2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar mrb sıze sıkıntımı anlatayım moralımı bozdular normal doğum ıstıyordum gerı kafalılar benı korkuttu yok ebeler karnına cıkıyo dr gırmıyo yırtıyolar hatta bı bebegı acıllık etmışler falanda fılan şimdi ben bu korkuyla ne yapcam
canım neden moralini bozuyosun burdaki doğum hikayelerinde okudun mu hiç öyle birşey o eskidenmiş bir de sen özele gidiyosun sanırım dimi o dediğini devlet hastanelerindeki yaşlanmış hayattn bıkmış ebeler yapıyor hiiç moralini bozup bunları duyark normalden vazgeçme
:KK9::KK9:

seninde nişanın gelmiş o zaman gözünaydın cnm, tez zamanda hayırlısıyla doğumunda başlar inşallah :)

aminnnnn inşallah canımmm :)

evt kuzu o yüzden günümü beklemem sıkıntı olmadı..
deminden karnıma bi ağrı girdi, halende var ve yine akıntı geldi normal renkte.. :KK25:

benim 3ten beri ağrı gelip gidiyor ama öyle tarif edilen ağrılar gibi değil bir de sanki hiç kesilmiyor da arada bir yükselip düşüyor sadece az önce bir öncekilere göre şiddetlendi o kadar bakalım hayırlısı

Merhaba Ekim anneleri hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum inşallah, bende mart annesi olucam nasipse size birşey danışmak istiyorum en doğru yer burası çünkü, ben ailelerden çok uzakta bir yerde yaşıyorum doğuma annemin yanına gideceğim, şöyle planladım 34. haftamda izne ayrılacağım kayınvalideme gideceğim 2 hafta kalıcam 36. haftamda annemin yanına geçeceğim yalnız annem arabayla 8 saat uzak mesafede. bu haftalarda çok ağır oluyor musunuz durumlarınız nasıl yoksa direk kendi annemin yanına mı gideyim? Yolculukta zorlanır mıyım?

Saolasin cnm..
Bence bu kisidn kisiye degisir. Hamileligin durumuna gore.
Araba kendi ozel arabanizsa sorun olmaz diye dusunuyorum.. otobus zor gibi..
Ben 29. Haftamda ucakla adana-istanbul arasinda inmemize 20 dk. kala fenalastim.
15 dk. Surdu gecti. Tansiyondu sanirim. Donerken cok korkmustum.
33 haftamda geri donus yaptigimda ise cok rahattim.. o anki durumuna gore degisir.
Herkesin hamileligi farkli oluyo..

kızlar mrb sıze sıkıntımı anlatayım moralımı bozdular normal doğum ıstıyordum gerı kafalılar benı korkuttu yok ebeler karnına cıkıyo dr gırmıyo yırtıyolar hatta bı bebegı acıllık etmışler falanda fılan şimdi ben bu korkuyla ne yapcam

böyle insanlara sinir oluyorum. Canım sen kendine ve doktorlara güveniyosan gerisine kulağını tıka. Benim geçenlerde doğum yapan arkadaşımda bnm sevmiyorum dediğim doktora denk gelmişti. Bi anlatıyo bi anlatıyooo kiii doğacak çocukta geri kaçar onun anlattıklarıyla. Neymiş karşısındaki odada normal doğumdan çıkan kadına kesik atmadığı için kadının vajinasıyla beraber bacak arasıda yırtılmış, neredeyse dizlerine varmak üzereymiş felan. yuh artık yaaa.. İnsanlar o kadar ballı ki, nerden naz yaparım, olayı nasıl devasal boyutlara getirebilirim diye uğraşıyolar.. korku öyle bi duygu ki, çevrenin konuşmasına bile gerek kalmadan kafanda kurgulayabiliyosun.. 0 yüzden kendine güven ve bol bol dua et, Allah büyüktür..

Merhaba Ekim anneleri hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum inşallah, bende mart annesi olucam nasipse size birşey danışmak istiyorum en doğru yer burası çünkü, ben ailelerden çok uzakta bir yerde yaşıyorum doğuma annemin yanına gideceğim, şöyle planladım 34. haftamda izne ayrılacağım kayınvalideme gideceğim 2 hafta kalıcam 36. haftamda annemin yanına geçeceğim yalnız annem arabayla 8 saat uzak mesafede. bu haftalarda çok ağır oluyor musunuz durumlarınız nasıl yoksa direk kendi annemin yanına mı gideyim? Yolculukta zorlanır mıyım?
Canım öncelikle Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. Herkesin bünyesi farklı oluyo ama genellikle 30lu haftalarda insan çok daha çabuk yoruluyo, enerjisi kalmıyo.. bunlar bi kenara bir de bazı durumlarda doktorlar seyehat etmeyi yasaklıyo..

