- 4 Ekim 2013
- 286
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız
fazla kimse kalmamış mşllh
size yaptıgım bişeyi paylaşım
eylül annelerinde okumuştum burdada hatta konuşuldu sanırım
sırtını duvara yaslayıp bacak bacak üstüne atmayı... eger atarsan
daha doğuma var demekmiş.....
atamazsan doğum yakınmış bende doğumdan 10 gün önce denedim attım
sonra aklıma geldi doğumdan 3gün önce yeniden yaptım bu sefer atamadım
ve 3. gün doğuma gittim doğruymuş inanmamıştım
bende denedim çıkar çıkmaz. elimle çekiştirmezsem atamıyorum bende o sırada gözüme tırnağımdaki ojeler takıldı, silmek istedim ama çıkaramadım ya, kocis sildi sağolsunYa selencelk ben de denedim su olayi. Bacak bacak ustune atiyorum ama elimle desteklersem ve bacaklarim paralel durmuyor.
Acaba bu ne demek :)
Bayramda gelsin cok istiyorum tatil esim kardesim annem ise gitmek zorunda olmayacak en azindan bir kac gun..
bende denedim çıkar çıkmaz. elimle çekiştirmezsem atamıyorum bende o sırada gözüme tırnağımdaki ojeler takıldı, silmek istedim ama çıkaramadım ya, kocis sildi sağolsun
bende denedim çıkar çıkmaz. elimle çekiştirmezsem atamıyorum bende o sırada gözüme tırnağımdaki ojeler takıldı, silmek istedim ama çıkaramadım ya, kocis sildi sağolsun
Merhaba Selencelk, bu duvara yaslanma olayini biraz acar misin? :)
Duvara yaslanip ayakta mi duracagiz? Yoksa oturur gibi mi olacagiz havada?
Beklemekten oynattigimizi fark ediyorsundur :) Allah bizim gibi bekleyenlere sabir, anne olanlara da bebisleriyle birlikte uzun omurler versin insallah...hepimiz hayirlisiyla anne olalim zamaninda, saglikla...
bende genellikle kendim deniyorum, baktım olcak gibi değilse kociş yapıyo sabah işe giderken onunla kalkıyorum, yapmam gerekirken yapamıcağım bi iş olursa o çıkmadan ona sölüyorum çoğu zamaninsan eğilemiyor cnm benim çoraplarımı ayakkabılarımı fln hep eşim giydiriyor
ayy hayırlısıyla inşallah canım Ben arefe günü sabaha karşı doğmuşum, yarında arefe ve kontrol var. Bakalım benim sıpa ne zaman gelicek =)Aynen ya bir de paralel tutamiyorum. Normalde yapabilecegimiz gibi yapamiyorum. İnsallah allahim bugun yarin geliverseler :)
Laf aramizda ben de tirnaklarimi kesemiyorum
0ynatmak kısmına sonuna kadar katılıyorumMerhaba Selencelk, bu duvara yaslanma olayini biraz acar misin? :)
Duvara yaslanip ayakta mi duracagiz? Yoksa oturur gibi mi olacagiz havada?
Beklemekten oynattigimizi fark ediyorsundur :) Allah bizim gibi bekleyenlere sabir, anne olanlara da bebisleriyle birlikte uzun omurler versin insallah...hepimiz hayirlisiyla anne olalim zamaninda, saglikla...
aynen oynattık sanırım beklemekten
bende genellikle kendim deniyorum, baktım olcak gibi değilse kociş yapıyo sabah işe giderken onunla kalkıyorum, yapmam gerekirken yapamıcağım bi iş olursa o çıkmadan ona sölüyorum çoğu zaman
ayy hayırlısıyla inşallah canım Ben arefe günü sabaha karşı doğmuşum, yarında arefe ve kontrol var. Bakalım benim sıpa ne zaman gelicek =)
aramızdaki 1 günlük farka dayanaraktan bende sakin olmaya çalışıyorum ama düşüncelerime nedense hükmedemiyorum:) aslinda gunum dolmadi benim, gelmedi diye stres yapmamaya calisiyorum. Kendi kendime dogumu daha da geciktirmek istemem.
Ama bayramda herkes izindeyken gelseydi de ne iyi olurdu ama !!
bende genellikle kendim deniyorum, baktım olcak gibi değilse kociş yapıyo sabah işe giderken onunla kalkıyorum, yapmam gerekirken yapamıcağım bi iş olursa o çıkmadan ona sölüyorum çoğu zaman
ayy hayırlısıyla inşallah canım Ben arefe günü sabaha karşı doğmuşum, yarında arefe ve kontrol var. Bakalım benim sıpa ne zaman gelicek =)
:) aslinda gunum dolmadi benim, gelmedi diye stres yapmamaya calisiyorum. Kendi kendime dogumu daha da geciktirmek istemem.
Ama bayramda herkes izindeyken gelseydi de ne iyi olurdu ama !!
aramızdaki 1 günlük farka dayanaraktan bende sakin olmaya çalışıyorum ama düşüncelerime nedense hükmedemiyorum