- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
sebi doğuma mı gittiiiiiikızlar bugun sebıde doğum yapcaktııı
her duruma göre ayrı bi tarih veriyolar, işte bizim stresimiz ve sabırsızlığımız bundan kaynaklı.. ben hep bayram şekerim olcak diyodum başından beri, şimdi içimden yine hep öyle geçiyo Allah hayır etsin ne diyim..al benden de o kadr bana da doktor hep öyle dedi bayrama kalmaz diyodu en geç bayaramın 1.-2. günü dedi bizi hwvwslwndirdi pazartesi günü ayın 23üne anca gelir demesin mi gıcık oldum resmen
evet canım akıntıda olabılıyor bu muayeneden sonraDemekki normal ağrı olması ilk kez yapildi ya kestiremedim
bıde dıyorlar doguma yaklaştıkca enerjı patlaması oluyormuş benımkıde tersıne gun gectıkce enerjım tukenıyo bıtıyo ozellıkle son bır ay
Normal dogumla kizimi oglwn 12.25 te dunyaya getirdim kizlar suni sanci almadim kendiliginden geldi
Lina 5 günün kalmış ama seninle aynı şekilde hissediyorum bebişi çok aşağıda:)((evet geçen haftada yazmıştın hatırlıyorum ama bekle bakalım zaten nişan gelince hemen doğum olmuyor sancın gelecektir mutlaka hemde kendini hissettire hissettire hiç şüphye bile yer kalmadan
kız beni karnımın alt tarafı değil çok afedersin ama resmen şeyim bebek hareket ettikçe kıpırdıyor
Normal dogumla kizimi oglwn 12.25 te dunyaya getirdim kizlar suni sanci almadim kendiliginden geldi
ayyyyNormal dogumla kizimi oglwn 12.25 te dunyaya getirdim kizlar suni sanci almadim kendiliginden geldi
hayırlısı bakalım belli olmazsebi doğuma mı gittiiiiii
her duruma göre ayrı bi tarih veriyolar, işte bizim stresimiz ve sabırsızlığımız bundan kaynaklı.. ben hep bayram şekerim olcak diyodum başından beri, şimdi içimden yine hep öyle geçiyo Allah hayır etsin ne diyim..
bende öyleyim yaa hiçbir şey yapasım gelmiyor ama mecburiyetten yapıyorum işlrimievet canım akıntıda olabılıyor bu muayeneden sonra
aa bende de oyle ya el ve ayak bıleklerım agrıyorr resmenn
Lina 5 günün kalmış ama seninle aynı şekilde hissediyorum bebişi çok aşağıda:)((
Cnm sen bıgün bi ara ağrım var demiştin gözün aydın :))) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:)))
aminn canım inşallahhhRABBİM hepinize kolay dogum nasip etsin insallah
Hiç belli olmuyo ki cnm bu doğum işi ama bana tatil bitmeden gelecek gibi hissediyorumhayırlısı bakalım belli olmaz
bende öyleyim yaa hiçbir şey yapasım gelmiyor ama mecburiyetten yapıyorum işlrimi
belli olmaz belki önce doğurursun kuzu
ben de kontrolden geldim şimdilik bir durum yok. suyu kalp atışları iyi bayramı geçiricez gibi duruyo.
buarada aşırı derecede tatlı yeme isteği duyuyorum bayram çikolatalarını daha bayram gelmeden bitirdim nerdeyse. ayrıca hurma falan da yiyorum bütün hamileliğimde yemediğim kadar tatlı yedim 1 haftadırmide yanmalarım azaldı diye sanırım. bu durumu yaşayan var mı başka?
:26:
Hiç belli olmuyo ki cnm bu doğum işi ama bana tatil bitmeden gelecek gibi hissediyorum
Bakalım ne olacakama sen benden önce doğur biz sıramızı vekleyelim )))
hadi gözün aydın çok sevindim
Hu huu kayınvalidemlerdeyim burdan telden sizi yoklayayım dedim,artık akşamları buraya gel evde yalnız kalma dediler..Bayramı da atlatırız da neyse yalnız kalmayayım bari :))