doğru söylüyosun, doğurmanın incelikleri diye bişi var mı acaba dur onuda soruyum google amcaya
aaa zullunun ismini görmedim ben tatlım, kv geldi bişiler sordu o ara cıkmak zorunda kaldım.
cnm nişan tekrar gelebiliyo korkma sakın. en güzelini yapıyosun belli etmemekle, evdekiler insanı daha çok etkiliyo. bnm kv çok rahat ama değişik bi hale geldiğim zaman gece felan bişey olursa kaldır diye endişeyle yatıyo, sonra gece sabaha kadar bebiş görüyo rüyasında
Anne demişken kızlar ben sancıodasindayken önce kardeşim sonra annem yanımdaydı en kötü sancılarımı annem gördü cok rahattir annem telas yapmaz diyodum ama ben bağırdıkça sanki yerime yatıp o agriyi o çekmek istedi çok zorlandı bide ben dogumhanede çok kalınca korktu sekri filan yukseldi annem resmen bi yaş yaslanmisti annenizi sancı odasina sokmayin bence daha direncli birileri olsun yanınızda
ben soruyorum da çıkmıyor yaa
benim kv de bugün beni görmüş rüyasında çantamı koluma almış bir yere gidiyormuş sabah hemen aradı doğurdun mu yoksa diye yok daha duruyorum dedim inşallah rüyan doğumuma işarettir de bugün doğururum dedim
hayrolsun tatlım, belli mi olur bi anda gidiverirsin doğuma :) kiiiiii hayırlısıyla öyle de olur inşallah..
hepimizde kontrolden önce doğuma gitmek istiyoruz ya :)ayy inşallah yaa yarın kontrole gitmeme gerek kalmaz umarım
hadi geçmiş olsun allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
mesane pedi derken hasta bezlerini mi kasdediyorsun canım
sancı odası da mı oluyor hastanelerde yaa özel hastane miydi seninki ben özele gidiyorum da kendi odamızda çekmiyormuyuz sancıyı acaba..
annen acını görünce annelik duygusuylaa öyle yapmıştır canım şimdi sen oğlunun yerine çekmek istemezmisin o da öyle işte
benim annem de seninki gibi soğuk kanlı ama bu tür durumlarda dayanamaz herhalde çok acı çektiğimizi görse
Günde3-4 tane yiyorum Cnm inşallah bol bol sutun olurCnm b arada sanada hayırlı olsun bebeğini doğurmuşsun pek giremediğim için kim doğurdu kim doğurmadı bilrmiyorum
ne kadar hurma yiyosun günde bugün hummana stil tea aldım inş iyi gelir
bu arada kızlar çok az kişi kaldı doğum yapmayan herhalde
Cnm ben hiç süt yapsin diye çay icemiyorum goguskızlar merhaba kızımı uyuttum bi uğrayım dedimbiz 25 günlük olduk keyfimiz çok yerinde çok şükür birde gaz sancılarımız olmasa hurmadan bahsedilmiş bende hergün yiyorum üzerine bol su içiyorum kızım sürekli emmek istiyor sütümü arttırmam gerekli birde yulaf ezmesi yiyorum eti lifalif çok faydasını gördüm bu akşamda maltana aldım içtim az önce psikolojik mi artık anlamadım ama göğüslerim hemen sızlamaya başladı sanırım işe yarıcak bunun dışında humana stil tea içiyorum onunda faydası var aklınızda olsun
Cnm ben saat başı emziriyorum bebeğim uyumayinca 5 dk birKızlar çok az kişi kaldınız hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş
biz bugün iki haftalık olduk 3.450 doğmuştu oğlum 3.250 ye inmişti bugün kontrolde maşallah3.700 çıktı çok az mama verdim dedim dokora çok alıştırma dedi bir haftadır mamaya başlamıştım ilk hafta sırf emzirdim ikinci hafta 4 saat direndim artık bebeğim bir sağ bir sol göğsümü kaç kere emzirdiğimi hatırlamıyorum aranması ağlaması devam ediyor bizde mama vermeye başladık emziriyorum birde çok az mama yapıyprum
kızlar siz ne kadar aralıklarla ve ortalama kaç dk.emziiyorsunuz merak ettim mesela 2 saatte bir emziriyorsanız 2 saat sonra yine göğüsleriniz doluyor mu ?
