2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlarr hepinizee öncelikle iyi bayramlar iyi akşamlarr...Sonunda kızımı kucağıma aldım allahıma binlerce şükürler olsun çok ama çok mutluyum allahım bu mutluluğu herkese hakeden herkese yaşatsın inşallah .. 9 ekim sabahı 9:38 de sezeryanla dünyaya geldi kızım.3,260 gr 50 cmde boyu var gayet sağlıklı bebeğim..Herşey çok güzel geçti rüya gibiydi 2 gün hastanede kaldık sonra eve çıktık şimdi birbimize iyice alıştık geceleri hiç uyumuyor miniğim ama olsun değer onun için uykuszluğa:) allahım tez zamanda doğum yapmayan arkadaşlara da kolay doğumlar nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarımıda yavrularıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum:)))evlat kokusu cennet kokusu derlerdi gerçektende öyleymişş allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın...sevgiyle kalın...

cnm suyun gelmesı nıye kotu oldukı anlatsana suyun geldıgını fark edebılıyormusun tarıf etsene senıde fazla yormayayımm
Kötü tatlım bebeğim kanalda değildi
Aşağı inmedi....suyun gelince hissetmemek
Imkansız zaten içimde pıt diye birşey
Patladı sonrası zaten hep suyun geliyor

Kızlarr hepinizee öncelikle iyi bayramlar iyi akşamlarr...Sonunda kızımı kucağıma aldım allahıma binlerce şükürler olsun çok ama çok mutluyum allahım bu mutluluğu herkese hakeden herkese yaşatsın inşallah .. 9 ekim sabahı 9:38 de sezeryanla dünyaya geldi kızım.3,260 gr 50 cmde boyu var gayet sağlıklı bebeğim..Herşey çok güzel geçti rüya gibiydi 2 gün hastanede kaldık sonra eve çıktık şimdi birbimize iyice alıştık geceleri hiç uyumuyor miniğim ama olsun değer onun için uykuszluğa:) allahım tez zamanda doğum yapmayan arkadaşlara da kolay doğumlar nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarımıda yavrularıyla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum:)))evlat kokusu cennet kokusu derlerdi gerçektende öyleymişş allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın...sevgiyle kalın...

Gözün aydın
Amin canım

kızlaar ben de doğum yaptım anca fırsatım oldu.perşembe günü akşam 22.35 de mustafa alp i epidural normal doğumla kucağıma aldım.çok kolay bir doğum oldu.Allah herkese böyle koly doğumlar nasip etsin.sancı çekerken doğum bekleyen arkadaşlara dua ettim.dğum yapanlara da gözleri aydın olsun diyorum.Allah hepimizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Senin de Gözün aydın
Amin inşallah önce sağlıcakla kucağımıza alalım ve analı babalı büyütelim hepimiz .

Bencede çok sıkıcı benim ağrılar gittikçe kötüleşmedi hala evdeyim devam ediyor ama hala aynı seviyede:))) öleee ağrı çekiyorum:)))nasip bakalım
benimde aynı yaaa, habire karnım kasılıp duruyo, belimin ağrısıda devam ediyo.. hayırlısıyla bugün bizide kavustursaydı Allah ne güzel olurdu :KK16:
Slm kızlar size haber vereyim dedim
12 saat suni sancı çektim sadece 3 cm
Açılmam oldu...zorunlu sezaryen oldum
Bebiş kanalada inmemişti zaten artık bebeğin
Alınması gerekti.kızım 12:40 dünyaya
Geldi şükür iyiyiz ayrıntılar sonra
zullummmmm çok sevindimmm çokkk.. bu kadar bekleyişe değdi ve minişine kavustun sağlıcakla :KK16:
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :nazar: :KK16:
darısı hayırlısıyla biz bekleyenlere olsun...

Gözünaydın canımm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, maşallah ikinizede :nazar::KK16:
Allah biz bekleyenlerinde yardımcısı olsun, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Zulum çok sevindim iyi olmanıza :)))hayırlısı öyleymiş demek ki sezeryan olmuşsun önemli olan ikinizinde iyi olması çok sevindim gerçekten:nazar:
Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inşşşş:KK52:

selam kızlar nasılsınızz zullu dogum yapmıs gozun aydın bende hastanedeyım bugun musade altında tuttular 3-4 saatte bır nts baglıyorlar yarın sancı verılecek dualarınızı eksık etmeyın allaha emanet olun

selam kızlar nasılsınızz zullu dogum yapmıs gozun aydın bende hastanedeyım bugun musade altında tuttular 3-4 saatte bır nts baglıyorlar yarın sancı verılecek dualarınızı eksık etmeyın allaha emanet olun
A.S canım,bayram gezmelerini bitirdik geldik..Allah yardımcın olsun,inşallah miniğin ve sen sağlıkla eve dönersiniz..Bizleri de haberdar et..Ohh doğum yapamayanlar da tek tek azalmakta:KK16:

:KK4:

Allah kolaylık versin cnm dualarım seninle :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz:))

ay kendim doğurmuş gibi rahatladımmm kurtuldun sonunda bravoooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kizlar 37+4 um ve bugun makat gelisli bebegim pozisyon degistirmis basasagi donmus bidik. kanala girip girmedigini solemedi kafa altta dedi. kanala nezaman girmisti sizinkiler hangi haftada?
zuluuucum gozun aydin saglikla buyusun kizin insallah..

Son düzenleme:

Kuzummm dualarım seninle, Allah hayırlısıyla sağ salim kavustursun insallahhh :KK16:
Güzel haberlerini bekliyoruzzz..

kizlar 37+4 um ve bugun makat gelisli bebegim pozisyon degistirmis basasagi donmus bidik. kanala girip girmedigini solemedi kafa altta dedi. kanala nezaman girmisti sizinkiler hangi haftada?
zuluuucum gozun aydin saglikla buyusun kizin insallah..
gözünaydın canım.. Allah hayırlısıyla kavusmayıda nasip etsin insallah..
Benim bebiş 2 3 aydır baş aşağı duruyo şükür ama kanalda değil henüz yerleşmemiş..

Ben dünden beri çok sık kasılmaya başladım kızlar ya, neredeyse 1 kasılma 30 40 sn kadar sürüyo, beraberinde sancım yok ama belimdeki ağrı devam ediyo.. normal mi bu durum :26:

gecmek bılmıo sankı gunler 9ay cabucak gectı ama sankı son gunler yerınde sayıoo.normal dogumu beklemek cok zormuş kızlar hele burda dogum yapanları okudukca daha cok heveslenıp bıan once gelmesını beklıorum her bell agrısını acaba sancımı dıe beklemekk daha zorr.ama benım bıdıgın gelmeye hıc nıetı yok ne sancı ne agrı gayet memnun yerındee :KK25:

X