2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Evet çok zor 9 ay değişik degisik şeyler yaşadık ama en zorubu son gunlermis
sinir küpü
evet çok haklısınn cnm hareketlerin kısıtlanıyo fazlasıyla
artık ben son anlarımda sinir küpü olmuştumm
Allahtan 38 haftamda doğum oldu 40ları düşünemiyorum

bende haksızlığa gelemem insan zor durumda kaldımı çok zor.ama takma daha fazla kafana üzme kendini güzel günle bizi bekliyor güneşli günle inş

ya benim sancım gelmezse napıcam ben doktor da yokk off allahım yardım et bir öneriniz fln yokmu 2 gün daha bekliyim diyorum gelmezse yarında son.günüm doluyor günüm geçince sancısa gelmezse gitsem mi acaba kızlar :44::44::44: bilemedim napsam sancı gelicek gibi hissemiyorum

sinir küpü
evet çok haklısınn cnm hareketlerin kısıtlanıyo fazlasıyla
artık ben son anlarımda sinir küpü olmuştumm
Allahtan 38 haftamda doğum oldu 40ları düşünemiyorum

Benimde yarın ,38 bitecek doktor muayenem var catiya filan bakacak çok fazla takmiyorum kafama o gelmek isterse kimse içerde tutamaz bayramin ilk günÜ musade etsin annem kurbani kesip.yanıma gelsin :) :)
Sinir kupu oldugumux doğru bide ben çok hassaslastim ilk dogum ya korku var sanirim aglamakli oldum

benimde 40 yarın dolmuş oluyor bende sinir küpü oldum hem herşeye hemen ağlıyorum hemde hemen sinirleniyorum tuğaf oldum iyice:44:

kızlar cvp vericek kimse yokmu:44: nişan geldi sabah hala sancı yok yarın günüm dolmuş oluyor ne zaman gimeliyim hastaneye sancı gelmezse

bende denıyeyım barıı
dene canım

haklısın dedigin gibi gelmek istedikten sonra
kimse tutamazRabbim gönlüne göre versin canım
ahh bu hormonlar ben dogurunca rahatladımsinirden eser yok
darısı s,izlere inşşş

kızlar cvp vericek kimse yokmu:44: nişan geldi sabah hala sancı yok yarın günüm dolmuş oluyor ne zaman gimeliyim hastaneye sancı gelmezse

Sen dün gitmedin mi doktora onlar ne dediler günün dolunca gel filan demediler mi biz net bisey diyemeyiz ki sana ayrıca nişan gelince doğum başlıcak die bisey yok bildigim kadariylq

dene canım

haklısın dedigin gibi gelmek istedikten sonra
kimse tutamazRabbim gönlüne göre versin canım
ahh bu hormonlar ben dogurunca rahatladımsinirden eser yok
darısı s,izlere inşşş

Sinirlencek zaman kalmiyor dimi bide sanırım senin 3. Çocuk günün nasıl bittigini anlamazsin :) :)

canım merak etme bende senin gibi 2cmli, acıklık vardı
ve nişan yok suyumda yok sancımda öle delirtecek kadar yok
cuma hastaneye gittim geri yolladılar 2cm die
cumartesi bekledim boş boşş sancısız pazara baglayan gece bir sancıı uykumu bölüyodu
ve pazar günüü sancım baya baya şiddetlendii eşi,m gezmeye çıkardı yollarda
sancı çekiyodumve artık dayanamadım akşam götürdü dr 6 cm olmuş acıklık
merak etme canım Rabbim yoluna koymuştur biz sabredemiyoruz sadece
sen bugün olmazsa yarına dogurursunAllah bilir tabi yinede

Sen dün gitmedin mi doktora onlar ne dediler günün dolunca gel filan demediler mi biz net bisey diyemeyiz ki sana ayrıca nişan gelince doğum başlıcak die bisey yok bildigim kadariylq

gittim cnm 2 cm açılma varmış ama sancı çıkmadı nst de sonra sancıların fln gelirse gel dedi.nişan fln da bahsetti ama ben o anda içerideki kıza bakıyordum sancı çekiyordu kadının ne dediğini pek anlayamadım :44:ama bilmiyorum sancım gelmezse giderim heralde yarın son günüm gelmezse sancı ve bu nişan dedikleri şey hep devam edicek mi böyle gelip duruyor allahtan bebek iyi bilmiyorum bakalım olmazsa ebe hemşireyi fln ararım :44:

simdi bu nisan ile ilgili cok degisik yazilar var. nisan dogum habercisi fakat iki gün önceside olabiliyor, saatler önceside. Herseyi belirleyen suyun ve sancin. Suyun gelirse sancin olmasa bile gitmen gerek. yani benimde bildigim bu:)

bazen nişan gelince hemen sancı gelmiyor
benim suyum geldiği halde hem de gece 1:30 tan öğlen 2 ye kadar devam etti hemde baya bi geldi göbeğim inmişti düşün
bi gram sancım yoktu sonra yavaştan başladı sancılarım sonra hızlı açılmam oldu
panik yapma gelir sancıların

bu arada bizim kırkımız çıktı bile benim sıpam hızlı çıktı

Son düzenleme:
lorii naptı acaba oda bugün doğumda merak ettim yaa:44:

Sancilari 10 ila 20 dakika arasinda geliyormus, aksam yemeginden sonra ntsye girecekmis ve acilmaya bakacaklarmis, yatiyor suan odasinda cok korkuyorum diyor dualarinizi esirgemeyin kizlar lütfen...Tekrar bilgilendiririm sizi iyi aksamlar.Sizede hayirli
güzel doğumlar,sağlicakla kucaginiza alin bebeginizi inşallah...

Sinirlencek zaman kalmiyor dimi bide sanırım senin 3. Çocuk günün nasıl bittigini anlamazsin :) :)
evet canım zaman kALMIYO
3. canım 1oğlum 2 kızım oldu
sadece öpmeyin die kızıyorum okadar oda hemen geciyo
küçük bebegi özlemişiz oğlumla 10 yaş var kızımlada 12 yaş oldu
şuan hepimizin gözü onun üstünde
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın(amin)

beklicem cnm başka çağre yok sanırım nişan var benim.ama sancıyı beklicem işte hayırlısı olsun zamanı geldimi olucak nasılsa ama böyle beklemek insanıda yoruyor işte.ama herşeye değicek inşseninde beişini allah analı babalı büyütsün cnm

simdi bu nisan ile ilgili cok degisik yazilar var. nisan dogum habercisi fakat iki gün önceside olabiliyor, saatler önceside. Herseyi belirleyen suyun ve sancin. Suyun gelirse sancin olmasa bile gitmen gerek. yani benimde bildigim bu:)

evet su geldi mi mutlaka hastaneye gitmek gerek sancı olmasa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…