2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?
genellikle her kontrolde belirli seylere bakılıyo canım, bebişin suyu da dahil. ama normalin üstü ne demek bi bilgim yok malesef..

aman her duyduğumu dener oldum az önce geçmişte gördüm bacak abacak üstüe atma olayını benim her iki bacağımda diğerinin üstüne gelmiyor bunu denerken bir de durduk yere sancı girdi karnım kasıldı resmen..ben zaten 3-4 gndür bacaklar ayrık oturunca rahat ediyorum bakalım yarın doktor ne dicek eğer kanala inmiş derse bu olay doğru demektir

hiç sorma ya namaz bile kılacak halim kalmadı şimdi onu düşünüyorum nasıl kılıcam diye

insan son zamanlarda bekleme olayı yüzünden neler deniyo yaa, bi umut işte

insan son zamanlarda bekleme olayı yüzünden neler deniyo yaa, bi umut işte

evet de benim birkaç gün daha doğurasım yok yaa tatil ya şimdi bir de bayram malum o yüzden hiç hevesli değilim bugünlerde hatta gece sancım vardı korktum resmen doğuracam diye aslında nedeni ne biliyormusun şimdi ben doğursam eltim gelecek bakmaya çocukları var 2 tane bebklere çok düşkün ikisi de bir 8 diğeri 6 yaşında bebği olanlar çileden çıkarıyorlar ikide bir öpüyorlar kucaklarına alıyorlar en azından okulları olursa kurtulurum onlardan hasta hasta birde onlara laf anlatmak istemiyorum çok mu kötü düşünceliyim ne kadın gelip bakacak ben çocuklarını sorun ediyorum ama napim bebkleri kadınları deli ediyor ikisi de hele kız olanı resmen küçük anne bebği annesinden kaçırıyor kendi bakacakmış

sen napıyosun bakıyorum listeyi ters yayınlamışsın doğuranlar listesinin biteceği yok bari doğuramayanları yayınlayayımda kısa sürsün demişsin herhalde

Evet Cnm bu kız çok.inatçı olacak kime çekti bilmem
bebisin durumu iyiyse baya beklemeyi düşünüyorum
Cnm doğum kendinden başlasın istiyorum
kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?
Evet Cnm benim suyumda fazla dr sorun olmaz
dedi az olursa sorun oluyor

Olcak bu bebek olcak :):)
Yalnız bu çatı muayenesi yapılınca benim ağrım artti
Cnm benim bi ark doktor alttan muane etmemiş açılman artar diye çünkü o sezeryan istiyor acaba seninde açılman mı çoğaldı:26:
Ben de yapmaya çalışırken kasıldım zaten de yapamadım baya ağrıdı karnım zorum neyse ama insan merak edito tapıyomuyum acaba diye yarın haber ver cnm bize inmiş mi inmemiş mi bebiş

sen napıyosun bakıyorum listeyi ters yayınlamışsın doğuranlar listesinin biteceği yok bari doğuramayanları yayınlayayımda kısa sürsün demişsin herhalde

Ne yapayim Cnm bizim doguracagimiz yok
bari ismimi goreyim listede moral olsun dedim
kız seni de yazdım Listemize

kızlar benim kuyruk kemiğim ağrıyor totomun üstüne
oturamiyorum

hiç sorma ya namaz bile kılacak halim kalmadı şimdi onu düşünüyorum nasıl kılıcam diye
Allah onun kuvvetini verir canım..
yok canım kötü düşünmüyosun. ben olsam bende aynı seyi düsünürdüm. sonucta kücücük bebeğe kocaman insanlar bakarken bile tedirgin oluyolar, çocukların elinde gezmesi bizi illaki sinir eder. hayırlısıyla gönlüne göre olsun insallah hersey..

Saol canım en azından biliyorum normal için uygunum
Yarın doktorun olacak mi hastanede bakalim senin cati ne alemde
Valla cok fazla bi agri cekmedim gece bicak saplanmasi adet agrisi gibi agrilarim oldu ama asiri bi agrim olmadi :)

Ne yapayim Cnm bizim doguracagimiz yok
bari ismimi goreyim listede moral olsun dedim
kız seni de yazdım Listemize

kızlar benim kuyruk kemiğim ağrıyor totomun üstüne
oturamiyorum
ben kendiliğinden başlasın istiyorum hatta suyum gelsin istiyorum evde merak ediyorum bunları yaşamak istiyorum
canım kuyruk sokumu ağrısı hamileliğin 4. ayından beri var bende malesef oturamıyorum resmen
listede gördüm kız kendi adımı görmez olurmuyum hiç
haber vermez olurmuyum hiç zaten doktordan gelir gelmez buraya zor atıyorum kendimi hemen yazasım geliyor

neyse tek ben değilmişim böyle düşünen..amin canım hayırlısı allah herkesin gönlüne göre versin sağ salim alalım da bebişleri kucağımıza

sagol cnm ınş bızler içinde zor olmaz

Kızlar benim yine alttan muayenem yapilmadi
dr sancı çıkarsa alttan bakarız dedi sancı çıkmayınca
bakmadı acaba açıklık olup olmadığı usg de belli
olur mu

Geçmiş olsun Cnm benim ilk defa ağrıyor bugün
çok yürüdüm acaba ondan mı iki üç saat yürüdüm

Saol canım en azından biliyorum normal için uygunum
Yarın doktorun olacak mi hastanede bakalim senin cati ne alemde
Valla cok fazla bi agri cekmedim gece bicak saplanmasi adet agrisi gibi agrilarim oldu ama asiri bi agrim olmadi :)
anladım canım bende de geceleri adet sancısı oluyor da onun için sordum
Kızlar benim yine alttan muayenem yapilmadi
dr sancı çıkarsa alttan bakarız dedi sancı çıkmayınca
bakmadı acaba açıklık olup olmadığı usg de belli
olur mu

senin çatı muayenen yapıldı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…