2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bazen nişan gelince hemen sancı gelmiyor
benim suyum geldiği halde hem de gece 1:30 tan öğlen 2 ye kadar devam etti hemde baya bi geldi göbeğim inmişti düşün:KK53:
bi gram sancım yoktu sonra yavaştan başladı sancılarım sonra hızlı açılmam oldu
panik yapma gelir sancıların

bu arada bizim kırkımız çıktı bile benim sıpam hızlı çıktı :KK37:
:nazar::nazar::nazar::nazar:mşllh size darısı bizlere önce doğsun dedik şimdide kırkımız çıksın diyoruz:KK1::KK1:

Sancilari 10 ila 20 dakika arasinda geliyormus, aksam yemeginden sonra ntsye girecekmis ve acilmaya bakacaklarmis, yatiyor suan odasinda cok korkuyorum diyor dualarinizi esirgemeyin kizlar lütfen...Tekrar bilgilendiririm sizi iyi aksamlar.Sizede hayirli
güzel doğumlar,sağlicakla kucaginiza alin bebeginizi inşallah...

ay kıyamam ona ben.allah eğlendirmeden kurtarsın inş.korkması normal ben şimdiden korka oldum.dualarımız onunla cnm.:KK24::KK24::KK24::KK24::KK16::KK16:

beklicem cnm başka çağre yok sanırım nişan var benim.ama sancıyı beklicem işte hayırlısı olsun zamanı geldimi olucak nasılsa ama böyle beklemek insanıda yoruyor işte.ama herşeye değicek inş:KK16:seninde beişini allah analı babalı büyütsün cnm:KK16::KK31::KK31::KK31:
evet canım beklemekten başka çare yok
Rabbim seni ve senin gibi bekleyen arkadaşlarımızı bir avazda kurtasın inş:KK16::KK16::KK16::KK16:
tşk ederim canım az kaldı sizlerde koklayacaksınız o güzel kokuyu:KK16::KK16::emir_bebek:

bazen nişan gelince hemen sancı gelmiyor
benim suyum geldiği halde hem de gece 1:30 tan öğlen 2 ye kadar devam etti hemde baya bi geldi göbeğim inmişti düşün:KK53:
bi gram sancım yoktu sonra yavaştan başladı sancılarım sonra hızlı açılmam oldu
panik yapma gelir sancıların

bu arada bizim kırkımız çıktı bile benim sıpam hızlı çıktı :KK37:

ay içime su serptin cnm inş gelir kendi sancımla olur beklicem bende cnm.buarada allah analı babalı büyütsün.allah uzun ömürler versin ne güzel bir duygudur yaa:KK16::KK16::KK16:

evet canım beklemekten başka çare yok
Rabbim seni ve senin gibi bekleyen arkadaşlarımızı bir avazda kurtasın inş:KK16::KK16::KK16::KK16:
tşk ederim canım az kaldı sizlerde koklayacaksınız o güzel kokuyu:KK16::KK16::emir_bebek:

evet cnm beklicem artık.amin cnm benim gibi olan herkesi allah kurtarsın.o kokuyu çok merak ediyorum.misss gibidir misssssss:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Sancilari 10 ila 20 dakika arasinda geliyormus, aksam yemeginden sonra ntsye girecekmis ve acilmaya bakacaklarmis, yatiyor suan odasinda cok korkuyorum diyor dualarinizi esirgemeyin kizlar lütfen...Tekrar bilgilendiririm sizi iyi aksamlar.Sizede hayirli
güzel doğumlar,sağlicakla kucaginiza alin bebeginizi inşallah...
dualarımız onunla inşş çok uzamadan bebişini kucagına alırr
Rabbim yardımcısı olsunn

simdi bu nisan ile ilgili cok degisik yazilar var. nisan dogum habercisi fakat iki gün önceside olabiliyor, saatler önceside. Herseyi belirleyen suyun ve sancin. Suyun gelirse sancin olmasa bile gitmen gerek. yani benimde bildigim bu:)

evet değişik yazılar var cnm.saol cnm inş en kısa zamanda gelir sancılar.suyum gelirse gidicem biliyorum cnm ah birinden biri gelsede bende yola koyulsam artık:KK16::KK16:

herkese iyi akşamlar kızlar
doğumu bekleyenleri Rabbim kurtasın inşş
doğum yapanlarda bebişlerini güle güle büyütsün
kızımı emzircem görüşmek üzere:KK3::KK3:

Slm kızlar:KK3:ne yapiyonuz bakem:KK1:
bizde ne sancı ne de ağrı var du dediginiz
hareketi hemen yaptım hiçe zorlanmadim
demekki hiç doguramaycim :KK1:yarın dr randevum
var ama dr gitmek istemiyorum

evet canım zaman kALMIYO:KK1::KK1:
3. canım 1oğlum 2 kızım oldu:KK16::KK16:
sadece öpmeyin die kızıyorum okadar oda hemen geciyo:KK1:
küçük bebegi özlemişiz :KK16:oğlumla 10 yaş var kızımlada 12 yaş oldu
şuan hepimizin gözü onun üstünde:nazar:
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın(amin)

Amin canım amin
Masallah size ne güzel geniş aile ins bizde böyle oluruz :)

selam kızlar nasılsınız? çok şükür doğum yaptım.kızım zeynebim yanımda uyuyo şuanda.normal doğum yaptım.evde kalabalık şimdilik haber vermek istedim.müsait bi anda doğum hikayemi paylaşacağım.doğumda hepimiz için dua ettim.inş. doğum yapmayan arkadaşlarda sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar.:KK16:

selam kızlar nasılsınız? çok şükür doğum yaptım.kızım zeynebim yanımda uyuyo şuanda.normal doğum yaptım.evde kalabalık şimdilik haber vermek istedim.müsait bi anda doğum hikayemi paylaşacağım.doğumda hepimiz için dua ettim.inş. doğum yapmayan arkadaşlarda sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar.:KK16:

ne güzel cnm allah uzun ömürler versin zeynep bebeğe :KK16::KK16: amin cnm inş.allah razı olsun cnm bende doğumda herkese dua edicem o an:KK31::KK31:

Gözün aydın tatlım kızımın adasi gelmiş
sağlıkla huzurla buyut bebisini darısı tüm annelerin
başına

Ne olsun Cnm sinirden kendimi yemeye verdim:KK56:bu gidişle 100 kilo
olucam:KK1::KK1::KK1:yarın dr gitmek istemiyorum :KK50:seni bilmem ama ben
sonuncu olacam gibi:KK1:

iyi düşün iyi olsun diyorlar ama iyi düşünemiyoruz ki:KK1::KK1:bende yemeğe verdim kendimi :KK1:mutfaktan çıkamıyorum cnm:KK1::KK1::KK1: aman kilo almak önemli değil bebişler gelsinde sağ sağlim :KK16: ee artık gelsin yaaaaaaaa:KK31::KK31: ayrıca benimde yarın kontrol var ama dün akşam hastanede doktor olmucak seni niye pazartesi çağırdı dediler bilmiyorum.kafam karıştı eşim gelince arttırıcam hasteneyi bakalım ordamı olucak olursa gidicem gerçi birşey yapmıcam nst işte ama söylücem hastaneye gittim 2 cm açılma ve nişan geldi diye bakalım ne dicek gerçi oda aynısını diyecek sancını bekle diye ee gelmezse napıca zulluuuuucum bilmiyorum sen niye gitmek istemiyorsun :44:

X