2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam kızlar,napıyosunuz? Bugün sabah 7 de biraz suyum geldi 11 gibi doktora gittik alttan baktı suyun gelmemiş gözüküyor dedi,kanala inmemiş,açılma,nst ye girdim sancı da yok..anlamadım neydi bu şimdi:26: Perşembe yine gidicez kontrole,arad doğurmazsam iyi..ama tek korkum bebeğimin suyu azalması ve tehlike arz etmesi..

Son düzenleme:
Iyi ki burasi var kizlar, bebeklerimizi beklemenin tatli stresini paylasiyoruz, dertlesiyoruz...ayni dilden konusmak ve birbirimizi anlamak guzel...

haklısın canım teşekkür ederim güzel düşüncelerin için böyle düşününce insan biraz rahatlıyo iyi düşünmeye çalışmam lazm

Evet kızlar aynı dili konuşmak güzel kendimizi iyi yönde telkin etmezsek bu son 15 gün çekilmez olur
Kendim için soylıyım planli sezeryan bile isteseydim doktorum , bugün alacakti yani 38 . Haftada yani demekki ben anca doğum sürecine girdim şimdi normali bekliyorum bide o yüzden strese gerek yok
Burda gününe 2 gün kalmis kızlar var onlar biraz daha düşünceli bayrama denk gelecek diye bakalim son günlerde biz nasıl davranica Z

Akintimiydi acaba ultrasinla bakmadi mi benim doktor ordan bakıp suyu normal diyor

gelen neymıs pekı akıntımı acaba:26::26:

bende kontrolden geldım nts ve tus yapıldı nts ıyı fakat acılma yıne yok dun kasıklarımda agrı vardı ona umutlanmsıtım bırazz ama daha zamanı var demekkı sıkıntım bebegımın gelmemesı deıl gununu gecırıp sunı sancıyla yadaa sezeryanla dogum yapmak bundan tedırgın oluyorumm ama bugun dr nobetcı doktor belkı bı kac gun bekleyelım dıyebılır durumuna gore dedı ıns bebegım ıyı olurda norma dogumlaa dunyaya gelırr ben sezeryandan korkuyorum normalden deıl..
dua ıle degısmeyen uc sey dogum olum ve nıkah tarıhlerıymıs kızlar allah hayrlı zamanda kucagımza almayı nasıp etsın ınsallah

Akintimiydi acaba ultrasinla bakmadi mi benim doktor ordan bakıp suyu normal diyor
Ultrasonla baktı bana da sıkıntı yok dedi ama akıntı olsa baya kokulu ve sarımsı olurdu,bnm gördüğüm bildiğin suydu..Bir de şunu söyledi,binde bir olan su gelmesi oluyomuş ama bu su içerde birikmiş suymuş,amniyotez suyu değil..öyle olsa müşaade altına alırdı..:26:

Bilemedim ben de..Aynı duyguları paylaşıyoruz,sezeryan bana hep çok soğuk gelmiştir ama öyle yazıldıysa olacak ne yapalım..

hakkında hayırlısı arkadaşım.Ben de de aynı korku war yanii normal doğumdan değil sezeryanden korkuyorum..Benim doktorum da bana demişti 21inde geldiğinde de birşey yoksa +3 gün daha weririm hemen suni sancı verme taraftarı değilim ama baktın hala olmuyor 24ünde çantanı al gel yatışını yaparız dedi...Sezeryan nedense beni baştan beri daha korkutuyor doktorum da sağolsın baştan beri psikolojik olarak beni normal doğuma odakladı eşime de dedi sen de maddi olarak sezeryane hazırlıklı ol ki bir komplikosyon olur son anda bir terslik olur sen yine de hazırlıklı ol diye...Allah yardımcın olsun arkadaşım.Rabbim hayırlı zmanda göndersin inşallah.

amınn canımm
ıllakı gelecekler bı gunlerıı var ama artık haftasını doldurunca dr lar pek beklemıyor benım doktorumda hep normal dıye konustu benle ama gunun dolunca gel yatus yapalım dedı bende bı kac gun bekleyelım felan dıyemedım bugunde kendı drmuz yoktu oda belkı noobetcı dr kendı ınsuyatıfını kullanıp bı kac gun bekletebılır dedı ınsallah bunların hıc bırıne gerek kalmaz su ıkı gun ıcınde gelır oglumm hıcc boyle dusunememıstımm gununden bı kac gun once gelır dıye dusundum ama olmadı sıkıntı yapmamak elde deıll allah yardımcımız olsunn

Bilemedim ben de..Aynı duyguları paylaşıyoruz,sezeryan bana hep çok soğuk gelmiştir ama öyle yazıldıysa olacak ne yapalım..

bende akıntı var su gıbı bende suyum gelıyor sanıyrdum dr akıntıdr o dedı :26::26:senın gunu doldu canım kac gun bekleyeceksın

