Kızlarrr bizde geldik kontrolden.
Doktorun neler demiş olabileceğini hepiniz biliyosunuz artık
Nst de 60lara cıkan bi tane sancı oldu baskada bisey yok.. Usg de eşi yaşlanmaya başlamış artık dedi... :26:
Kilomuz 2,900 gr olmuş, doğuma kadar en az 3 kg olur insallah dedi. Hareketlerde felan bi sıkıntı görünmedi şükür..
Doğumunda ben olmak isterdim ama 18inde yurtdısına cıkıyorum biliyosun dedi, eğer bu hafta olursa ya da 27sinden sonraya kalırsa ben girerim ama 18-27 ekim arasında olursa diğer dr arkadasım girer dedi. Haftaya salı o bayan dr.dan randevu aldık. 0 da çarşamba gününden sonra yok malesef. Çarşambadan sonra geçen gün arkadasımı doğum yaptıran bayan dr olucakmış (benim daha önce smear için gittiğim ve ısınamadığım için bi daha gitmediğim dr.) 0 da tam bizim hastaneye transfer olacak zamanı buldu ya
Allah'tan hayırlısı diyorum. 0 da olsa baskasıda olsa bi sekilde bu doğum olucak kaçarı yok, Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bu arada ayın 18ine kadar normal olmazsa gitmeden önce sezeryan yapabilir miyiz dedim, gülümsedi ve önce normal deneyelim en güzeli o dedi.. Sadece peki dedim..