2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende denedim bi bacağımı hiç atamadım diğerini de zor zar attım 2 cm acılmam var bakalım ne olacak
dun denemıstım atmıstımm bugun denedım ıkısınıde atamadımmm:26::26:hadı bu gece doguruyum ben yaaaa
bu sefer yüzünü göstermedi zaten demekki kanala inmeye başlamış tosunum

kızlar benim oğlanın kafası hala önde gidiyor sizdede var mı o durum
benım oglana da bıraz buyuk kafası dedı dogumda sıkıntı olmaz dedı ama tadıgım tum hamıslerın yuzde 80 nıne bunu soyluyırlar

Kızlar bize musade, kociş geldi arkadaslarının yanındaydı. yemek felan yicez.
kendinize ve göbişlerinizdekilere iyi bakın emi, öptüm hepinizi

Yoksa senin bebiş kanala indi mi bugün atamadın

Doktor büyük demedi aslında ölçümde öyle çıkıyor aman garip garip düşüncelere kapiliyorum icimi iyi tutuyim ki iyi olsun dimi :)

Alıntı yaptım yorum yapcam kendi kendine çıktı sayfadan hepsi gittiçok sinir oldummnnn(((( ben dün gece denedim yapamadım kocamada denetim kimse mi yapamıyo diye o yaptı biraz önced anneme ve kardeşime denettim onlarda yaptı ben yine yapamadım:) benim açıklığım var mı acaba

kımseler yok artık buralarda herkesn bbişler oldu az kişi kaldı allahım sızlerede nasıp etsın

Yoksa senin bebiş kanala indi mi bugün atamadın

Doktor büyük demedi aslında ölçümde öyle çıkıyor aman garip garip düşüncelere kapiliyorum icimi iyi tutuyim ki iyi olsun dimi :)

bugun muayene vardı canım acıklık yok kanala ınınce acıklık olmazmı:44::44:
tabı canım kotu dusunme benım bı arkadas gecen yıl dogum yaotı benım dr gıttı dr onada demıs yok onden gıdıyor yok buyuk felan arkadasım sımdı dıyor neresıı buyukk benım cocugumun kafasının kucucuk top gıbı kafası var dıyorıcını ferah tut cok dıkkate alma bu konuyu

sımdı netten baktımm bebek kanala gırınce hemen acılma olmuyomus rahım gıttıkce ıncelıyomus ve acılma oluyomus

Doguramayanlar

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-zizag
13-thcee
14-erayhanse
15-eylül_06
16-chemist_m
17-sare_
18-minimit
19-elfile
20-yas_0685
21-delphinerin
22-bir_dost
23-martmeneksesi

Olcak bu bebek olcak :):)
Yalnız bu çatı muayenesi yapılınca benim ağrım artti

Alttan muayene benim alt taraftaki agrilarimi arttirdi sende öyle bisYuey var mi

selan hatunlar hele şükür oturabildim arefe günü malum bayram temizliği ütüsü derken daha yeni oturabildim ama belim gitti gerçi işim de bitmedi henüz tuvaleti temizlicem mutfağında az düzeltilmesi lazım ama halim kalmadı
var mı bugün doğuran

Son düzenleme:

zizagcım çatı muyanene de yapılmış artık için rahatlamıştır belirsizlik kalkmıştır ben de yarın gidicem kontrole bakalım çatım müsaitmiymiş..bu arada 2cm açılma varmış sende peki sancın filan oluyormuydu

Allah bu listede adı geçen geçmeyen tüm arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin, hayırlısıyla bebişlerine kavustursun insallah

ellerine sağlık kuzu.. mis gibi olmustur ev simdi.. bu temizliğin üstüne bi güzel haber de senden gelir mi acaba

maşallh bebişe canım
doktor konusunu da skıntı yapma hayırlısı olsun belki beğenmediğin doktor girse bile doğuma herşey yolunda gittikten sonra sıkıntı olmaz kolayca doğurursun

maşallah senin kız baya kararlı çıktı içerde durucak belli hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da

hiç sanmıyorum zaten nedense doğurasım da yok yaa bayram bitsin de bir öyle diyorum sadece belim ayrıldı o yanıma kar kaldı işte

kizlar her randevunuzda dr amniyon sivisina bakiyor mu? bana 36+3 te normalin az ustu dedi. bu durumda olan var mi?

maşallh bebişe canım
doktor konusunu da skıntı yapma hayırlısı olsun belki beğenmediğin doktor girse bile doğuma herşey yolunda gittikten sonra sıkıntı olmaz kolayca doğurursun
sağol canımcım. Allah büyüktür hayırlısıyla sağ salim doğuralımda, doktor konusunda da sıkıntı yapsam bile sonuc değişmicek nasılsa.

hiç sanmıyorum zaten nedense doğurasım da yok yaa bayram bitsin de bir öyle diyorum sadece belim ayrıldı o yanıma kar kaldı işte
ufacık bi işte bile en çok kendini belli eden ağrı bel ağrısı oluyo, bebişler aşağıda olduğundan sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…