öncelikle allah sana da sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin ağırlaşıp ağırlaşmayacağın senin durumuna bağlı mesela şimdiye kadar kilo aldın mı yada karnın çıktı mı benim karnım senin gibiyken henüz belli değildi o yüzden 36. haftada çok ağır değildim yani yola çıkabilirdim ama şu var kuyruk sokumu kemiği çok batıyor uzun süre oturunca hani böyle bir sıkıntın olmazsa ve doktorun izin verirse öyle yaparsın izin vermezse zaten iki yere de gidemezsin şimdiden düşünme bence o yüzden o tamamen o zamanki durumuna bağlı

aynen canım bende de dediğin gibi saat 3ten beri bir ağrı var ama sanki geçmiyor ama bir ara yükseliyor bir de belimde ağrı olup olmadığını anlamadığım için bilemiyorum(belim her zaman ağrıdığı için kestiremiyorum) zaten dediğin gibi doğum sancısı şiddetli olur doktoru da arasan birşey değişmez orda da beklicen sonuçta evde de

Evet.. ben de anneme onu soyledim. Evde cekmek evde sabretmek gerek agrilara..
Esimle annem cok heyecanlilar. Hemen panikliyolar. Bu :KK4:da beni olumsuz etkiliyor..

Sagolasin canim.. hepimize hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim..
aminnn canım hayırlısıyla tez zamanda inşallahh... :)

canım neden moralini bozuyosun burdaki doğum hikayelerinde okudun mu hiç öyle birşey o eskidenmiş bir de sen özele gidiyosun sanırım dimi o dediğini devlet hastanelerindeki yaşlanmış hayattn bıkmış ebeler yapıyor hiiç moralini bozup bunları duyark normalden vazgeçme

benim 3ten beri ağrı gelip gidiyor ama öyle tarif edilen ağrılar gibi değil bir de sanki hiç kesilmiyor da arada bir yükselip düşüyor sadece az önce bir öncekilere göre şiddetlendi o kadar bakalım hayırlısı
benimde ağrılar heğ yokladığı için ayırt edemiyorum aynı belim gibi.. Bazen hiç geçmemişte sabit devam ediyomuş gibi hissediyorum. Ama senin doğum yakındır, üçlünün biri gitti ikincisi de gitmeye hazır gibi, ben sizi uğurluyorum :))

Evet.. ben de anneme onu soyledim. Evde cekmek evde sabretmek gerek agrilara..
Esimle annem cok heyecanlilar. Hemen panikliyolar. Bu :KK4:da beni olumsuz etkiliyor..
aslında annen tecrübeli sana destek olması lzım evde çekmen konusunda ama ilk torunu sanırım heyecanlı :KK34::KK34:
sen de söyleme canım az ağrıları şiddetlenene kadar ben söylemiyorum napim çünkü gerçek değildir diye bekliyorum ki öyle de çıkıyor malesef
aminnn canım hayırlısıyla tez zamanda inşallahh... :)

benimde ağrılar heğ yokladığı için ayırt edemiyorum aynı belim gibi.. Bazen hiç geçmemişte sabit devam ediyomuş gibi hissediyorum. Ama senin doğum yakındır, üçlünün biri gitti ikincisi de gitmeye hazır gibi, ben sizi uğurluyorum :))

inşallah kuzu ama belli olmuyor baksana yas ın günü daha çok vardı ama bizden önce doğurdu belki sende doğurursun

Kizlaarr size bir sey sorcam..simdi wc ye gittim. Yine akintiyla karisik bu sfer daha kirmizi gelmis.nisan birkac kez arka arkaya gelir mi?dun geceydi ilk gelen.

aslında annen tecrübeli sana destek olması lzım evde çekmen konusunda ama ilk torunu sanırım heyecanlı :KK34::KK34:
sen de söyleme canım az ağrıları şiddetlenene kadar ben söylemiyorum napim çünkü gerçek değildir diye bekliyorum ki öyle de çıkıyor malesef

inşallah kuzu ama belli olmuyor baksana yas ın günü daha çok vardı ama bizden önce doğurdu belki sende doğurursun
orası öyle canım ama ben hiiiççç sanmıyorum nedense.. hep diyorum ya zullu gibi oldum diye :KK1:

