- 24 Mayıs 2013
- 3.098
- 7
zulu doğumda ablan gelcekmı yanına
Yok tatlım malesaf yalnızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zulu doğumda ablan gelcekmı yanına
inşallah canımneyse tek ben değilmişim böyle düşünen..amin canım hayırlısı allah herkesin gönlüne göre versin sağ salim alalım da bebişleri kucağımıza
rahim agzı uzunlugu usg de belli oldugundan acıklıkta belli olur diye düsünüyorum cnm. bi tedirginlik olsa alttan da bakardı doktorun. benimde yapmadı alttan muayene. sadece geçen hafta su geldiğinden baktı o kadar..Kızlar benim yine alttan muayenem yapilmadi
dr sancı çıkarsa alttan bakarız dedi sancı çıkmayınca
bakmadı acaba açıklık olup olmadığı usg de belli
olur mu
bende hissediyorum alt karında, bazen sanki dısarı cıkcakmısta cıkamıyomus gibi geliyo. eli sanki tam vaji üstündeymiş gibi oluyo.kızlar sizde de bebişler hareket ettiğinde alta vuruyor mu yani karnınız gibi orası da hareket ediyormuş gibi geliyor mu bende öyle oluyor karnım nasıl kıpır kıpırsa orası da öyle hissediyorum
ayy hadi hayırlısı canımmrb kızlar bugun ıkı kez sankı benımde suyum geldı gıbı ama bılemıyorum sadece ıkıkez lavaboda çok hafıf ıslanma vardı yınede bılemıycem
nişan olabilir mi zullummmm :26: takip et bakalım devamı gelecek mi..B
ya kızlar az önce wc de iç camasirimda sulu akintiyla
birlikte pembe kan vardı ama çok azdi nedeni ne acaba:26:
benimde öyle, sanki kabadayılar gibi bi sağ bi sol yürüyorumbıde bacaklarımın arası çok agrıyo artık bacaklarımı yururken atamıyorum sankı bacaklarımı ıkıye ayırıyorlar gıbı sızlerdede varmı
Yok tatlım malesaf yalnızım
evet ben deaynen o oluyor canım
ayyy yalancıısıı buysa gerçeğğini düşünemiyorum o zaman :)))
bilemiyorum ki sen takip et bakalım gelecek mi yine olmazsa doktora gitlına normal akıntıda olabılır ama benım normal akıntım hep ıltıhap gıbı duşuyo benden
Aynen cnm başını mı oynatıyolar ne çok bey altta hissediyorum hıçkırırken oramda atıyo sanki
Ay ağrı bende var ya ven ilk ayağa kalktığımda ağrıdan. Adım atamıyorum yatarken bile ayırıyorlarmış gibi ağrım oluyo((
evet benim de dediğin gibi oramda atıyor sanki
Bilmiyorum ki CNm bir hafta öncede aynıaynen o oluyor canım
yazarım inşallah da açılma olduğunu sanmıyorum belki aşağı inmiştir ama
o normal akıntıdır canım çünkü bende de oluyor burda da hemen hemen herkes yazmış
nişan olmasın mı zullu bak bakalım dveamı gelecek mi
bacak arasındaki kemiklerse evet benim 36.haftadan beri var sanırım
inşallah canım
rahim agzı uzunlugu usg de belli oldugundan acıklıkta belli olur diye düsünüyorum cnm. bi tedirginlik olsa alttan da bakardı doktorun. benimde yapmadı alttan muayene. sadece geçen hafta su geldiğinden baktı o kadar..
bende hissediyorum alt karında, bazen sanki dısarı cıkcakmısta cıkamıyomus gibi geliyo. eli sanki tam vaji üstündeymiş gibi oluyo.
ayy hadi hayırlısı canım
nişan olabilir mi zullummmm :26: takip et bakalım devamı gelecek mi..
benimde öyle, sanki kabadayılar gibi bi sağ bi sol yürüyorum
evet ben de
bilemiyorum ki sen takip et bakalım gelecek mi yine olmazsa doktora git
evet benim de dediğin gibi oramda atıyor sanki
olursa carsamba gunu dr a gıtcemm
Bilmem ki tatlım tansiyon yüzündeninşallah canım
rahim agzı uzunlugu usg de belli oldugundan acıklıkta belli olur diye düsünüyorum cnm. bi tedirginlik olsa alttan da bakardı doktorun. benimde yapmadı alttan muayene. sadece geçen hafta su geldiğinden baktı o kadar..
