2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mşllh size darısı bizlere önce doğsun dedik şimdide kırkımız çıksın diyoruz

ay kıyamam ona ben.allah eğlendirmeden kurtarsın inş.korkması normal ben şimdiden korka oldum.dualarımız onunla cnm.

evet canım beklemekten başka çare yok
Rabbim seni ve senin gibi bekleyen arkadaşlarımızı bir avazda kurtasın inş
tşk ederim canım az kaldı sizlerde koklayacaksınız o güzel kokuyu

ay içime su serptin cnm inş gelir kendi sancımla olur beklicem bende cnm.buarada allah analı babalı büyütsün.allah uzun ömürler versin ne güzel bir duygudur yaa

evet canım beklemekten başka çare yok
Rabbim seni ve senin gibi bekleyen arkadaşlarımızı bir avazda kurtasın inş
tşk ederim canım az kaldı sizlerde koklayacaksınız o güzel kokuyu

evet cnm beklicem artık.amin cnm benim gibi olan herkesi allah kurtarsın.o kokuyu çok merak ediyorum.misss gibidir misssssss

dualarımız onunla inşş çok uzamadan bebişini kucagına alırr
Rabbim yardımcısı olsunn

simdi bu nisan ile ilgili cok degisik yazilar var. nisan dogum habercisi fakat iki gün önceside olabiliyor, saatler önceside. Herseyi belirleyen suyun ve sancin. Suyun gelirse sancin olmasa bile gitmen gerek. yani benimde bildigim bu:)

evet değişik yazılar var cnm.saol cnm inş en kısa zamanda gelir sancılar.suyum gelirse gidicem biliyorum cnm ah birinden biri gelsede bende yola koyulsam artık

herkese iyi akşamlar kızlar
doğumu bekleyenleri Rabbim kurtasın inşş
doğum yapanlarda bebişlerini güle güle büyütsün
kızımı emzircem görüşmek üzere

Slm kızlarne yapiyonuz bakem
bizde ne sancı ne de ağrı var du dediginiz
hareketi hemen yaptım hiçe zorlanmadim
demekki hiç doguramaycim yarın dr randevum
var ama dr gitmek istemiyorum

Amin canım amin
Masallah size ne güzel geniş aile ins bizde böyle oluruz :)

selam kızlar nasılsınız? çok şükür doğum yaptım.kızım zeynebim yanımda uyuyo şuanda.normal doğum yaptım.evde kalabalık şimdilik haber vermek istedim.müsait bi anda doğum hikayemi paylaşacağım.doğumda hepimiz için dua ettim.inş. doğum yapmayan arkadaşlarda sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar.

ne güzel cnm allah uzun ömürler versin zeynep bebeğe amin cnm inş.allah razı olsun cnm bende doğumda herkese dua edicem o an

Gözün aydın tatlım kızımın adasi gelmiş
sağlıkla huzurla buyut bebisini darısı tüm annelerin
başına

Ne olsun Cnm sinirden kendimi yemeye verdimbu gidişle 100 kilo
olucamyarın dr gitmek istemiyorum seni bilmem ama ben
sonuncu olacam gibi

iyi düşün iyi olsun diyorlar ama iyi düşünemiyoruz kibende yemeğe verdim kendimi mutfaktan çıkamıyorum cnm aman kilo almak önemli değil bebişler gelsinde sağ sağlim ee artık gelsin yaaaaaaaa ayrıca benimde yarın kontrol var ama dün akşam hastanede doktor olmucak seni niye pazartesi çağırdı dediler bilmiyorum.kafam karıştı eşim gelince arttırıcam hasteneyi bakalım ordamı olucak olursa gidicem gerçi birşey yapmıcam nst işte ama söylücem hastaneye gittim 2 cm açılma ve nişan geldi diye bakalım ne dicek gerçi oda aynısını diyecek sancını bekle diye ee gelmezse napıca zulluuuuucum bilmiyorum sen niye gitmek istemiyorsun :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…