2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
allah analı babalı büyütsün
o nasıl şey yaa senin kontrol günün değilmiydi bari suyuna filan baksaydı nöbetçi doktorlr böyle malesef bende gittim bayramda da pişman oldum hiç iyi ilgilenmiyorlar hatta bakmıyor bile tenezzül edip
nihayetttçok sevindim allah analı babalı büyütsün kilosu boyu da gayet iyi maşallah zayıf diye boşuna takmışsın kafaya hayırlı olsun canım darısı bizler inşallah
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah
allah yardımcın olsun canım sağ salim al kucağına
kız nerdesın bak herkes dogurduuu
burdayım canım 1.günü biz misafirliğe gitttik dün de bana gelenler oldu şimdi de temizlik yapıcam dün ev berbat oldu
Merhaba canim hayirlisi olsun, icerde iyi olsunlar da...

aynen sağlıklı olması önemli zaten günü dolmadı daha bekliyoruz o yüzden hem şimdi bayram tatili doğmasın daha nöbetçi doktorlara kalmak istemiyorum

Son düzenleme:

yaa ben de bugün kasılıyorum haifi sancıyla birlikte ama bugün eşim 24 saat çalışıyor bugün doğmasın birazdan geçer herhalde

yaa ben de bugün kasılıyorum haifi sancıyla birlikte ama bugün eşim 24 saat çalışıyor bugün doğmasın birazdan geçer herhalde
oyy senin icin de cok zor bigün desene, benim kocişte gitti bugün işe..
Benim bayramın ilk gününden beri devamlı düzensiz kasılmalar devam ediyo 15 dk 10 dk 20 dk 8 dk. bi de alttan sancı giriyo sanki şişleri batırıyolar gibi.. 0lmazsa doktoruma sorucam.. havada acayip soğudu, Ayaz geldi anlıcagın :) bakalım bizim ayaz ne zaman gelicek :)

Son düzenleme:

düzensizse yalancı sancılardır ama sen yin de sor bakalım ne dicek..senin ayaz da gelir annesi daha 8 gün hakkı var keyfi hangi gün iisterse o gün gelir artık ayza bey ismi gibi olsun ama doğumu hızlıca kolay geçsin

ben şu evi bir süpüreyim kızlar yine gelirim buraya nasılsa bugün evde pinekliceğimden hep buradayım

ben şu evi bir süpüreyim kızlar yine gelirim buraya nasılsa bugün evde pinekliceğimden hep buradayım
hiç bu kadar olmamıştı canım ya, normal mi değil mi anlayamıyorum ki :26: Doktorumuz izne çıkıyo, paslaştığı doktorların eline kalıcaz sanırım bu gidişle.. Allah'tan hayırlısı artık..
Kolay gelsin canım, dikkat et yinede

Evet ne guzel olurdu Ayaz ve Poyraz Bey'lerin doktor ziyaretleri :) kismet, insallah yazin buralara yolunuz dustugunde balkon keyfi yapariz bebislerle...ben sana daha neleeer neler yaparim

Merhaba herkese, zuluuuuuu dogum yaptigina gore is bize dusuyor galiba; dogum listemizi guncelleyelim kendimizi de simdiden listeye yazalim da ugur getirsin biz doguramamis olanlara :))) ben acemi caylagim gerci, tel.'den girdigimden midir nedir daha sizin kullandiginiz minik suratlari bile ekleyemiyorum yazilarima...

Slm kuslar hepinize tekrar teşekkür ederim
alina Cnm listeyi guncrllersen çok iyi olur...dogursam bile
buradayım

Benimde kasılmalara devam sabah beşten beride belime bıçak saplıyorlarmış gibi oluyo ben bugün bi acile gitcem artık:)))

doktorunun yönlendirdiği bir doktor varsa sıkıntı yapma canım o da kendi doktorun gibi ilgilenir eğer yönlendirmeseydi işin zordu çünkü o zaman pek ilgiilenmek istemiyorlar
evet yaa ben de pek becerimiyorum şu liste işini yazyağmuru güzel yapar gibi dururyor ya da yas_0685 ne dersiniz
kız geçmişe bakamadım doğurdun muuuu

doğurdu doğurdu nihayet sıra bize geldi hayırlısıyla biz de alırız inşallah kucağımıza

selam canım nasılsın senle günümüz aynı takvimim farklı ama doktorum muhtemel doğum tarihimi 3 hafta önce değiştirdi hep bayramın 2. günü olur en geç diyodu ama 3 hafta önce bebeğin gelişimine göre 23 ekim dedi bakalım hayırlısı var mı sen de sancı kasılma filan arada oluyor bende

Ben de pazartesi sezaryen oluyorum sizin gibi
allah kurtarsın hepimizi canım :) bakalım beni c.tesi almazsa...
Merhaba ben de kismetse pazartesi gunu sezaryen olacagim...bugun kontrolum var bana da "pazartesi yerine cumartesi alalim bebegi" demesin? :)
Valla alinacım benim içimdeki his sanki ctesiyi bile bekleyemeyeceğim ggibi. Dun gece o kadar agrı ve kasılmam oldu ki.. Yalancı sancılar bu kadar sıklaştıysa suyum gelmeye yakındır diyorum
Slm kuslar hepinize tekrar teşekkür ederim
alina Cnm listeyi guncrllersen çok iyi olur...dogursam bile
buradayım

Taze anneeeee

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase ..................... 85-almira27
26-gamzesena.............. 86-mf.ayşegül
27-graize...................... 87-babyed
28-nlgm........................ 88-zulalb
29-fertu77.................... 89-niet
30-selencelk................. 90-gülücük45
31-dadasim ................. 91-jasemin
32-haziran-gecesi.......... 92-beneess
33fb_girl...................... 93-lilyped
34-pembetavsan........... 94-loori
35-ceren_07................. 95-simmurg
36-fotonur ................... 96-FHM
37-ezine....................... 97-fatmaekti
38-bengisu42................ 98-çağla22
39-alik ......................... 99-esilammm
40-adamelek123............ 100-taç_yaprak
42-pink8....................... 101-zulluuuuuuuuu
43-bozem...................... 102-yenievli06
44-yoladevam...................... 103-zulalb
45-elmadas...................... 104-onlyliz
46-sezin61...................... 105-Quzzu
47-misafir20...................... 106-Zizag
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Son düzenleme:

cnm aynısını bende yasadım bugunlerde ya ama oyle degılmış bırden boşalıyormuş işermişcesıne bende merak ettım ya

Ben biraz daha bekleyip gitcem doktora doğurmazsam listeyi yaparım da takip de edrim sorun değil:))))

eline sağlık
cnm aynısını bende yasadım bugunlerde ya ama oyle degılmış bırden boşalıyormuş işermişcesıne bende merak ettım ya

evet araştırdım canım zaten devamı gelmedi normal akıntı herhalde ama su şeklinde enteresan gün geçtikçe yeni icatlar çıkıyor başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…