bazen nişan gelince hemen sancı gelmiyor
benim suyum geldiği halde hem de gece 1:30 tan öğlen 2 ye kadar devam etti hemde baya bi geldi göbeğim inmişti düşün
bi gram sancım yoktu sonra yavaştan başladı sancılarım sonra hızlı açılmam oldu
panik yapma gelir sancıların
bu arada bizim kırkımız çıktı bile benim sıpam hızlı çıktı
Sancilari 10 ila 20 dakika arasinda geliyormus, aksam yemeginden sonra ntsye girecekmis ve acilmaya bakacaklarmis, yatiyor suan odasinda cok korkuyorum diyor dualarinizi esirgemeyin kizlar lütfen...Tekrar bilgilendiririm sizi iyi aksamlar.Sizede hayirli
güzel doğumlar,sağlicakla kucaginiza alin bebeginizi inşallah...
mşllh size darısı bizlere önce doğsun dedik şimdide kırkımız çıksın diyoruz
evet canım beklemekten başka çare yokbeklicem cnm başka çağre yok sanırım nişan var benim.ama sancıyı beklicem işte hayırlısı olsun zamanı geldimi olucak nasılsa ama böyle beklemek insanıda yoruyor işte.ama herşeye değicek inşseninde beişini allah analı babalı büyütsün cnm
bazen nişan gelince hemen sancı gelmiyor
benim suyum geldiği halde hem de gece 1:30 tan öğlen 2 ye kadar devam etti hemde baya bi geldi göbeğim inmişti düşün
bi gram sancım yoktu sonra yavaştan başladı sancılarım sonra hızlı açılmam oldu
panik yapma gelir sancıların
bu arada bizim kırkımız çıktı bile benim sıpam hızlı çıktı
evet canım beklemekten başka çare yok
Rabbim seni ve senin gibi bekleyen arkadaşlarımızı bir avazda kurtasın inş
tşk ederim canım az kaldı sizlerde koklayacaksınız o güzel kokuyu
dualarımız onunla inşş çok uzamadan bebişini kucagına alırrSancilari 10 ila 20 dakika arasinda geliyormus, aksam yemeginden sonra ntsye girecekmis ve acilmaya bakacaklarmis, yatiyor suan odasinda cok korkuyorum diyor dualarinizi esirgemeyin kizlar lütfen...Tekrar bilgilendiririm sizi iyi aksamlar.Sizede hayirli
güzel doğumlar,sağlicakla kucaginiza alin bebeginizi inşallah...
simdi bu nisan ile ilgili cok degisik yazilar var. nisan dogum habercisi fakat iki gün önceside olabiliyor, saatler önceside. Herseyi belirleyen suyun ve sancin. Suyun gelirse sancin olmasa bile gitmen gerek. yani benimde bildigim bu:)
ay içime su serptin cnm inş gelir kendi sancımla olur beklicem bende cnm.buarada allah analı babalı büyütsün.allah uzun ömürler versin ne güzel bir duygudur yaa
sağol canım...cnm gozunaydınnnn
hoşbulduk kuzum...Hoşgeldin tosunun annesi :):)
sağol canım...onlarda haklı ama napalım insan merak ediyo işte
hg canım güle güle büyüt bebişinii
Allah yardımcın olsun çok güzel bi duygu allah tüm isteyenlere yaşatır inşallah
Slm kızlarne yapiyonuz bakem
bizde ne sancı ne de ağrı var du dediginiz
hareketi hemen yaptım hiçe zorlanmadim
demekki hiç doguramaycimyarın dr randevum
var ama dr gitmek istemiyorum
evet canım zaman kALMIYO
3. canım 1oğlum 2 kızım oldu
sadece öpmeyin die kızıyorum okadar oda hemen geciyo
küçük bebegi özlemişizoğlumla 10 yaş var kızımlada 12 yaş oldu
şuan hepimizin gözü onun üstünde
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın(amin)
iyidir cnm senden nbrbenim nişan geldi ama sancı yok biz kaldık kız
selam kızlar nasılsınız? çok şükür doğum yaptım.kızım zeynebim yanımda uyuyo şuanda.normal doğum yaptım.evde kalabalık şimdilik haber vermek istedim.müsait bi anda doğum hikayemi paylaşacağım.doğumda hepimiz için dua ettim.inş. doğum yapmayan arkadaşlarda sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar.
selam kızlar nasılsınız? çok şükür doğum yaptım.kızım zeynebim yanımda uyuyo şuanda.normal doğum yaptım.evde kalabalık şimdilik haber vermek istedim.müsait bi anda doğum hikayemi paylaşacağım.doğumda hepimiz için dua ettim.inş. doğum yapmayan arkadaşlarda sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar.
Ne olsun Cnm sinirden kendimi yemeye verdimbu gidişle 100 kilo
olucamyarın dr gitmek istemiyorum seni bilmem ama ben
sonuncu olacam gibi