2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sancıların baya çıkmış cnm eşi yaşlanınca noluyo ben onu hiç bilmiyorum:26:evt kilosu iyi çıkmış ama bizmkiler3000 ancak foğacak galiba:KK37:nspalım sağlıklı olsunlarda her şerde bir hayır vardır cnm benimde hiç sevmediğim bayan bi dr var ona rast gelmemek için çok dua ediyorum senin başka seçeneğin yok mu o dr başka:26:
sancı bi tane cıktı o da normal kabul ediliyo cnm :KK43: ilk girdiğim zaman 95lere bile çıkmıştı ama ben hissetmemiştim.. Sonraki girdiklerimde sancım cıkmadı. Eşi yaşlanmaya başlamış artık dedi ama o an insanın aklına soru sormak gelmeyince bi açıklama istememişim. şimdi size yazarken geldi aklıma öyle dediği. Bizim hastanede 1i prof olmak üzere 4 doktor var. Doktorumun yönlendirdiği bayan daha önce hemşire arkadaşımın bahsettiği kişi. geçen sene doğum yapan arkadaşımda bnm doktorum izne çıkınca bu bayanda normal doğum yaptı. her ikiside gayet güzel anlattılar ve görmediğim halde içim ısındı diyebilirim. Benim bahsettiğim dr diğer özelde hast.de çalışıyo bizimkine geçti. ayın 6sında doğum yapan arkadasıma o dr girmiş. hiç memnun değildi. Yani bnm sonuc belli. cumaya kadar olursa kendi dr.um, çarşambaya kadar sarkarsa yönlendirdiği bayan dr, eğer çarşambadan sonra olursa o kadın :KK25: herşeyde bi hayır vardır ne diyelim kuzum ya :KK43:

ben de kontrolden geldim şimdilik bir durum yok. suyu kalp atışları iyi bayramı geçiricez gibi duruyo.

buarada aşırı derecede tatlı yeme isteği duyuyorum bayram çikolatalarını daha bayram gelmeden bitirdim nerdeyse. ayrıca hurma falan da yiyorum bütün hamileliğimde yemediğim kadar tatlı yedim 1 haftadır :KK1: mide yanmalarım azaldı diye sanırım. bu durumu yaşayan var mı başka?

çoook uzun zamandır giremedim çünkü hayatıma bir prenses dahil oldu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
02.10.2013 de sabah ani bir sırt sancısıyla uyandım kayınbabamları aradım ve onların yardımıyla hastaneye gittim fakat böbrekte taş olduğunu düşündükleri için 11 serum ve 18 saatlik bir sancı sürecinden sonra suyum geldi ve acil sezeryanla kızımı aldım kucağıma:KK16::KK16:
Deren im hoş geldin...03.10.2013 te 37+0 da katıldın hayatımıza:KK16::KK16:
darısı doğum yapmayanların başına:21::21::21:

ben de kontrolden geldim şimdilik bir durum yok. suyu kalp atışları iyi bayramı geçiricez gibi duruyo.

buarada aşırı derecede tatlı yeme isteği duyuyorum bayram çikolatalarını daha bayram gelmeden bitirdim nerdeyse. ayrıca hurma falan da yiyorum bütün hamileliğimde yemediğim kadar tatlı yedim 1 haftadır :KK1: mide yanmalarım azaldı diye sanırım. bu durumu yaşayan var mı başka?
hayırlısı tatlım :)
bende çikolatalı tatlılara cok düskün biriydim ama hamişliğimin 6. ayına kadar ekşi ve acı yeme isteiği vardı. sonra o istek gittiii ve tatlıya düşkünlük başladı, şimdilerde bende habire tatlı bişiler arar oldum :) ama midemdeki yanma son sürat devam ediyo, özellikle geceleri..
çoook uzun zamandır giremedim çünkü hayatıma bir prenses dahil oldu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
02.10.2013 de sabah ani bir sırt sancısıyla uyandım kayınbabamları aradım ve onların yardımıyla hastaneye gittim fakat böbrekte taş olduğunu düşündükleri için 11 serum ve 18 saatlik bir sancı sürecinden sonra suyum geldi ve acil sezeryanla kızımı aldım kucağıma:KK16::KK16:
gözünüzaydın canım, zor bi süreç olmuş ama şükür sağlıcakla kavusmussunuz. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :nazar::KK16:

Kızlar bende allah izin verirse ocak annesi olacağım.
Size bi sırum vardı çatı mutanesinü biraz anlatırmısınız???

