2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Neeeeeebunlar tam dayaklik Cnm
Şu an iyimisin tatlım...bende normal istedim
Suyum geldi 12 saat sancı çektim suni sancı
sonrası sezaryen oldu çok berbattı allahtan sezaryen
iyi geçti

Allaha sukur iyiyim canim benimde sabah suyum geldi dogum gece oldu geceye kadar sanci cektim allaha sukur iyiyiz... gecmis olsub canimmm bebeklerimiz yanimizda ya :)))

Allaha sukur iyiyim canim benimde sabah suyum geldi dogum gece oldu geceye kadar sanci cektim allaha sukur iyiyiz... gecmis olsub canimmm bebeklerimiz yanimizda ya :)))

Oyle Cnm geçti gitti bide geceleri uyusam bizimki geceleri uyumuyor
sürekli süt istiyor altına dolduruyor esimde hep uyuyor ancak 3 saat uyuyorum
off çok yorgunum çok

ay cnm valla cok uzuldum ya nasıl kıymışlar sankı bana yapmışlar gıbı oldum

Merhaba kizlar, cok sukur ben de ogluma kavustum pazartesi sabahi . Annelik ne guzel ne farkliymis...dogum hikayemi de yazacagim...hepinizi ve bebeklerinizi cok opuyoruz benim oglanla :)

Sağol cnm senin bebiş uyanıyormu saat başı sen mi uyandırıyosun beim bir bakıyorum süt dolmuş sertleşmiş bir bkıyorum yumuşak hlde gögsüm süt kalmmış belli olmuyo yani

Sağol cnm senin bebiş uyanıyormu saat başı sen mi uyandırıyosun beim bir bakıyorum süt dolmuş sertleşmiş bir bkıyorum yumuşak hlde gögsüm süt kalmmış belli olmuyo yani

Benim bebiş uyumuyor CNm bazen de
Ben uyandırıyorum sarılığı var geçsin diye
Sürekli emzircnm ki sütün olsun benim sütüm
Çok fazla geliyor göğüs pesi kullanıyorum
Ama kıyafetim hep ıslak....birde kemikli et haşla
Ve iç oda süt yapar

lına yazyagmuru ben geldım sız yoksunuz yaa
benim aksamları fazla fırsatım olmuyo kuzum yaa kocişten dolayı, ama aklım hep burda kalıyo..

çok geçmiş olsun loorimm suan iyisiniz ya ona şükür. Allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah :)
Neeeeeebunlar tam dayaklik Cnm
Şu an iyimisin tatlım...bende normal istedim
Suyum geldi 12 saat sancı çektim suni sancı
sonrası sezaryen oldu çok berbattı allahtan sezaryen
iyi geçti

bununla geçmiş olsun kuzu... benimde bu aralar korkum bu zullum yaa... acılmam yok nişanım yok sancım desen nadir.. sanırım suni sancıya kalıyoruz ama cuma günü doktorun muayenesine bağlı olarak sezeryan da isteyebilirim. açıklık olmadan suni sancı yemek pek mantıklı gelmiyo, çoğu arkadaşta bu yüzden sezeryana alınmıştı

Merhaba kizlar, cok sukur ben de ogluma kavustum pazartesi sabahi . Annelik ne guzel ne farkliymis...dogum hikayemi de yazacagim...hepinizi ve bebeklerinizi cok opuyoruz benim oglanla :)

oy oy oyyy taze annemmm hosgeldin, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah :) darısı bizlere insallah hayırlısıyla.. bizde sizi öpüyoruz :)

doğum yapacaklara Allah kolaylık versin kızlar
aminnn canım inşallah.. Bebeğine kavusanlara da sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin Allah.. :)

Kızlar girenedim iki gündür :))) ancak girebildin sezeryan oldum suni sancı şstemedim çünkü bir santim açıklık vardı çok azdı epidural oldum sezeryan yani:))) iki gündür hadtanedeyi yarın çıkıyoruz bugünde odamız süslendi fotocu geldi yarında evimize inşşş:))) benim ilk gece çok ağrım oldu sürekli ağrı kesici yapıldı bugün gaz sancım vardı geceye doğru oda geçti tabi ağrım var yine ama ayağa kalkıyorum:))) sütüm bugün gelmeye başladı:))) kızımka birbirimize alışmaya çalışıyoruz:))))

ne güzel yaaa ne oldu ne bitti diyemeden göz açıp kapayana kadar oldu herşey :)

kızlar çok feci bi sancıyla uyandım, bi baktım karnımda taş gibi yerimden zor kalktım, tuvalete gittim hemen.. herhangi bişey yok... yalancı sancı galiba dedim ama odama tekrar döndüğümde o sancıyla beraber benden sıcak sıcak bişeylerin altığını farkettim. bi baktım sırılsıklam olmuş o bölge, üstüne bi de öyle bi akıntı gelmiş ki bembeyaz ve sümük gibi yine.. kv.me söyledim çamaşırım felanda ıslanmış, pedden bile geçmiş.. halen bişiler akıyo sanırım hastane yolları göründü bana.. Dualarınızı eksik etmeyin emi..

allah yardımcın olsun.

Kizlar ben dogurdum... Cok kolay bir dogum oldu sukurler olsun..
Simdi bebisim yanimmda.. surekli uyuyo emziremiyorum. sadece bir kez emzirdim cuk cuk cekti.ama simdi olmuyo bir turlu..
Harika bir duyguuu.. darisi bebisini bekleyen tum annelere..

kızlar gece 3.30dan beri sancım var çok şiddetli bir sancıyla uyandım sonra aralıklarla kasılma ve adet sancıları gibi sancılarım devam ediyor 8de hastaneye gidicem belim çok ağrıyor bakalım hayırlısı inşallah yalancı değildir de doğururum

Nstdeyim suan ve sancilar siklasti.

hadi hayırlısı haber bekliyorum senden inşallah doğurursun sen de ben de

Kizlar Allah yarfimciniz olsun kolaycacik dogurun ins dualarim sizinle ikinizide cok merak ediyorum mutlaka yazon imkan varsa doguma grmeden once ayyy kuzucuklariniza kavusuyosinuz sizde ins transfer vakti geldi bebisler topigine

Kizlar Allah yarfimciniz olsun kolaycacik dogurun ins dualarim sizinle ikinizide cok merak ediyorum mutlaka yazon imkan varsa doguma grmeden once ayyy kuzucuklariniza kavusuyosinuz sizde ins transfer vakti geldi bebisler topigine

Kizlar kalbimiz sizinle...her sey cok guzel olacak insallah, habersiz birakmayin...anne olmak cok guzelmis hepimize Allah tadini cikarmayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…