muhafaza depresyona giricem diye korkuyorum
umarım şu bunalım durumunu bir an önce atarım

hoşgeldin nasılsın doğurdun mu bugün girmediğine göre kesin doğurmuşsundur diye düşündük

şu listede en önce benim doğurmam lazım çünkü sizden önce doldu benim günüm ama kesin en sona kalırım

SEni ilk yazdım,listeden ilk çıkan ol diye
Düzeltme: aaa ilk yazmamışım ayol, olsun allah söyletti belki ilk çıkacağını...

ekim bitiyor biz halen kucaklayamadık bu minikleri..
böyle giderse kasıma kalıcaz herhalde

Ben de aynısını dedim geçen gün, benim öyle bir tehlike var :)

1-tarife ( 39+4 )
2-lina0156
3-gemifree
4-sevgimm
5-sabur
6-juanaa..(39+5)

doğumunu bekleyenler:
1-tarife ( 39+4 )
2-lina0156
3-gemifree (40+0)
4-sevgimm
5-sabur
6-juanaa..(39+5)[/QUOTE]

Maşallah anneler bende kasım annelerınden zıyarete geldım sizi sıra bıze gelıyo şaka maka..
allah bı avazda kurtarsın hepınızı ınsallahh

Saol canım darısı başına.. Sen de bize benzeme ekim annesi derken kasıma kalıyoruz. Sen de aralığa kalma şimdiden konuş bebişle de vaktinde saatinde gelsin. Dinler belki seninki

Yazyağmuru !!!
Meraktan öldük bırak geçmişi okumayı haberdar et bizi... Doğumunu bekleyenler listesi yaptık sen alta ekleme kendini e mi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…