Loorimizin yakışıklı oğlu ege dünyaya gelmis yarim saat önce, 3065 gr pembe dudakli ve cok tatli masallah.Allahım sizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah,iyi geceler...
Çok sevindim sağlıkla almış kucağına:)))
Herşey yolundaymış ne güzel beklemek zor ama zamanları var daha:)) kiloduda iyi maşallah

Benimde olmuştu canım öle banada sutun değil dedi akıntıdır dedi bende çok şaşırmıştım çünkü baya su gibi geşmişti çamaşırım ıslanmıştı artık o neyse anlsmadım bende ama dediğin gibi önemli bilry olsa göndermezlerdi cnm:)

Bu hafta 41. haftam zaten,bu hafta doğdu doğdu ..dolunca haftaya bugün sezeryanla almak zorunda kalacak..

Bu hafta 41. haftam zaten,bu hafta doğdu doğdu ..dolunca haftaya bugün sezeryanla almak zorunda kalacak..
ınsallah haftaya kadar normal dogumla gelırrr kızın canımm allah hepımzın yardımcısı olsunn.baya sıkıntılı olduu bızım dogumlarrrr

zızagg canım sımdıden 2cm acılman var cok sanslısınn 15 gune dahada ılerler ınsallah dırek acılmasız sunı sancı almaktansa 2cm acıklık cokk buyuk nımett bencee

Doguramayanlar

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-zizag
13-thcee
14-erayhanse
15-eylül_06
16-chemist_m
17-sare_
18-minimit
19-elfile

Beni listeden çıkarmışsın cnm galiba ben doğurcam bugün

Loorimizin yakışıklı oğlu ege dünyaya gelmis yarim saat önce, 3065 gr pembe dudakli ve cok tatli masallah.Allahım sizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah,iyi geceler...
oy maşallahh analı babalı sağlıcakla büyüsün insallah
loorimizde egesine kavustu, darısı tüm bekleyenlere insallah :)
canım o durum bende de oldu. açılma vs hiçbişey yoktu. içerde enfeksiyon kalmış ondan gelmiş olabilir demişti, tek kullanımlık fitil verdi ama pedimde ıslaklık oluyo halen..

Kızlarrr bizde geldik kontrolden.
Doktorun neler demiş olabileceğini hepiniz biliyosunuz artık
Nst de 60lara cıkan bi tane sancı oldu baskada bisey yok.. Usg de eşi yaşlanmaya başlamış artık dedi... :26:
Kilomuz 2,900 gr olmuş, doğuma kadar en az 3 kg olur insallah dedi. Hareketlerde felan bi sıkıntı görünmedi şükür..
Doğumunda ben olmak isterdim ama 18inde yurtdısına cıkıyorum biliyosun dedi, eğer bu hafta olursa ya da 27sinden sonraya kalırsa ben girerim ama 18-27 ekim arasında olursa diğer dr arkadasım girer dedi. Haftaya salı o bayan dr.dan randevu aldık. 0 da çarşamba gününden sonra yok malesef. Çarşambadan sonra geçen gün arkadasımı doğum yaptıran bayan dr olucakmış (benim daha önce smear için gittiğim ve ısınamadığım için bi daha gitmediğim dr.) 0 da tam bizim hastaneye transfer olacak zamanı buldu ya Allah'tan hayırlısı diyorum. 0 da olsa baskasıda olsa bi sekilde bu doğum olucak kaçarı yok, Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu arada ayın 18ine kadar normal olmazsa gitmeden önce sezeryan yapabilir miyiz dedim, gülümsedi ve önce normal deneyelim en güzeli o dedi.. Sadece peki dedim..

Doguramayanlar

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-zizag
13-thcee
14-erayhanse
15-eylül_06
16-chemist_m
17-sare_
18-minimit
19-elfile
20-yas_0685

Slm kızlar kontrolden yeni geldik
tahmin ettiğim gibi sancı acilma yok
artık 3 günde bir kontrole gidecem
bebeğim gayet iyi en fazla bir hafta
bekleyeceğiz..dr bebeğin hareketlerini
takip et dedi azalma olursa hemen gel dedi
bu perşembe tekrar dr gideceğim

zulluuu doktora gittin mi sen kuzu ? ne zaman silincek senin adın bu listedennnn

Sancıların baya çıkmış cnm eşi yaşlanınca noluyo ben onu hiç bilmiyorum:26:evt kilosu iyi çıkmış ama bizmkiler3000 ancak foğacak galibanspalım sağlıklı olsunlarda her şerde bir hayır vardır cnm benimde hiç sevmediğim bayan bi dr var ona rast gelmemek için çok dua ediyorum senin başka seçeneğin yok mu o dr başka:26:

hadi hayırlısı tatlım.. doğumu bu dr mu yaptırcak artık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…