inş 15 günden az kalmıştır cnm bu son günler yoruyo insanı
aminn inş
ohh mşllh güle güle yatsın paşacık beşiginde
onlarda haklı ama napalım insan merak ediyo işteBenim eşim kizdi zorluyorum diye bebege.bisey yapicam.die odu kopuyor
hg canım güle güle büyüt bebişiniiBiz geldikkkkkk....
sinir küpüEvet çok zor 9 ay değişik degisik şeyler yaşadık ama en zorubu son gunlermis
ben eşime çaktırmadan deneyim, bi de dalga geçmesin benle
zamanım olduğunu bile bile elimde olmadan sabırsızlanıyorum paniklim ya, sonlara doğru ne olduysa oldu
evet cnm doğru söylüyosun.. inşallah sağlıcakla ve çabucak doğururuz hayırlısıyla..
evt en büyük etken hamilelik olsa gerek. normalde bende çok zoruma gitmedikçe ağlamam. ama haksızlığa gelemeyen bi insanım. sen çırpındıkça karşındaki kendi söylediğinde diretir de işin içinden çıkamazsan sonuc bu oluyo :)
sinir küpü
evet çok haklısınn cnm hareketlerin kısıtlanıyo fazlasıyla
artık ben son anlarımda sinir küpü olmuştumm
Allahtan 38 haftamda doğum oldu 40ları düşünemiyorum
Benimde yarın ,38 bitecek doktor muayenem var catiya filan bakacak çok fazla takmiyorum kafama o gelmek isterse kimse içerde tutamaz bayramin ilk günÜ musade etsin annem kurbani kesip.yanıma gelsin :) :)
Sinir kupu oldugumux doğru bide ben çok hassaslastim ilk dogum ya korku var sanirim aglamakli oldum
dene canımbende denıyeyım barıı
haklısın dedigin gibi gelmek istedikten sonraBenimde yarın ,38 bitecek doktor muayenem var catiya filan bakacak çok fazla takmiyorum kafama o gelmek isterse kimse içerde tutamaz bayramin ilk günÜ musade etsin annem kurbani kesip.yanıma gelsin :) :)
Sinir kupu oldugumux doğru bide ben çok hassaslastim ilk dogum ya korku var sanirim aglamakli oldum
kızlar cvp vericek kimse yokmu:44: nişan geldi sabah hala sancı yok yarın günüm dolmuş oluyor ne zaman gimeliyim hastaneye sancı gelmezse
dene canım
haklısın dedigin gibi gelmek istedikten sonra
kimse tutamazRabbim gönlüne göre versin canım
ahh bu hormonlar ben dogurunca rahatladımsinirden eser yok
darısı s,izlere inşşş
canım merak etme bende senin gibi 2cmli, acıklık vardıkızlar cvp vericek kimse yokmu:44: nişan geldi sabah hala sancı yok yarın günüm dolmuş oluyor ne zaman gimeliyim hastaneye sancı gelmezse
Sen dün gitmedin mi doktora onlar ne dediler günün dolunca gel filan demediler mi biz net bisey diyemeyiz ki sana ayrıca nişan gelince doğum başlıcak die bisey yok bildigim kadariylq
gittim cnm 2 cm açılma varmış ama sancı çıkmadı nst de sonra sancıların fln gelirse gel dedi.nişan fln da bahsetti ama ben o anda içerideki kıza bakıyordum sancı çekiyordu kadının ne dediğini pek anlayamadım :44:ama bilmiyorum sancım gelmezse giderim heralde yarın son günüm gelmezse sancı ve bu nişan dedikleri şey hep devam edicek mi böyle gelip duruyor allahtan bebek iyi bilmiyorum bakalım olmazsa ebe hemşireyi fln ararım :44:
kızlar cvp vericek kimse yokmu:44: nişan geldi sabah hala sancı yok yarın günüm dolmuş oluyor ne zaman gimeliyim hastaneye sancı gelmezse
lorii naptı acaba oda bugün doğumda merak ettim yaa:44:
evet canım zaman kALMIYOSinirlencek zaman kalmiyor dimi bide sanırım senin 3. Çocuk günün nasıl bittigini anlamazsin :) :)
canım merak etme bende senin gibi 2cmli, acıklık vardı
ve nişan yok suyumda yok sancımda öle delirtecek kadar yok
cuma hastaneye gittim geri yolladılar 2cm die
cumartesi bekledim boş boşş sancısız pazara baglayan gece bir sancıı uykumu bölüyodu
ve pazar günüü sancım baya baya şiddetlendii eşi,m gezmeye çıkardı yollarda
sancı çekiyodumve artık dayanamadım akşam götürdü dr 6 cm olmuş acıklık
merak etme canım Rabbim yoluna koymuştur biz sabredemiyoruz sadece
sen bugün olmazsa yarına dogurursunAllah bilir tabi yinede
simdi bu nisan ile ilgili cok degisik yazilar var. nisan dogum habercisi fakat iki gün önceside olabiliyor, saatler önceside. Herseyi belirleyen suyun ve sancin. Suyun gelirse sancin olmasa bile gitmen gerek. yani benimde bildigim bu:)