- 4 Ekim 2013
- 286
- 0
- 34
aynen canımya benmde kanıyo benm sabah geldı nişan gece dogurdm hadı hayırlısı
Benim sabah akşam karnım sert bide yürüyünce
karnım taş kesiliyor yavaş yavaş doğuma hazirlaniyoruz
galiba Cnm...
canım yere otur altına hiç bişi koymaNasıl yapıcaz sandalyede oturur gibi mı
ayy ağzından bal damlıyor cnm.cnm bir zaman sonra yara geçicek çünkü kuzenimde de öyle olmuş ama göğüs bir zaman sonra alışmış şimdi daha yeni olduğu için böyle ayrıca eczaneye sor bakalım belki birşey veriri yada önerir
epiduralin sağlam yapılması gerektiğini duymuştum canım, onun kasları spordan dolayı çok sıkıydı, hamileliği hep sorunlarla geçmişti bu yüzden epi.de tutmamış. Allah yardım eder biz sadece duaya devam edelim :)
ah canım ya insan bi engel olabilse kendine.. ağlasamda fayda yok biliyorum ama gururum incindi bi kere kendimi tutamıyorum. Sinirlerim boşaldı, zaten yeterince dolu bi kafayla dolaşıyoruz şu günlerde. o da tuz biber oldu. ama özür dilemeseydi konuşmazdım bu kez. kendimi çok kötü hissettirdi kendi gerginliği yüzünden. aynı şeyi bu psikolojiye rağmen ben bile ona yapmadım. Aslında çok fazla üzebilirdim onu.... hep frenledim kendimi, iyiliğimi istediğinden yapıyo gibisinden..
oyyy ne güzel ya, kızçeler doğurdu bi de bebişlerin telaşından fırsat kollayıp bişiler yapmaya çalışıyolar. Bizde hayırlısıyla bi doğursak artık
hemennn denicem hemennnnnnnAllah'ım inşallah atamam
rahat ol cnm dr öle demiş için rahat etsin bakbenm kızmdada fındık kadar cıkmıstı dok sut bezesı dedı emzırdıkce gecer dedı bu kucucuk yesıl mercımek kadar bıde ben cok önceden gene gıttm ozaman da mercımek kadar bezeler var dedıgımde dok onlar sana sut yapcak sut bezelerı demıstı ama genede takıym emzırıym canm
inş canım bugece olmasa bıle 1 2 gun içinde olur sorun yapma benm sancımda vardı sabah nısan geldı gece dgurdm
canım yere otur altına hiç bişi koyma
sırtını iyce duvara yasla
ve ayagını diger aygını üzerine atmaya çalış
ben ilk dememde atmıştım
ama ikinci yaptıgımda atamadımm mümkün yok bir araya gelmedi
ben eşime çaktırmadan deneyim, bi de dalga geçmesin benleinşllh atamzsın canımmm
eşim dalga bile geçiyodu atarsınnn daha çok var diyerek
noldu atamadım
zamanım olduğunu bile bile elimde olmadan sabırsızlanıyorum paniklim ya, sonlara doğru ne olduysa olducanım daha vAr senn benm 41 haftlık dogdu nekadar sıkılp bunalmıstm neler yaptm onlarn vaktı saatı var stres yapma canm ama cok guzel bı duygu rabbım sızlerede yasatsn
evet cnm doğru söylüyosun.. inşallah sağlıcakla ve çabucak doğururuz hayırlısıyla..anladım cnm herkesin geçtiği yoldan bizde geçicez çağre yok:44: haklısın cnm insan kendini tutamıyor ağlamak geliyor insanın içinden.ben bile birşeye üzüleyim resmen bebekler gibi dudaklarım bükülüyor.sanırım hamilelikte tetikliyor.yoksa kolay kolay ağlamam ben
canım fazla kalmamış ozaman Rabbim bir avazda kurtarsınSanrım ne az var ne çok sol bacağımı atamadim sağ bacağımı çok zorlayinca attim
ben eşime çaktırmadan deneyim, bi de dalga geçmesin benle
canım fazla kalmamış ozaman Rabbim bir avazda kurtarsın
öle yap canımm
ben atamayınca sevinçten deliye dönmüştüm
canım yere otur altına hiç bişi koyma
sırtını iyce duvara yasla
ve ayagını diger aygını üzerine atmaya çalış
ben ilk dememde atmıştım
ama ikinci yaptıgımda atamadımm mümkün yok bir araya gelmedi
Biz geldikkkkkk....
Biz geldikkkkkk....
inş 15 günden az kalmıştır cnm bu son günler yoruyo insanıZ zaten son 15 gün ama bu teste göre daha az kaldi ins ben ve tüm kızlar sagsalim kavuşur bebeklerine
Paşamın besiginin son hazirliklarini da yaptık bekliyoruz :)