2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben çok kasılıyorum kızlar yaa ama sancı yok sadece karnım taş gibi oluyor ve makat ve vajinaya baskı oluyor o esnada

Bıgün ben acike gittim ya cnm orda ebe bana karnın taş sertleşirse ve çocuk bi yere toplanırsa bunlarda belli ve düzenli aralıklarla olursa gerçek sanvıdır dedi karnın tümsekli olur dedi bi tarafına toplanır dedi seninde böylemi bide dk tut kaç dk oluyor

evet canım öyle oluyor aynen ama benim kız çok şakacı hep yalancı sancı yapıyor bu da öyledir eminim ama bakarım dakiksına hiç bakmamıştım:26::26:

Toplanması bende de çok sık oluyor ama ağrı sancı olmuyor:26:

evet canım öyle oluyor aynen ama benim kız çok şakacı hep yalancı sancı yapıyor bu da öyledir eminim ama bakarım dakiksına hiç bakmamıştım:26::26:

Toplanması bende de çok sık oluyor ama ağrı sancı olmuyor:26:

Bugün ebe bana böyle anlattı cnm önemli olan sertleşmedi düzenli olmadı dedi karnıma dokundu seninki yumaşak dedi zaten öke dediğinde benim kasılmam yoktu düzenli oluyor onu takip edin kuzular:)))

Bugün ebe bana böyle anlattı cnm önemli olan sertleşmedi düzenli olmadı dedi karnıma dokundu seninki yumaşak dedi zaten öke dediğinde benim kasılmam yoktu düzenli oluyor onu takip edin kuzular:)))

ben olursa takip edeyim bakayım kaç dakikada oluyor şimdi aklıma ne takıldı biliyormusun bu sertlik doğumda da devam ediyor mu acaba bu çok rahatsız edici bir durum çünkü benim nefesim daralıyor o zaman

bende normal bekliyordum bebek kanala bile girmis. Ama kilosu cok ve iri diye doktor riske atmak istemiyor.. bilemedimvallaa

peki baskı hissediyormusun aşağı doğru ben öyle hissediyorum o zaman çünkü çok baskı oluyor ve nefesim daralıyor aynı zamanda karnım semsert
Sertlikle birlikte baskı da oluyor yer yer aynen nefesim daralıyor ve tuvalet ihtiyacım oluyor hemen

Sertlikle birlikte baskı da oluyor yer yer aynen nefesim daralıyor ve tuvalet ihtiyacım oluyor hemen

tıpkı ben benim de öyle ama dakika takibi yapmadım çünkü hep yalancı sancılarım oluyor 2 haftadır hep boş çıkıyor sadece esip geçiyor

Kızlar gözünüzaydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah...
kızlar bişey sormak istiyorum yarım saattir karnım kasılıyor sertleşiyor kızım da hareketli baya ve vajinama aniden iğne batıyo gibi oluyo resmen yerimden zıplıyorum sizde de oluyor mu:26::26::26:
0lmaz mııı
canım insallah hayırlısıyla gönlüne göre olur hersey.. dualarım seninle..

Kızlar bende bu kasılmalar yüzünden hastaneyi aradım doktorumun mesaisi bitmiş bilee.. nöbetci doktorda acil durumlarda geliyomus, o yüzden ulasamadım. Mecburen burdaki hastaneye gittim, kalp atıslarını felan dinlediler. Bu kasılmalar 3 gündür varsa senin burda durman hata dedi dr. İçime kurt düşürdü. İstersen şimdi git ama gidemezsen en geç yarın git mutlaka dedi öylelikle eve geldim. Kasılmalar devam ediyo ama ağrı sancı yok.. Kasılmalar doğumun basladığını ya da cok yakın oldugunu gösterir ve yatısın yapılır dedi dr. Şimdi içime düşen bu kurtla sakinleşmeye çalışıyorum. Kasılmaların dk sı bazen 4 bazen 8 bazen 10 oluyo. Bildigim kadarıyla bunun en az 1 saat düzenli gitmesi gerek dimi :26:

canım düzenli olması gerekiyormuş az önce yas_0685 yazdı bugün ebe demiş ona mutlaka düzenli olmalı diye seninkinde bir düzen yok bende oluyor hatta pzartesi dokotra gitmeden öncede vardı yani yaklaşık 2 haftadır oluyor geçiyor düzenli değil yani

Son düzenleme:
yazyağmuru geri geldin mi kuzu
geldim canım, gelmeden önce acilede bi ugramıs oldum :)
sinirlerim cok bozuldu kuzum ya, napıcamı sapıttım iyice doktorumu arasam cok gec oldu, zaten mesaisi bitmis izne ayrılmıs.. kafam kazan gibi oldu, sanki üstünde biri oturuyo

düzenli derken illa 10 dk ise 10 dknın dolması anlamında mı ? yoksa 10 dk da 1 geliyosa; aralığı önemli olmadan 20 dk da 2 kez gelmesi de normal mi.. :26: bu arada dediğin gibi sertleştikce nefesim daralıyo sıkışıyorum ve alt tarafa batıyo bazen benimde..

canım şu an zaten çok geç oldu sancı filan da yoksa sabahı bekle sabah hastaneyi arasın duruma göre gidersin şimdi bu saatte milleti oraya götürüp bir de geri dönmek var
bilmiyorum ki ama şu kadar biliyorum mesela 10dk bire düşmüşse tekrar 20dk çıkmaz tam tersi aradaki zaman farkı azalır ağrı olur ağrının şiddeti de artar

Son düzenleme:
bende öyle yaptım canım, sabaha kadar durayım duruma göre ararım doktoru. en azından doktorumun yönlendirdiği bayanla görüşebilirim belki..
kasılma konusunda tam ifade edemedim demek istediğimi kuzum. şöyle anlatıyım. mesela tam 10 dk da 1 kasılma yaşıyoruz. yarım saatte 3 tane olmuş oluyo. bnm demek istediğimde yarım saatte 3 tane oluyo ama tam 10 dk aralıkla değil. diyelimki biri 15 dk da geldi diğeri 5 dk sonra, üçünsüde 10 dk sonra gibi.. biraz karışık oldu ama nası anlatıcamı bilemedim

anladım canım demek istediğini valla bende hiç bilmiyorum kuzu ilk bebişler çok tecrübesiziz malesef
neyse yaeın ola hayrolla demişler sabah ne olacak bakalım belki doğurursun belli olmaz yarın merak ettim şimdi acaba gerçek mi ki:26::26:

Son düzenleme:
al benden de o kadar canımcım
senin kasılmalar nasıl suan ? dk tutuyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…