2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben de bugün doktordan gelince kardeşimle evi temizledim,daha doğrusu o temizledi ben de çamaşırları yıkadım banyoyu ovdum ama kızımın yine içerdeki rahatlığını bozamadım :)

Kız bende düşük tehlikesi atlattım:KK1:
anaa desene bunlar gelmeyecek

Ya nezaman bebek görsem sabırsızlanıyorum
benimde bebisim yanımda olsun istiyorum
çok hevesleniyorum...ama bebis gelmiyor

hiç sorma bilseydik bunların gelesi yok o zaman kendimizi boşyere üzmezdik az ağlamadım ben:KK31::KK31:
:KK31:en de çok heves ediyorum ama tatilde doğum yapasım yok en azından bayram bitsin gerçi bayram birşey ifade etmiyor bana evde pineklemekle geçiyor ama olsun şimdi hstaneler yoğun olur tek doktor olur

Kızlar şimdi okudum laktamil filan içmeyelim bence nasıl anne sutu saglikli diye mama vermek istemiyorsak laktamil yerine doğal süt arttiricilari denesek sonuçta o da mama mantigi ile uretilmis be beni nacizane fikrim ins sutlerimiz bol bol olur emziririz

zaten emzirdikçe ve düzenli beslendilçe sütümüz olacaktır bol bol

Ben de bugün doktordan gelince kardeşimle evi temizledim,daha doğrusu o temizledi ben de çamaşırları yıkadım banyoyu ovdum ama kızımın yine içerdeki rahatlığını bozamadım :)

ohoo ona kaldıysa ben şimdiye kadar hiç kadın çağırmdım her işimi kendim yaptım cam silme perde asma da dahil ama hala doğurmadım:KK1::KK6::KK6::KK6:

hiç sorma bilseydik bunların gelesi yok o zaman kendimizi boşyere üzmezdik az ağlamadım ben:KK31::KK31:
:KK31:en de çok heves ediyorum ama tatilde doğum yapasım yok en azından bayram bitsin gerçi bayram birşey ifade etmiyor bana evde pineklemekle geçiyor ama olsun şimdi hstaneler yoğun olur tek doktor olur

Doğru tatlım bende çok üzülmüştüm esimde
çok üzüldü çok çabuk sahip.olduk birden kaybetme
düşüncesi bizi çok üzdü:KK43:ama boşunaymış

Doğru tatlım bende çok üzülmüştüm esimde
çok üzüldü çok çabuk sahip.olduk birden kaybetme
düşüncesi bizi çok üzdü:KK43:ama boşunaymış

bizde çok istemiştik 1.5 yıl istemedik hap kullandım sonra bırakınca hemen olmadı olması için neler neler yaptım soğan suyu bile içtim neyseki verdi rabbim 10 ay uğraştık 11.ay geldi meleğim sonra da beni çok korkuttu dış gebelik şüphesi düşük tehlikesi derken geldik bugünlere çok şükür sağ salim kucağımıza da alalım daha ne olsun:KK16::KK16:
allah olmayanlara da versin

Şu adet olscakmış gibi olan ağrı beni deli ediyo yaa velimle bacağımda ağrıyo o ağrıyla beraber:KK9:

cnm o akıntı kac zamandır bendede var sancın kasıklaramı vurdu nerene vurdu bıde sanırım senın acıklık vardı değilmi

Evet cnm kasiklara vuran bir agri geldimi anlarsin belinde de hissedersin zamanlamadan dolayi mesela 10 dk rahatsam 1 dk sıkıntılı geciyor biraz birde adetken bende bir baski oluyor sanki wc gidince rahatliycakmisim gb bu durumda oldu

Gunaydin kizlar herkese iyi bayramlar...biz gece hic uyuyamadik oglusum ayaklarini kaburgami dayadi oda agri yapti döne döne bir oldum...artik yerleri dar geliyo herhalde tosuncuklarin....

Kizlar herkese iyi bayramlar..
Farkettim de karnimin solu daha dolgun sagi daha az. Bole olan var mi?

Iyi bayramlar arkadaşlar doğum yapanlar bebişleri gözelerinin nurlarıyla nice bayramlar geçirmesi doğum yapacaklara da tez zamanda yavrularına kavuşup esas bayramı yaşamaları dileğiyle ... Hepinizi özledim:KK43:

merhaba kızlarrr herlese mutlu bayramlarrrr . Bende doğum yaptım.
Beklenen doğum tarihim:12.10.2013
Doğumun gerçekleşme tarihi : 13.10. 2013 (40+1)
Doğum Şekli: Normal doğum
Doğum kilosu ve boyu: 4 Kg- 54 cm
Doğum hikayemi biraz daha toprlanınca paylaşacağım şimdilik hoşçakalın Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına....

Kızlar Bayramınız Mübarek 0lsunnnn :KK16:
Doğum yapan arkadaşların sevdikleri ve bebişleriyle nice bayramlar geçirmesi dileğiyle.. :KK16:
Biz bekleyenlerin de hayırlısıyla bebişlerine kavuşup çifte bayram yaşaması ümidiyle.. :KK16:

X