Neeeeeebunlar tam dayaklik Cnm
Şu an iyimisin tatlım...bende normal istedim
Suyum geldi 12 saat sancı çektim suni sancı
sonrası sezaryen oldu çok berbattı allahtan sezaryen
iyi geçti
Allaha sukur iyiyim canim benimde sabah suyum geldi dogum gece oldu geceye kadar sanci cektimallaha sukur iyiyiz... gecmis olsub canimmm bebeklerimiz yanimizda ya :)))
Ayy evettt :))) masallah benim dogum cok zor oldu vakum yapildi 2 kez kordon dolanmis oyle cikti epidural yapildi tutmadi oksijen verdiler bana kalp atislari dustu bebegin kesi yapmadilar cok yirtildi vakumdan cok dikisim var bide ebe uzerime cikti dirsekleriyle basti fln hatirlamak bile istemiyorum((
Günde3-4 tane yiyorum Cnm inşallah bol bol sutun olur
Cnm ben hiç süt yapsin diye çay icemiyorum gogus
dedi kullandigim halde kiysfetlerim süt oluyor
Cnm ben saat başı emziriyorum bebeğim uyumayinca 5 dk bir
Emziriyorum sürekli emmek istiyor benim kızım 3350 doğdu 3209
a düştü dün kontrolumuz vardı kızım 3280 grm olmuş dr bol bol
emzir banyo yaptır dedi
Hayırlı olsun Cnm normal doğum mu yaptın
Hayırlı olsun Cnm ben doğumdan sonra göğsüme sığan sürdüm
sukur göğsüme hiç yara olmadı ayriyetten gogus kremi ve zeytin yağı sürüyorum
İyiyim Cnm sen nasılsın ah tatlım nasıl dogurdum bende bilmiyorum
her gün sizleri merak ediyorum ama siz hala doğurmamışsınız bence az kaldı
bugün yarın doğurursunuz
Alıyorlar Cnm bende sancı çekerken eşim yanımdaydi
Sağol cnm senin bebiş uyanıyormu saat başı sen mi uyandırıyosun beim bir bakıyorum süt dolmuş sertleşmiş bir bkıyorum yumuşak hlde gögsüm süt kalmmış belli olmuyo yani
benim aksamları fazla fırsatım olmuyo kuzum yaa kocişten dolayı, ama aklım hep burda kalıyo..lına yazyagmuru ben geldım sız yoksunuz yaa
Ayy evettt :))) masallah benim dogum cok zor oldu vakum yapildi 2 kez kordon dolanmis oyle cikti epidural yapildi tutmadi oksijen verdiler bana kalp atislari dustu bebegin kesi yapmadilar cok yirtildi vakumdan cok dikisim var bide ebe uzerime cikti dirsekleriyle basti fln hatirlamak bile istemiyorum((
Neeeeeebunlar tam dayaklik Cnm
Şu an iyimisin tatlım...bende normal istedim
Suyum geldi 12 saat sancı çektim suni sancı
sonrası sezaryen oldu çok berbattı allahtan sezaryen
iyi geçti
Merhaba kizlar, cok sukur ben de ogluma kavustum pazartesi sabahi . Annelik ne guzel ne farkliymis...dogum hikayemi de yazacagim...hepinizi ve bebeklerinizi cok opuyoruz benim oglanla :)
aminnn canım inşallah.. Bebeğine kavusanlara da sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin Allah.. :)doğum yapacaklara Allah kolaylık versin kızlar
ne güzel yaaa ne oldu ne bitti diyemeden göz açıp kapayana kadar oldu herşey :)Kızlar girenedim iki gündür :))) ancak girebildin sezeryan oldum suni sancı şstemedim çünkü bir santim açıklık vardı çok azdı epidural oldum sezeryan yani:))) iki gündür hadtanedeyi yarın çıkıyoruz bugünde odamız süslendi fotocu geldi yarında evimize inşşş:))) benim ilk gece çok ağrım oldu sürekli ağrı kesici yapıldı bugün gaz sancım vardı geceye doğru oda geçti tabi ağrım var yine ama ayağa kalkıyorum:))) sütüm bugün gelmeye başladı:))) kızımka birbirimize alışmaya çalışıyoruz:))))
kızlar çok feci bi sancıyla uyandım, bi baktım karnımda taş gibi yerimden zor kalktım, tuvalete gittim hemen.. herhangi bişey yok... yalancı sancı galiba dedim ama odama tekrar döndüğümde o sancıyla beraber benden sıcak sıcak bişeylerin altığını farkettim. bi baktım sırılsıklam olmuş o bölge, üstüne bi de öyle bi akıntı gelmiş ki bembeyaz ve sümük gibi yine.. kv.me söyledim çamaşırım felanda ıslanmış, pedden bile geçmiş.. halen bişiler akıyo sanırım hastane yolları göründü bana.. Dualarınızı eksik etmeyin emi..
Nstdeyim suan ve sancilar siklasti.
hadi hayırlısı haber bekliyorum senden inşallah doğurursun sen de ben de
Kizlar Allah yarfimciniz olsun kolaycacik dogurun ins dualarim sizinle ikinizide cok merak ediyorum mutlaka yazon imkan varsa doguma grmeden once ayyy kuzucuklariniza kavusuyosinuz sizde ins transfer vakti geldi bebisler topigine