2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
senin kıız baya inatçıı cııktıı desene:) benim yalancıı sancıılar başşladıı bakalıım ne olacak...

Kız bu bebis beni baya elinde oyuncak yaptı 31. Haftada
gelmeye kalktı zor durdurdukşimdide gelmek bilmiyor
Yalancı sancılar başladıysa yakında gerçeklerden başlar
Cnm kaç günün kaldı

kızlar elifnil58 glancbaby ogretmen1 doğum
yaptimi acaba

slm kızlar çok giremiyorum malum bebğim küçücük ve gelen giden biz 5 günlük olduk ...sezaryandık topaarladık korsemi taktım ...73 ile doğuma gittim 67yim bugün ...kilo gidiyo yavaş yavaş ...bebeğim çok uslu emip emip uyuyo...size bir tavsiye ilk 2 gün sütüm olmadı LAKTAMİL aldık manyak süt yapıyo ilk gün 2 bardak içitim şimdi günlük 1... sizde alın hazır olsun hastanede bile için bence birde havuç....ya annelik çok güzelllllll

öğretmen1 doğum yapmadı daha bekliyor diğerlerini bilmiyorum

38+1 günlüğm şuan.. bu güne gelene kadar benimde yoktu canıım.. bu gün adet ağrıısıı gibi bir girdi saatlerce sürdü yorgun düşşürdü beni ama dinlenince geçti.. cumartesi evi temizledim, pazar komple sir yaptıırdıım bu gün kaşşlarıımıı aldıım.. hazıırıım artıık gelebilir diye dalga geçiyorduk eşşimle sesimizi duydu herhalde benim oğğlan söz dinliycek hehe :)))

sağol canım tavsiyelerin için..bebeğin de hep böyle uslu olur inşallah

öğretmen1 doğum yapmadı daha bekliyor diğerlerini bilmiyorum
Baya arkadaş girmez oldu Cnm

Kız bebisin uslu ise ne güzel...annelik nasıl Cnm güzel mı

Baya arkadaş girmez oldu Cnm

Kız bebisin uslu ise ne güzel...annelik nasıl Cnm güzel mı

çok güzelll ben çok sevdim...bugün az bir göünü sarı gördümmm hoppp hastaneyee bebekte sarılıkmı var die yok dedi kadınnn ....bir panik oluyosun vallaa benim oğlan bide beyaz tenli uzun siyah saçlı pepeye benziyor pepe diyoruzz

merak etme kız ben seni yalnız bırakmam
Kız loori de bırakmam dedi doğurdu
kesin sende bende önce dogurursun

Seninde az kalmış tatlım bakalım senin
oglus ne zaman gelecek...kız benim kız
beni tinlamiyor bile

Kız masallah senin oglus yakisikli
desene
evet canım ilk zamanki gibi değil ilkk zaman daha bir heyecanlıydı herhalde herkes o yüzden burdaydı ama ben şimdi daha heyecanlıyım

Kız bence şimdi daha heyecanlı

Tatlım beni çok sasirtan 31. Haftamda bebis erken
Gelmeye kalktı nst de sancim falan cikiyordu tam 5 hafta
İğne yedim şimdide günümüz doluyor

kız benimki de öyleydi hatta 32. haftada kanama atlattım öncesinde de düşük tehlkem vardı eşime diyorum önce gelmesin diye uğraştık şimdi de gelsin diye ama gelesi yok

Son düzenleme:
kız benimki de öyleydi hatta 32. haftada kanama atlattım öncesinde de düşük tehlkem vardı eşime diyorum önce gelmesin diye uğraştık şimdi de gelsin diye ama gelesi yok

Kız bende düşük tehlikesi atlattım
anaa desene bunlar gelmeyecek

Ya nezaman bebek görsem sabırsızlanıyorum
benimde bebisim yanımda olsun istiyorum
çok hevesleniyorum...ama bebis gelmiyor

Kızlar şimdi okudum laktamil filan içmeyelim bence nasıl anne sutu saglikli diye mama vermek istemiyorsak laktamil yerine doğal süt arttiricilari denesek sonuçta o da mama mantigi ile uretilmis be beni nacizane fikrim ins sutlerimiz bol bol olur emziririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…