- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
allah analı babalı büyütsünkızlaar ben de doğum yaptım anca fırsatım oldu.perşembe günü akşam 22.35 de mustafa alp i epidural normal doğumla kucağıma aldım.çok kolay bir doğum oldu.Allah herkese böyle koly doğumlar nasip etsin.sancı çekerken doğum bekleyen arkadaşlara dua ettim.dğum yapanlara da gözleri aydın olsun diyorum.Allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
o nasıl şey yaa senin kontrol günün değilmiydi bari suyuna filan baksaydı nöbetçi doktorlr böyle malesef bende gittim bayramda da pişman oldum hiç iyi ilgilenmiyorlar hatta bakmıyor bile tenezzül edipkızlar bende bugun gıttım dr kontrole gelırsen gel dedı gıttım sekreter dogum yoksa dr la goruşturmuyoruz dedı çok sınır oldum boş gıttık zaten hastaydımda boğazım fecı halde agrıyo yanı elı boş donduk
nihayetttçok sevindim allah analı babalı büyütsün kilosu boyu da gayet iyi maşallah zayıf diye boşuna takmışsın kafaya hayırlı olsun canım darısı bizler inşallahSlm kızlar size haber vereyim dedim
12 saat suni sancı çektim sadece 3 cm
Açılmam oldu...zorunlu sezaryen oldum
Bebiş kanalada inmemişti zaten artık bebeğin
Alınması gerekti.kızım 12:40 dünyaya
Geldi şükür iyiyiz ayrıntılar sonra
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlarr hepinizee öncelikle iyi bayramlar iyi akşamlarr...Sonunda kızımı kucağıma aldım allahıma binlerce şükürler olsun çok ama çok mutluyum allahım bu mutluluğu herkese hakeden herkese yaşatsın inşallah .. 9 ekim sabahı 9:38 de sezeryanla dünyaya geldi kızım.3,260 gr 50 cmde boyu var gayet sağlıklı bebeğim..Herşey çok güzel geçti rüya gibiydi 2 gün hastanede kaldık sonra eve çıktık şimdi birbimize iyice alıştık geceleri hiç uyumuyor miniğim ama olsun değer onun için uykuszluğa:) allahım tez zamanda doğum yapmayan arkadaşlara da kolay doğumlar nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarımıda yavrularıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum:)))evlat kokusu cennet kokusu derlerdi gerçektende öyleymişş allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın...sevgiyle kalın...
allah yardımcın olsun canım sağ salim al kucağınaselam kızlar nasılsınızz zullu dogum yapmıs gozun aydın bende hastanedeyım bugun musade altında tuttular 3-4 saatte bır nts baglıyorlar yarın sancı verılecek dualarınızı eksık etmeyın allaha emanet olun
burdayım canım 1.günü biz misafirliğe gitttik dün de bana gelenler oldu şimdi de temizlik yapıcam dün ev berbat oldukız nerdesın bak herkes dogurduuu
Merhaba canim hayirlisi olsun, icerde iyi olsunlar da...
aynen sağlıklı olması önemli zaten günü dolmadı daha bekliyoruz o yüzden hem şimdi bayram tatili doğmasın daha nöbetçi doktorlara kalmak istemiyorum
Son düzenleme: