2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merak etme kuzum zaten 8 gün geçmiş Allah'ın izniyle bişicik olmaz. Kundak yapmak gerekirmi bilmiyorum ama ben kundaklamayı düşünmüyorum. Hastane cıkısındaki gibi ince battaniyelere kundak seklinde sararım gerekirse..

Bende yapmak istemiyorum hastahane de kağıt
verdiler onda kundak yapmak kalça cikikligina
sebep olduğu yaxiyordu eşimin yengesi de kundak
yap diyor biraz aklim karisti

kızlar bu streslerden midir nedir içim sıkılmaya başladı, yapcak bişey de gelmiyo aklıma.. :KK14:

Bende yapmak istemiyorum hastahane de kağıt
verdiler onda kundak yapmak kalça cikikligina
sebep olduğu yaxiyordu eşimin yengesi de kundak
yap diyor biraz aklim karisti

bende öyle duymuştum canım ama nette de araştırdım. kimisi diyo bacakları serbest kalcak kimisi diyo elleri serbest olcak. Şimdi kime güvenipte kundaklıcaz :26: en güzeli bildiğimiz gibi büyütmek, eğer sıkıntı olcak olsaydı hastaneden öyle bi kağıt vermezlerdi

bende öyle duymuştum canım ama nette de araştırdım. kimisi diyo bacakları serbest kalcak kimisi diyo elleri serbest olcak. Şimdi kime güvenipte kundaklıcaz :26: en güzeli bildiğimiz gibi büyütmek, eğer sıkıntı olcak olsaydı hastaneden öyle bi kağıt vermezlerdi

Bilmiyorum Cnm bende şaşırdım yani annelerimiz
bizi kundak yapıp büyütmüş o da var

slm kızlar ay ben pek giremedim 13 günlük olduk malumm feleğim şaştı günlerdir ....
anneler evde her kafadan bir ses çıkıyor depresyona girecektim ay herkez ben biliyorum die alıp çocuğu bişeyler yapıyor sinirlerim alt üst oldu deneme tahtasımı benim çocuğummm:KK47::KK47::KK47:
bide sarılık atlattk 1gün hastanede kaldık
ay bide benim oğlum sünnetli doğdu peygamber sünnetei var en ufak bişeyden mikrop kapıyor....
çok dikkat ediyorum

bide ben 73 ile gittim doğuma şimdi 66 yımm siz nekadar verdinizz

slm kızlar ay ben pek giremedim 13 günlük olduk malumm feleğim şaştı günlerdir ....
anneler evde her kafadan bir ses çıkıyor depresyona girecektim ay herkez ben biliyorum die alıp çocuğu bişeyler yapıyor sinirlerim alt üst oldu deneme tahtasımı benim çocuğummm:KK47::KK47::KK47:
ay bide benim oğlum sünnetli doğdu peygamber sünnetei var en ufak bişeyden mikrop kapıyor....
çok dikkat ediyorum

Geçmiş olsun Cnm bizdede sarılık vardı ama dr geçer
dedi.bizde 8 günlük olduk....kaç kilo olduğumu hiç bilmiyorum
Cnm 56 ile doğuma girdim yarın sağlık ocaginda tartilayim
bari o kadar çok yoruluyorum ki kilo falan aklıma gelmiyor
ama hiç göbeğim kalmadı eski halime döndüm

çok dikkat ediyorum

Allah yardımcın olsun canım, kendine dikkat et sen, herkesin her dediğini yapmak zorunda değilsin, sonuçta senin çocuğun ve en doğru kararı sen verirsin. illaki fikir alıcaz, illaki bilgilerini paylaşıcaz ama seninde fikrin önemli. nasıl bi sıkıntının içinde oldugunu anlayabiliyorum az çok, çevreden dolayı.. şükür bnm annemde kv.dem de o konuda sorun cıkarmaz, cıkaranında önüne gecer. maşallah oğlunada sünnetli doğmuş, bakalım bizde de olucakmı.. eşimin babasında ve babası tarafında öyle doğanlar olduğundan olma ihtimalimizde var.. hayırlısı bakalım..

canım neden moralini bozuyosun burdaki doğum hikayelerinde okudun mu hiç öyle birşey o eskidenmiş bir de sen özele gidiyosun sanırım dimi o dediğini devlet hastanelerindeki yaşlanmış hayattn bıkmış ebeler yapıyor hiiç moralini bozup bunları duyark normalden vazgeçme

benim 3ten beri ağrı gelip gidiyor ama öyle tarif edilen ağrılar gibi değil bir de sanki hiç kesilmiyor da arada bir yükselip düşüyor sadece az önce bir öncekilere göre şiddetlendi o kadar bakalım hayırlısı

off off sızlerde acılma var nısan var bende hıçbırı yok cnm bıde sunı sancı sakın almayın dıyolar sakın

sancı odası da mı oluyor hastanelerde yaa özel hastane miydi seninki ben özele gidiyorum da kendi odamızda çekmiyormuyuz sancıyı acaba..
annen acını görünce annelik duygusuylaa öyle yapmıştır canım şimdi sen oğlunun yerine çekmek istemezmisin o da öyle işte:KK49::KK49:
benim annem de seninki gibi soğuk kanlı ama bu tür durumlarda dayanamaz herhalde çok acı çektiğimizi görse

evet cnm sancı odası oluyormuş ama sanırım sana aıt odaymışş

kızlar ben doğum ysptım 20 ekim 2013 saat 11:53 de ELA'm 3000 kılo 49 cm ve sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun 12 saat sancı sonrası normal doumla geldi kızım çok şükür iyiyiz ama zaman bulmak zor ancak bukadar yazabiliyorum doğum hikayemi de yazacağım insalah kısa zaman sonra Allah herkese nasip etsin muhteşem bi duygu kokusu cennet gibi :nazar::nazar::nazar:

gozunaydın tam aklımdaydın bugun senınle gunlerımız aynıydı benıde solladın

Nasildiniz kizlarr oglus uyurken bi bakiyim dedim :)) telden giriyorum bu aradaa bizim gobus dusmedi henuz dusucek ama bugun yarin :)

Sağol tatlım bizimde 8.günümüz kız senin oğlan bizimkinden bir gün büyük:KK1:

Ayy evettt :))) masallah benim dogum cok zor oldu vakum yapildi 2 kez kordon dolanmis oyle cikti epidural yapildi tutmadi oksijen verdiler bana kalp atislari dustu bebegin kesi yapmadilar cok yirtildi vakumdan cok dikisim var bide ebe uzerime cikti dirsekleriyle basti fln hatirlamak bile istemiyorum :KK43:((

Ayy evettt :))) masallah benim dogum cok zor oldu vakum yapildi 2 kez kordon dolanmis oyle cikti epidural yapildi tutmadi oksijen verdiler bana kalp atislari dustu bebegin kesi yapmadilar cok yirtildi vakumdan cok dikisim var bide ebe uzerime cikti dirsekleriyle basti fln hatirlamak bile istemiyorum :KK43:((

Neeeeee:KK53:bunlar tam dayaklik :KK22:Cnm
Şu an iyimisin tatlım...bende normal istedim
Suyum geldi 12 saat sancı çektim suni sancı
sonrası sezaryen oldu çok berbattı allahtan sezaryen
iyi geçti

X