Kizlaarr size bir sey sorcam..simdi wc ye gittim. Yine akintiyla karisik bu sfer daha kirmizi gelmis.nisan birkac kez arka arkaya gelir mi?dun geceydi ilk gelen.

evet benim dün gece ilk gelmişti 12 gibi bugün de öğlen tekrar geldi tekrarlıyormuş canım korkma o yüzden burda başka arkadaşlarında öyle olmuştu

orası öyle canım ama ben hiiiççç sanmıyorum nedense.. hep diyorum ya zullu gibi oldum diye :KK1:

bende öyle olucam bu gidişle baksana ben bir türlü doğuramadım doğurabilmenin bir tarifi olsa da doğursak diyesim geliyor artık:KK1:
bu arada zulluu da burda altta ismi var:nazar::nazar:

nasılsın dah bir toparlamışsındır inşallah kendini ben hala doğuramadım bak takvimim de bitti nasıl doğurulur tatlım tarifini bize de versene:KK1::KK1::KK1:

evet benim dün gece ilk gelmişti 12 gibi bugün de öğlen tekrar geldi tekrarlıyormuş canım korkma o yüzden burda başka arkadaşlarında öyle olmuştu

Hmm.. tmm cnm anladm. Saol..
Fazla cvp yazamiyorum size telden girmek cok zooorr..
Anneme belli etmiyorum. Agrim cogalinca yuzumden anliyor.
Gozleri hep bende zaten. Mutfaktayken bile gelip bakip gidio..
Simdi nisan geldigini de size soyledim ona soylemedim :KK66:
Sizinle konusunca daha rahat oluyor..

hımm annen sıkı takipte yani:KK1::KK1:
aynen burda daha rahat etrafında panikleyecek kimse olmuyor rahat rahat sorabiliyorsun:KK34::KK34:

hımm annen sıkı takipte yani:KK1::KK1:
aynen burda daha rahat etrafında panikleyecek kimse olmuyor rahat rahat sorabiliyorsun:KK34::KK34:

Anne demişken kızlar ben sancıodasindayken önce kardeşim sonra annem yanımdaydı en kötü sancılarımı annem gördü cok rahattir annem telas yapmaz diyodum ama ben bağırdıkça sanki yerime yatıp o agriyi o çekmek istedi çok zorlandı bide ben dogumhanede çok kalınca korktu sekri filan yukseldi annem resmen bi yaş yaslanmisti annenizi sancı odasina sokmayin bence daha direncli birileri olsun yanınızda

bende öyle olucam bu gidişle baksana ben bir türlü doğuramadım doğurabilmenin bir tarifi olsa da doğursak diyesim geliyor artık:KK1:
bu arada zulluu da burda altta ismi var:nazar::nazar:
doğru söylüyosun, doğurmanın incelikleri diye bişi var mı acaba dur onuda soruyum google amcaya :KK1:
aaa zullunun ismini görmedim ben tatlım, kv geldi bişiler sordu o ara cıkmak zorunda kaldım.

cnm nişan tekrar gelebiliyo korkma sakın. en güzelini yapıyosun belli etmemekle, evdekiler insanı daha çok etkiliyo. bnm kv çok rahat ama değişik bi hale geldiğim zaman gece felan bişey olursa kaldır diye endişeyle yatıyo, sonra gece sabaha kadar bebiş görüyo rüyasında :KK1:

Anne demişken kızlar ben sancıodasindayken önce kardeşim sonra annem yanımdaydı en kötü sancılarımı annem gördü cok rahattir annem telas yapmaz diyodum ama ben bağırdıkça sanki yerime yatıp o agriyi o çekmek istedi çok zorlandı bide ben dogumhanede çok kalınca korktu sekri filan yukseldi annem resmen bi yaş yaslanmisti annenizi sancı odasina sokmayin bence daha direncli birileri olsun yanınızda

sancı odası da mı oluyor hastanelerde yaa özel hastane miydi seninki ben özele gidiyorum da kendi odamızda çekmiyormuyuz sancıyı acaba..
annen acını görünce annelik duygusuylaa öyle yapmıştır canım şimdi sen oğlunun yerine çekmek istemezmisin o da öyle işte:KK49::KK49:
benim annem de seninki gibi soğuk kanlı ama bu tür durumlarda dayanamaz herhalde çok acı çektiğimizi görse

X