Hepinize hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar.

hayırlısı tatlım :)
bende çikolatalı tatlılara cok düskün biriydim ama hamişliğimin 6. ayına kadar ekşi ve acı yeme isteiği vardı. sonra o istek gittiii ve tatlıya düşkünlük başladı, şimdilerde bende habire tatlı bişiler arar oldum :) ama midemdeki yanma son sürat devam ediyo, özellikle geceleri..

gözünüzaydın canım, zor bi süreç olmuş ama şükür sağlıcakla kavusmussunuz. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :nazar::KK16:

inşallah seninki de geçer canım karın düştükçe rahatlama oluyo galiba. ben de çektim yanmalardan çok

Slm kızlar kontrolden yeni geldik
tahmin ettiğim gibi sancı acilma yok
artık 3 günde bir kontrole gidecem
bebeğim gayet iyi en fazla bir hafta
bekleyeceğiz..dr bebeğin hareketlerini
takip et dedi azalma olursa hemen gel dedi
bu perşembe tekrar dr gideceğim

Kızlarrr bizde geldik kontrolden.
Doktorun neler demiş olabileceğini hepiniz biliyosunuz artık :KK1:
Nst de 60lara cıkan bi tane sancı oldu baskada bisey yok.. Usg de eşi yaşlanmaya başlamış artık dedi... :26:
Kilomuz 2,900 gr olmuş, doğuma kadar en az 3 kg olur insallah dedi. Hareketlerde felan bi sıkıntı görünmedi şükür..
Doğumunda ben olmak isterdim ama 18inde yurtdısına cıkıyorum biliyosun dedi, eğer bu hafta olursa ya da 27sinden sonraya kalırsa ben girerim ama 18-27 ekim arasında olursa diğer dr arkadasım girer dedi. Haftaya salı o bayan dr.dan randevu aldık. 0 da çarşamba gününden sonra yok malesef. Çarşambadan sonra geçen gün arkadasımı doğum yaptıran bayan dr olucakmış (benim daha önce smear için gittiğim ve ısınamadığım için bi daha gitmediğim dr.) 0 da tam bizim hastaneye transfer olacak zamanı buldu ya :KK43: Allah'tan hayırlısı diyorum. 0 da olsa baskasıda olsa bi sekilde bu doğum olucak kaçarı yok, Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu arada ayın 18ine kadar normal olmazsa gitmeden önce sezeryan yapabilir miyiz dedim, gülümsedi ve önce normal deneyelim en güzeli o dedi.. Sadece peki dedim.. :KK43:

gecmıs olsunn kızlar hepımız aynı haberlerle donmusuz hakkımzda hayırlısı ınsallah bebıslerımız bızı daha fazla bekletmezz hayırlı zamnda gelırler ınsallh

gecmıs lsunn canım gozun aydın allah ana babalı buyutsunn...amınnn darısı en kısa zamanda bızlere ıns

inşallah seninki de geçer canım karın düştükçe rahatlama oluyo galiba. ben de çektim yanmalardan çok
canım valla ben hiçbişey anlamadım bu işten :KK50: mide yanmam geçmişti herşey güseldi ama son 1 2 haftada ara ara çok feci yanmaya başladı yine. elma yiyip yatmazsam rahat edemiyorum, o biraz bastırıyo. karnım hiç yukarda olmadı benim, bugünlerde de küçülmeye başladı gibi ve sanki aşağı doğru sarkıyo :44: herkes akşam sabah gidersin doğuma diyo ama bende tık yok :KK1:

Kızlar bende allah izin verirse ocak annesi olacağım.
Size bi sırum vardı çatı mutanesinü biraz anlatırmısınız???

Hepinize hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar.
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn canım catı muayenesı 37den sonra yapılıyor normal sartlarda korkulacak hıc bı yanı yok acısı felanda yok ebe rahım agzında acılma varmı dıye elıyle olcuyor bende cok merak edıyodum nette hep yazılar okudum ve korka korka gıttım ayaklarım tıtredı ama korkulacak hıc bısey yokmus bebegımıze gıden yolda yapılan kucuk bı operasyon

hadi hayırlısı tatlım.. doğumu bu dr mu yaptırcak artık ?
Eğer kızım iki üç gün içinde gelmeye karar verirse nobetci dr
dogumu yaptıracak haftay la pazartesiye kadar
beklerseniz kendi dr yaptıracak zaten pazartesi
son gün gelmese sezaryen yada suni sancı ile
doğum gerceklesecek
beni de ekle listeye canım :)
Eklerim tatlım
gecmıs olsunn kızlar hepımız aynı haberlerle donmusuz hakkımzda hayırlısı ınsallah bebıslerımız bızı daha fazla bekletmezz hayırlı zamnda gelırler ınsallh

gecmıs lsunn canım gozun aydın allah ana babalı buyutsunn...amınnn darısı en kısa zamanda bızlere ıns

