Bende de kasık ağrıları arttı bi de akıntım sümüksü bir hal aldı,yaklaştı mı ki acaba:26:Sancı gelsin artık mümkünseeeeeAy cnm aynı dutumdayım seninle bi saattir dalan düzenli kasılmaya başladım ve alt tarafımda scayip bir ağrım bar adet ağrısı gibi sğrıda var(( kimseyede biley demiyorum ama bilmiyorum geçer mi (dün gecede vardı ağrım (
merhaba kızlar hayırlı bayramlar hepınıze bend daha doguramadım yarın dr gıtcez kendı dr yatıs yapılacak demıstı eger nobetcı dr farklı bısey demezse yarın dogum baslayack hakkımızda hayrlı olsunn dua edınn yarın bana olurmu
Kızlar ne yapiyonuz bakalım
bizde ne sancı ne agri var
sadece vajinada baskı ve agri
var...sizlerde keyifler nasıl
Benim yakamı bırakmayan ağrılarım var cnm:)))) senin kız bayramın bitmedini bekliycek galiba ama hiç de belli olmuyo bu iş:)))
Kız benim benişin gelesi yok
Seninki de erkenci olacak
ben düzenli olup olmadığına dikkat etmedim canım ama kendimi kötü hissediyorum yaaAy cnm aynı dutumdayım seninle bi saattir dalan düzenli kasılmaya başladım ve alt tarafımda scayip bir ağrım bar adet ağrısı gibi sğrıda var(( kimseyede biley demiyorum ama bilmiyorum geçer mi (dün gecede vardı ağrım (
Gününde doldu, hayırlısıyla gelir inşallah canım..Bende de kasık ağrıları arttı bi de akıntım sümüksü bir hal aldı,yaklaştı mı ki acaba:26:Sancı gelsin artık mümkünseeeee
hayırlı haberlerle gel insallah..mrb kızlar doğurmak ıstıyorum artık acaba çok varmı daha gunume merak edıyorum yarında ben dr gıtcem allahtan benım dr nob
ben düzenli olup olmadığına dikkat etmedim canım ama kendimi kötü hissediyorum yaa( bazen adet dönemlerinde psikoloji sıfır olur ya aynı öyleyim ya neden oldugunu anlamıyorum midemde bulanıyoooo.. akıntımda da değişiklik var, az ve kıvamı biraz daha katı.. var da varrr halimize şükür ne diyim
Gününde doldu, hayırlısıyla gelir inşallah canım..
hayırlı haberlerle gel insallah..
merhaba kızlar hayırlı bayramlar hepınıze bend daha doguramadım yarın dr gıtcez kendı dr yatıs yapılacak demıstı eger nobetcı dr farklı bısey demezse yarın dogum baslayack hakkımızda hayrlı olsunn dua edınn yarın bana olurmu
ben düzenli olup olmadığına dikkat etmedim canım ama kendimi kötü hissediyorum yaa( bazen adet dönemlerinde psikoloji sıfır olur ya aynı öyleyim ya neden oldugunu anlamıyorum midemde bulanıyoooo.. akıntımda da değişiklik var, az ve kıvamı biraz daha katı.. var da varrr halimize şükür ne diyim
Gününde doldu, hayırlısıyla gelir inşallah canım..
hayırlı haberlerle gel insallah..
çok iyi anlıyorum cnm nasılsa ikiz gibi olduk seninleBi ara düzenliydi şimfi srtık değil ama aşağı foğru acsyip bir baskı var sürekli tuvaletim geliyo ve bacaklarım tutmuyor sanki benim skıntımda hem çoğaldı hem de sümüksü biley oldu(( kendimizi çok etkiliyoruz galiba cnm artık sıkıldık da benimde içimden hiç biley gelmiyor annem babam kardeşim hepsi yanımda ama sürekli uyuma isteği var galiba bunalıma giriyorum
çok iyi anlıyorum cnm nasılsa ikiz gibi olduk seninlebenimde bi süre düzenli kasılıyo sonra düzensizleşiyo.
oturduğum halde belimin ağrısı sabit duruyo, dediğin gibi bacaklarım tutmuyo sanki, eğilip kalkarken bile sızlıyo resmen
bi arkadaşım demişti, kendini sürekli hasta gibi hissedersin sonlarda diye. gerçekten de öyleymiş. sıralamaya basladıkca sıkıntılar artıyo ciddenAllah yardımcımız olsun insallah..
Benim doktorda rahim ağzın kapalı ama aşağı biraz daha yerleşmeye başlamış, gününü doldurcak diye beklemeyin dedi. vaktin var ama bundan sonra her an gelebilir de dedi. Gel de bekleme simdi :)
evt kuzu yaa aynen öyle. yatakta sağa sola dönemiyorum tıkanıp kalıyorum, dönmesem kalçamdaki ağrı uyutmuyo aynı yere yatmaktan.. bel desen hep ağrıyo ama bu kez bi garip oldum ya tarifte edemiyorum.. benimkinin ayakları sağ kaburgama çıkıyo iniyo devamlı ve acıtıyo.. otururken destek alarak oturuyorum yoksa zorlanıyorum. bende bacaklarımı tam kapayamıyorum, uzatıp oturunca rahatsız oluyorum. ama bebişim yerleşmemiş benim daha. dün dedi doktorum..Amin cnm allah yardımcımız oldun benim belimin ağrıdıda hiç geçmiyo attık sma bugün daha bi tuhaf bi durumdayım ben ya tekmeleri çok aşağıda sürekli dıkıyorum kendimi:)))) yattığım yetden kalkamıyorum oturamıyorum da bacaklarımı sçıp anca otura biliyorum baya indi galiba normal hiç oturamıyorum seninde öle mi
evt kuzu yaa aynen öyle. yatakta sağa sola dönemiyorum tıkanıp kalıyorum, dönmesem kalçamdaki ağrı uyutmuyo aynı yere yatmaktan.. bel desen hep ağrıyo ama bu kez bi garip oldum ya tarifte edemiyorum.. benimkinin ayakları sağ kaburgama çıkıyo iniyo devamlı ve acıtıyo.. otururken destek alarak oturuyorum yoksa zorlanıyorum. bende bacaklarımı tam kapayamıyorum, uzatıp oturunca rahatsız oluyorum. ama bebişim yerleşmemiş benim daha. dün dedi doktorum..