2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar bi ark yazmıştı ya düz bi yere yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı denediniz mi ne kadar doğru bilmiyorum ama:)))

ben denedim ve attım arada denemek lazım. göbek ne kadar aşağı düşerse o hareketi o kadar zor yaparız. göbek düştükçe bebek de kanala o kadar yaklaşıyor.

senin ve bebeğin için en hayırlısı ne ise o olur inşallah canım..

ahhh o mıde yanmalarııı benıde oldurdu ozellıkle ıkı gecedırr hıc gecmeye nıyetı yokk gıbı
kırmızı elma ye canım, belki fayda eder, ben yemeden yatarsam gece yana yana kalkıp yiyorum mecburen. yoksa hiç duramıyorum.

Kızlar bi ark yazmıştı ya düz bi yere yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı denediniz mi ne kadar doğru bilmiyorum ama:)))
denemem miii hemen denedim, elimle bacağımı çekiştirmeden atamıyorum ya, şimdi bi daha denicem acaba tam yapamadım mı diye kocişe çaktırmadan yapcam diye aceleye geldi de :))
evt canım malesef ben bikaç gün önce o yanmayla uykudan uyandım hiçbişey fayda etmeyince de sinir kitledi beni, gece oturdum ağladım resmenn

Amin tatlım benim kız kanalada inmemiş
keyfi yerinde gelmek istemiyor
benımkınınde bası asagıda kanala gırmısmı bılmıom gercı kanala gırseler acılma olurdu galıba

pek bısey fayda etmıyor artık bana canım onceden soda bıraz bastırırdı ama artık oda fayda etmıyor bıraz kola ıyı gelıyor onuda ben sevmem ozelıkle bu donemde ıcmemeye calısyorum ama cok rahatsız ederse bır yudum alıyorumm :26:

Sağol tatlım zaten haftaya pazartesi
son gün...en azından gün belli

benim sıyırmama sebep doktorum geçen hafta bana merkezde kalın isterseniz çünkü biakç gün içinde her an gelebilir dedi. Gel git yapmayın bosuna dedi ama kalmak istemedik. 0 zaman herhangi bi durumda direk gel hastaneye dedi. Şimdi de durum bu her an gelebilir heyecanıyla bekleyip sonradan vakit var demek cok berbat bi duygu
durumunu doktoruna tlfnda sorsan ya da çarşamba yatış yapmak yerine kontrole gidip duruma göre yatısını yaptırsan :26:

Bencede inse acilma olur tatlım
benim sonum suni sancı gibi
görünüyor

off bu doktorlardaa bızı ıyıce gerıyorr bızımkıde bundan 3 hafta once her an gelebılır dıye sıkı sıkı tembıh edıyordu ama hala ortada bısey yokkmerkezde kalabılsen senın ıcınde ıyı olur ama gunu bellı deılkı her anda gelebılır gunude gecebılır kalacak yer yoksa sıkıntıı..carsamba nobetcı dr karar verecek canım duruma bakalım ya off bu nasıl strestır boyle walla sezeryan olursamm en cok koyan sey catı muayenelerı olacakk

Cagla arkadasin sancısı vardı galiba ne yaptı merak
ediyorum:26:
aaa geldimi sancılarıııı
canım kola reflünün en büyük sebeplerinden biri çok dikkat et benimde aynı sen gibi elma surup soda dahil hiçbişey kesmemeye baslamıstı ama simdi fayda etmeye basladı yeniden. ayrıca acı/baharatlı yiyecekler ve aç karna çay içmekte sebepler arasında, bende hamilelikten öncede baslangıcı vardı. ordan da biliyorum biraz. aklında olsun.
bu arada benim de bebisin bası asagıda ama yerlesmemis daha.

dogrudr canım ama bı yudum kola hemen kesıyor gece uyuyamadıgım zaman ıcıyorum yoksa uyku hak getıre ayy bı dogursakta su sıkıntılar bı gecse mınnaklarımza sarılsakk mısler gıbııı

al işte benden bi tane daha bende vaktim olmasına rağmen bu yüzden cok gerildim. bi de çarşambadan beri ara ara düzenli kasılmalar geliyodu. 10 dkdan asağı düsmüyodu, sıklaşsaydı yine gderim dr.a.. Merkeze 1 saat uzaktayız simdi, kalıcak yer varda gerek yok bence. doktorumda buralı olduğundan gidişat konusunda yönlendirme yapabiliyo. Zaten direk hastaneye gitmemiz gereken durumları da ezberledik iyice o yüzden çağırsalar bile kimseye rahatsızlık vermek istemiyoruz eşimle :)
seninde çarşamba gününü beklemekten baska yolun kalmamıs o zaman kuzum ya, hayırlısı olsun insallah.. sağlıcakla kavusalımda o muayenelerde unutulurrr giderrr :)

dogrudr canım ama bı yudum kola hemen kesıyor gece uyuyamadıgım zaman ıcıyorum yoksa uyku hak getıre ayy bı dogursakta su sıkıntılar bı gecse mınnaklarımza sarılsakk mısler gıbııı
bilmem miii dediğin gibi hayırlısıyla kavusalımda hepsi gecer insallahhh ben artık böyle otururken bile binbir türlü hayal kuruyorum. keske simdi göğsümde uyuyo olsaydı, kucağımda emziyo olsaydımmmm gibii..

evet canım zaten günün geçmiş eğer bi sıkıntı olsaydı göndermezdi seni evine

evt çok şükür oğlum iyi beklemek beni çok yıpratmıyor şuanda bayram bi geçsin bakalım :):)

evt kuzucum 2 cm diyince bende şaşırdım çatı muayanesi yaptı kafası uygun dedi acaba oğlumun kafasına mı değdi

maşallah bebeğine demekki daha beklemeye niyetli sağlıklı olsunda hayırlı zamanda kavuş bebeğine

zullucum maşallah senin kız çıkmak istemiyor gerçekten

Ben de varım. Bayramdan sonra inşallah

hersey donuyor dolasıyor hakkımızda hayırlı olsunda kıtlenıyor allah saglıkla tez zamanda hepımze ogunlrı gostersın ıns

hahah olabılır canımmm basını oksamıstırr belkı

bende denedim bi bacağımı hiç atamadım diğerini de zor zar attım 2 cm acılmam var bakalım ne olacak

hersey donuyor dolasıyor hakkımızda hayırlı olsunda kıtlenıyor allah saglıkla tez zamanda hepımze ogunlrı gostersın ıns

hahah olabılır canımmm basını oksamıstırr belkı

bu sefer yüzünü göstermedi zaten demekki kanala inmeye başlamış tosunum

kızlar benim oğlanın kafası hala önde gidiyor sizdede var mı o durum

maşallah bebeğine demekki daha beklemeye niyetli sağlıklı olsunda hayırlı zamanda kavuş bebeğine
bizim oğlanın işi belli olmuyo ki canım ya, bi aşağıda bi yukarıda bizle oyun oynuyo şimdiden sıpa

aynen öyle kuzum, aminn inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…