Hayırlı olsun Cnm normal doğum mu yaptınKıxlar ben doğurdum dün akşam sıyum geldi şimdi kızım ysnımda:))))
Hayırlı olsun Cnm ben doğumdan sonra göğsüme sığan sürdümBiz bugün hastaneden çıkıyoruz kızlar
Bi kaç tavsiyem var kanama için büyük mesane pedleri kullandım tavsiye ederim. Kanın yanısıra su da akıyo.
Bi de ben çok bunaldım hastanede ince pijama ya da gecelik tercih edin.
Göğüs uçları büyük problem. O konuda Allah yardımcınız olsun
İyiyim Cnm sen nasılsın ah tatlım nasıl dogurdum bende bilmiyorumnasılsın dah bir toparlamışsındır inşallah kendini ben hala doğuramadım bak takvimim de bitti nasıl doğurulur tatlım tarifini bize de versene
sancı odası da mı oluyor hastanelerde yaa özel hastane miydi seninki ben özele gidiyorum da kendi odamızda çekmiyormuyuz sancıyı acaba..
annen acını görünce annelik duygusuylaa öyle yapmıştır canım şimdi sen oğlunun yerine çekmek istemezmisin o da öyle işte
benim annem de seninki gibi soğuk kanlı ama bu tür durumlarda dayanamaz herhalde çok acı çektiğimizi görse
zulluuuuuuuuu napıyosun kuzummmm =)
kız ne zaman senin adını yazsam sen geliyosun içine mi doğuyoo :)
kızlar ben doğum ysptım 20 ekim 2013 saat 11:53 de ELA'm 3000 kılo 49 cm ve sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun 12 saat sancı sonrası normal doumla geldi kızım çok şükür iyiyiz ama zaman bulmak zor ancak bukadar yazabiliyorum doğum hikayemi de yazacağım insalah kısa zaman sonra Allah herkese nasip etsin muhteşem bi duygu kokusu cennet gibi
canım gözünaydın maşallahkızlar ben doğum ysptım 20 ekim 2013 saat 11:53 de ELA'm 3000 kılo 49 cm ve sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun 12 saat sancı sonrası normal doumla geldi kızım çok şükür iyiyiz ama zaman bulmak zor ancak bukadar yazabiliyorum doğum hikayemi de yazacağım insalah kısa zaman sonra Allah herkese nasip etsin muhteşem bi duygu kokusu cennet gibi
canım kv.ye sormuştum 1 haftada düşer demişti. sulanma kızarma olmadıktan sonra bişey olmazmış genellikle..Kızlar bebeklerin göbeği ne zaman düşer bugün 8 günlük olduk
Dusecek gibi duruyor
bizde bu konuda kv ile anlaşma yaptık. doğumumda kv, eşim, görümcem ve işi olmazsa kv.min kardeşi olucak. ben ağlasamda sen gül yoksa oturur benle ağlar kıvranırsanız ben daha da kötü olurum diyorum, o da tamam diyobnm hem kv hem kardeşi sağlamdır, bakalım artık nasıl olcak doğumumuz :)
canım kv.ye sormuştum 1 haftada düşer demişti. sulanma kızarma olmadıktan sonra bişey olmazmış genellikle..
Kızlar bebeklerin göbeği ne zaman düşer bugün 8 günlük olduk
Dusecek gibi duruyor
merak etme kuzum zaten 8 gün geçmiş Allah'ın izniyle bişicik olmaz. Kundak yapmak gerekirmi bilmiyorum ama ben kundaklamayı düşünmüyorum. Hastane cıkısındaki gibi ince battaniyelere kundak seklinde sararım gerekirse..Sulanma kuzarma yok Cnm dusecek
gibi duruyor bir sorun çıkmaz inşallah
birde bebekleri kundak yapmak lazım mı acaba
Zullucum gözün aydın beraber doğurmuşuz 16 ekimde
Bizim gobek düşmek uzete ama endiselenme benin kuzenimin 14 gun sonra düşmüştü