Evet tatlım anlaşılan doğum bayram sonrasina kaldı

canım valla ben hiçbişey anlamadım bu işten :KK50: mide yanmam geçmişti herşey güseldi ama son 1 2 haftada ara ara çok feci yanmaya başladı yine. elma yiyip yatmazsam rahat edemiyorum, o biraz bastırıyo. karnım hiç yukarda olmadı benim, bugünlerde de küçülmeye başladı gibi ve sanki aşağı doğru sarkıyo :44: herkes akşam sabah gidersin doğuma diyo ama bende tık yok :KK1:

ahhh o mıde yanmalarııı benıde oldurdu ozellıkle ıkı gecedırr hıc gecmeye nıyetı yokk gıbı

Doguramayanlar :KK1:

1-catybaby
2-kayrabebekgeliyor
3-zulluuuuuuuuu
4-ouzzu
5-cagla
6-lina
7-sevgmm
8-nazarboncugum
9-gemefree
10-yazyagmuru
11-Alina
12-zizag
13-thcee
14-erayhanse
15-eylül_06
16-chemist_m
17-sare_
18-minimit
19-elfile
20-yas_0685
21-delphinerin

amin canım inşallahhh... ben artık koyverdim gitti yoksa hakkaten sıyırcam :KK1:
bugün dr.uma doğuma sizle girebilmek için 18ine kadar gelsin ya da 27sinden sonra olsun diye dua eder oldum hocam dedim :KK1: adamcağız da gülümsedi bişey diyemedi napsın, özellikle onu istediğimi biliyodu, doğumu ben sormadığım halde kendisi açtı konuyu. Ben hastalarımı yönlendirdim diye hiçbir arkadasım ilgilenmemezlik etmez için rahat olsun dedi, onlarda aynı sekilde yardımcı olurlar, benim hastam onun hastası diye bi ayrım yoktur, hastanemizin hastası gözüyle bakılır herkese dedi. Ama benim için bişeyler ifade etti mi dersenizzz mecburen etti :KK1:

Kızlar bi ark yazmıştı ya düz bi yere yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı denediniz mi ne kadar doğru bilmiyorum ama:)))

mide yanması çok feci bir şey. bi akşam boyunca sırtımı yaslayamadan sandalyede oturduğumu bilirim. benim son 1 haftadır pek yanmıyo nazar değmesin Nazar . doğumdan sonra bütün sıkıntılar unutuluyormuş canım hayırlısıyla doğuralım da :))

Eğer kızım iki üç gün içinde gelmeye karar verirse nobetci dr
dogumu yaptıracak haftay la pazartesiye kadar
beklerseniz kendi dr yaptıracak zaten pazartesi
son gün gelmese sezaryen yada suni sancı ile
doğum gerceklesecek

Eklerim tatlım

Evet tatlım anlaşılan doğum bayram sonrasina kaldı

hayırlısı olsunn canımm bızımde carsamba bellı olacak durmumuzz allah en kısa zamanda hayırlı dogumlar nasıp etsın bızee

Kızlar bi ark yazmıştı ya düz bi yere yaslanıp bacak bacak üstüne atmayı denediniz mi ne kadar doğru bilmiyorum ama:)))

Ben denedim tatlım çok kolay yaptım
bugünde sancı yok açılmada yok dr
1 hafta süre verdi bebis gelmesse haftaya
pazartesi ya sezaryen yada suni sancı:KK1:

amin canım inşallahhh... ben artık koyverdim gitti yoksa hakkaten sıyırcam :KK1:
bugün dr.uma doğuma sizle girebilmek için 18ine kadar gelsin ya da 27sinden sonra olsun diye dua eder oldum hocam dedim :KK1: adamcağız da gülümsedi bişey diyemedi napsın, özellikle onu istediğimi biliyodu, doğumu ben sormadığım halde kendisi açtı konuyu. Ben hastalarımı yönlendirdim diye hiçbir arkadasım ilgilenmemezlik etmez için rahat olsun dedi, onlarda aynı sekilde yardımcı olurlar, benim hastam onun hastası diye bi ayrım yoktur, hastanemizin hastası gözüyle bakılır herkese dedi. Ama benim için bişeyler ifade etti mi dersenizzz mecburen etti :KK1:

canım senın sıyırmana daha 10 gun var :KK49::KK49:bend doktorumu ıstedım senın gıbı oda aynı seylerı soyledı hatta nobetcı lıstesıne baktı kadro ıyıymıs dedı benım 40 haftam carsamba doluyor doktor ogun yatıs yap dedı ama ben en azından bı kac gun beklemek ıstıyorum ama doktora soyleyemdım bunu:26::26:

X