bende hissediyorum alt karında, bazen sanki dısarı cıkcakmısta cıkamıyomus gibi geliyo. eli sanki tam vaji üstündeymiş gibi oluyo.
ayy hadi hayırlısı canım
evet geçen haftada yazmıştın hatırlıyorum ama bekle bakalım zaten nişan gelince hemen doğum olmuyor sancın gelecektir mutlaka hemde kendini hissettire hissettire hiç şüphye bile yer kalmadanBilmiyorum ki CNm bir hafta öncede aynı
Olmuştu bügün hem belim hemde kuyruk
Sokumum ağrıyor ama pek ümidim yok o
Yüzden normal sayıyorum cnm
inşallah canım
ayy hadi hayırlısı canım
evet geçen haftada yazmıştın hatırlıyorum ama bekle bakalım zaten nişan gelince hemen doğum olmuyor sancın gelecektir mutlaka hemde kendini hissettire hissettire hiç şüphye bile yer kalmadan
kız beni karnımın alt tarafı değil çok afedersin ama resmen şeyim bebek hareket ettikçe kıpırdıyor
bizim vaktimiz var daha dicem ama hiçte belli olmuyo canım, kimisinde adetten hemen önce veya sonra döllenme olunca erkenden doğuyo bebişler. hayırlısı artık :)nerde kesın ben zuludan dahada geç dogururum
hmmm anladım cnm. nişan değilse vaji etrafındaki kaslarla alakalı bişey olabilir cnm.Bilmem ki tatlım tansiyon yüzünden
Hastahaneye gittim orada Dr açıklık
Var mı diye baktı....yani alttan hiç de acıtan
Birşey değilmiş ama insan utanıyor
Nişan değildir CNm
amanııınn o da iyiymiş kuzum o zaman baya aşağıda olsa gerek bebiş. bacağımıda atamıyorum demiştin, bakalım dr ne dicek yarın. bende bekliyorum haberlerini =)kız beni karnımın alt tarafı değil çok afedersin ama resmen şeyim bebek hareket ettikçe kıpırdıyor
bizim vaktimiz var daha dicem ama hiçte belli olmuyo canım, kimisinde adetten hemen önce veya sonra döllenme olunca erkenden doğuyo bebişler. hayırlısı artık :)
hmmm anladım cnm. nişan değilse vaji etrafındaki kaslarla alakalı bişey olabilir cnm.
amanııınn o da iyiymiş kuzum o zaman baya aşağıda olsa gerek bebiş. bacağımıda atamıyorum demiştin, bakalım dr ne dicek yarın. bende bekliyorum haberlerini =)
banada bi kontrolde dikkat et gelebilir diyo, diğer kontrolde günü var diyo. 0 yüzden Allah bilir, onlarda net bişey bilseler bize net gün verirlerdi zaten :)gercı benım dr gununu beklıycek dedı ama yınede bellı etmez
banada bi kontrolde dikkat et gelebilir diyo, diğer kontrolde günü var diyo. 0 yüzden Allah bilir, onlarda net bişey bilseler bize net gün verirlerdi zaten :)
aynen canım sağlıklı olsunlar daSağlıklı bir doğum olsunda tatlım
Gerisi boş..bebeğime birşey olmasın
Allah hepimize kolay sağlıklı doğum
Yapmayı nasip etsin...
ben de merak ettim şimdi ne dicek acaba gidip geleyim yazarım burayabizim vaktimiz var daha dicem ama hiçte belli olmuyo canım, kimisinde adetten hemen önce veya sonra döllenme olunca erkenden doğuyo bebişler. hayırlısı artık :)
hmmm anladım cnm. nişan değilse vaji etrafındaki kaslarla alakalı bişey olabilir cnm.
amanııınn o da iyiymiş kuzum o zaman baya aşağıda olsa gerek bebiş. bacağımıda atamıyorum demiştin, bakalım dr ne dicek yarın. bende bekliyorum haberlerini =)
gercı benım dr gununu beklıycek dedı ama yınede bellı etmez
banada bi kontrolde dikkat et gelebilir diyo, diğer kontrolde günü var diyo. 0 yüzden Allah bilir, onlarda net bişey bilseler bize net gün verirlerdi zaten :)