2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sebi doğuma mı gittiiiiii :KK53:

her duruma göre ayrı bi tarih veriyolar, işte bizim stresimiz ve sabırsızlığımız bundan kaynaklı.. ben hep bayram şekerim olcak diyodum başından beri, şimdi içimden yine hep öyle geçiyo Allah hayır etsin ne diyim..

evet cnm bugun sezeryan olcaktı ya

bu yalancıı ağrıılardan ne kadar sonra başlııyor ki doğum ağğrıılarıı ???

kıızlar 3 gündür su gibi terleyerek kalkııyorm direk duşşa atııyorum kendimi sizlerdede oluyor mu ?? acaba hamileliklemi alakalıı... 3 gündürde elim ayağğıım davul gibi şiş... doğğum mu yaklaşşııyor acaba...

evet canım yalnız kalma günün doldu zaten nolur nolmaz

Aynen canım,düşünüyorlar sağolsunlar..Gerçi uzanamıyorum çok rahat değilim ama en azından sıkılmıyorum..
Çağla doğum yapmış,listeden bir kişi eksilmiş çok sevindim :)) Gözün aydın,Allah bağışlasın..Darısı bnm gibi günü dolanların ve yaklaşanların başına di mi kızlar?:))

bu yalancıı ağrıılardan ne kadar sonra başlııyor ki doğum ağğrıılarıı ???

kıızlar 3 gündür su gibi terleyerek kalkııyorm direk duşşa atııyorum kendimi sizlerdede oluyor mu ?? acaba hamileliklemi alakalıı... 3 gündürde elim ayağğıım davul gibi şiş... doğğum mu yaklaşşııyor acaba...

bende terlıyorum bılmıyorum neden ben bıde grıpte olmuş gıbıydım ondanda olabılır başka sekılde olabılır

Lina 5 günün kalmış ama seninle aynı şekilde hissediyorum bebişi çok aşağıda:)((

Cnm sen bıgün bi ara ağrım var demiştin gözün aydın :))) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:)))
gece sanci badladi buraya yazmistim cnm oglende dogurdum

gozun aydın canımm allah analı babalı buyutsunn :nazar::nazar:hıkayenıde merakla beklıyorum en kısa zamanda
Kisa zamanda yazicam cnm.ins cok saol amin darisi herkese
Gözün Aydın tatlım şu sancıları bize tarif
Etsene
Amin tatlim saolasin.Sanci adet sancisina benziyor dakikalardan anlasiliyor wc ihtiyacim geldi surekli

Aynen canım,düşünüyorlar sağolsunlar..Gerçi uzanamıyorum çok rahat değilim ama en azından sıkılmıyorum..
Çağla doğum yapmış,listeden bir kişi eksilmiş çok sevindim :)) Gözün aydın,Allah bağışlasın..Darısı bnm gibi günü dolanların ve yaklaşanların başına di mi kızlar?:))

evet pek rahat edemezsin insanın evi gibi olmaz ama evde de tek durman iyi olmaz bugünlerde eşin gecede mi çalışıyor senin

bende terlıyorum bılmıyorum neden ben bıde grıpte olmuş gıbıydım ondanda olabılır başka sekılde olabılır

ben geçen sene böbreklerden tedavi gördüm canıım. ozamanda böyle terliyordum ondan korkuyorum.. umarıım hamileliktendir böbreklerde sorun yoktur :S

evet canım yalnız kalma günün doldu zaten nolur nolmaz

evet pek rahat edemezsin insanın evi gibi olmaz ama evde de tek durman iyi olmaz bugünlerde eşin gecede mi çalışıyor senin

Avm de dükkan işletiyoruz canım,normalde gece 10 da çıkış ama bayram üstü 11 de :KK43: Eşim bu işi geçici olarak yapıyor Allahtan,mesleği bı değil.Kızımız doğsun işi de yavaş yavaş şekillenecek inş..Çalışma saatleri hiç hoş değil,eşimi çok özlüyor ve sıkılıyorum:KK43:

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye-06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bigudi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamoz_35
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-panikli54
18-zehra26..................... 78- derin35
19-tılsım........................ 79-masal_sara
20-waves....................... 80-serap_serap
21-bebeğininannesi...... 81-fnha
22-cullucan................... 82-tunazelhan
23-pavli ........................ 83-pissa
24-papasoner............... 84-sunagokan
25-takase ..................... 85-almira27
26-gamzesena.............. 86-mf.ayşegül
27-graize...................... 87-babyed
28-nlgm........................ 88-zulalb
29-fertu77.................... 89-niet
30-selencelk................. 90-gülücük45
31-dadasim ................. 91-jasemin
32-haziran-gecesi.......... 92-beneess
33fb_girl...................... 93-lilyped
34-pembetavsan........... 94-loori
35-ceren_07................. 95-simmurg
36-fotonur ................... 96-FHM
37-ezine....................... 97-fatmaekti
38-bengisu42................ 98-çağla22
39-alik ......................... 99-sebiaruz
40-adamelek123............ 100-
42-pink8....................... 101-
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

Avm de dükkan işletiyoruz canım,normalde gece 10 da çıkış ama bayram üstü 11 de :KK43: Eşim bu işi geçici olarak yapıyor Allahtan,mesleği bı değil.Kızımız doğsun işi de yavaş yavaş şekillenecek inş..Çalışma saatleri hiç hoş değil,eşimi çok özlüyor ve sıkılıyorum:KK43:

inşallah işleri düzene girer bu şekilde insan hem çok sıkılıyor hem de eşini özlüyor benim eşim dükkan filan işletmiyor ma emniyette olduğu çin seni çok iyi anlıyorum:KK31::KK31:

zuluuu naptıın canıım varmıı ağğrıı sancıı ???

100 lü rakamlarda yer almak da ayrıcalıktır diyelim de moral bulalım bari :))
Allah tüm doğum yapan arkadaşların mis kokulu evlatlarını bağışlasın..
"Sümmes sebila yesserrahu "ya devam..

inşallah işleri düzene girer bu şekilde insan hem çok sıkılıyor hem de eşini özlüyor benim eşim dükkan filan işletmiyor ma emniyette olduğu çin seni çok iyi anlıyorum:KK31::KK31:

O meslekte de çalışma saati düzensizdir ,çok zor canım..Geçen sene Bursa daydık hatırlarsan,orda mesleği minarlığı yaptı şantiyede ve her akşam 7 civarı evdeydi..o günleri özledim :KK43:(

ay cnm ya gozun aydın nasıl oldu anlatsana tabı kendını ıyı hıs edıyorsan

Fena degilim cnm saolasin darisi hepinize gece sancim basladi 1 bucukta bu farklıydı otekilerden.Birde beyaz akinti geldi daha cok yapiskan zaten 5 gundur vardi akintilar

O meslekte de çalışma saati düzensizdir ,çok zor canım..Geçen sene Bursa daydık hatırlarsan,orda mesleği minarlığı yaptı şantiyede ve her akşam 7 civarı evdeydi..o günleri özledim :KK43:(

evet hatırıyorum canım inşallah kendi mesleğini yapar

Fena degilim cnm saolasin darisi hepinize gece sancim basladi 1 bucukta bu farklıydı otekilerden.Birde beyaz akinti geldi daha cok yapiskan zaten 5 gundur vardi akintilar

cnm o akıntı kac zamandır bendede var sancın kasıklaramı vurdu nerene vurdu bıde sanırım senın acıklık vardı değilmi

X