Normal dogumla kizimi oglwn 12.25 te dunyaya getirdim kizlar suni sanci almadim kendiliginden geldi
sebi doğuma mı gittiiiiii
her duruma göre ayrı bi tarih veriyolar, işte bizim stresimiz ve sabırsızlığımız bundan kaynaklı.. ben hep bayram şekerim olcak diyodum başından beri, şimdi içimden yine hep öyle geçiyo Allah hayır etsin ne diyim..
evet canım yalnız kalma günün doldu zaten nolur nolmaz
bu yalancıı ağrıılardan ne kadar sonra başlııyor ki doğum ağğrıılarıı ???
kıızlar 3 gündür su gibi terleyerek kalkııyorm direk duşşa atııyorum kendimi sizlerdede oluyor mu ?? acaba hamileliklemi alakalıı... 3 gündürde elim ayağğıım davul gibi şiş... doğğum mu yaklaşşııyor acaba...
gece sanci badladi buraya yazmistim cnm oglende dogurdumLina 5 günün kalmış ama seninle aynı şekilde hissediyorum bebişi çok aşağıda:)((
Cnm sen bıgün bi ara ağrım var demiştin gözün aydın :))) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:)))
Kisa zamanda yazicam cnm.ins cok saol amin darisi herkesegozun aydın canımm allah analı babalı buyutsunnhıkayenıde merakla beklıyorum en kısa zamanda
Amin tatlim saolasin.Sanci adet sancisina benziyor dakikalardan anlasiliyor wc ihtiyacim geldi surekliGözün Aydın tatlım şu sancıları bize tarif
Etsene
Aynen canım,düşünüyorlar sağolsunlar..Gerçi uzanamıyorum çok rahat değilim ama en azından sıkılmıyorum..
Çağla doğum yapmış,listeden bir kişi eksilmiş çok sevindim :)) Gözün aydın,Allah bağışlasın..Darısı bnm gibi günü dolanların ve yaklaşanların başına di mi kızlar?:))
bende terlıyorum bılmıyorum neden ben bıde grıpte olmuş gıbıydım ondanda olabılır başka sekılde olabılır
evet canım yalnız kalma günün doldu zaten nolur nolmaz
evet pek rahat edemezsin insanın evi gibi olmaz ama evde de tek durman iyi olmaz bugünlerde eşin gecede mi çalışıyor senin
Avm de dükkan işletiyoruz canım,normalde gece 10 da çıkış ama bayram üstü 11 deEşim bu işi geçici olarak yapıyor Allahtan,mesleği bı değil.Kızımız doğsun işi de yavaş yavaş şekillenecek inş..Çalışma saatleri hiç hoş değil,eşimi çok özlüyor ve sıkılıyorum
inşallah işleri düzene girer bu şekilde insan hem çok sıkılıyor hem de eşini özlüyor benim eşim dükkan filan işletmiyor ma emniyette olduğu çin seni çok iyi anlıyorum
zuluuu naptıın canıım varmıı ağğrıı sancıı ???
ay cnm ya gozun aydın nasıl oldu anlatsana tabı kendını ıyı hıs edıyorsan
Yok tatlım benim kız gelmek istemiyor
anlaşılan doğum şu an görünmüyor
O meslekte de çalışma saati düzensizdir ,çok zor canım..Geçen sene Bursa daydık hatırlarsan,orda mesleği minarlığı yaptı şantiyede ve her akşam 7 civarı evdeydi..o günleri özledim(
Fena degilim cnm saolasin darisi hepinize gece sancim basladi 1 bucukta bu farklıydı otekilerden.Birde beyaz akinti geldi daha cok yapiskan zaten 5 gundur vardi akintilar