2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen canımya benmde kanıyo benm sabah geldı nişan gece dogurdm hadı hayırlısı

ayy ağzından bal damlıyor cnm.cnm bir zaman sonra yara geçicek çünkü kuzenimde de öyle olmuş ama göğüs bir zaman sonra alışmış şimdi daha yeni olduğu için böyle ayrıca eczaneye sor bakalım belki birşey veriri yada önerir:KK16:

Nasıl yapıcaz sandalyede oturur gibi mı
canım yere otur altına hiç bişi koyma
sırtını iyce duvara yasla
ve ayagını diger aygını üzerine atmaya çalış

ben ilk dememde atmıştım
ama ikinci yaptıgımda atamadımm mümkün yok bir araya gelmedi:KK1:

ayy ağzından bal damlıyor cnm.cnm bir zaman sonra yara geçicek çünkü kuzenimde de öyle olmuş ama göğüs bir zaman sonra alışmış şimdi daha yeni olduğu için böyle ayrıca eczaneye sor bakalım belki birşey veriri yada önerir:KK16:

inş canım bugece olmasa bıle 1 2 gun içinde olur sorun yapma benm sancımda vardı sabah nısan geldı gece dgurdm

epiduralin sağlam yapılması gerektiğini duymuştum canım, onun kasları spordan dolayı çok sıkıydı, hamileliği hep sorunlarla geçmişti bu yüzden epi.de tutmamış. Allah yardım eder biz sadece duaya devam edelim :)

ah canım ya insan bi engel olabilse kendine.. ağlasamda fayda yok biliyorum ama gururum incindi bi kere kendimi tutamıyorum. Sinirlerim boşaldı, zaten yeterince dolu bi kafayla dolaşıyoruz şu günlerde. o da tuz biber oldu. ama özür dilemeseydi konuşmazdım bu kez. kendimi çok kötü hissettirdi kendi gerginliği yüzünden. aynı şeyi bu psikolojiye rağmen ben bile ona yapmadım. Aslında çok fazla üzebilirdim onu.... hep frenledim kendimi, iyiliğimi istediğinden yapıyo gibisinden..

oyyy ne güzel ya, kızçeler doğurdu bi de bebişlerin telaşından fırsat kollayıp bişiler yapmaya çalışıyolar. Bizde hayırlısıyla bi doğursak artık :KK43:

hemennn denicem hemennnnnnn :KK1: Allah'ım inşallah atamam :KK1::KK1::KK1:

anladım cnm herkesin geçtiği yoldan bizde geçicez çağre yok:44: haklısın cnm insan kendini tutamıyor ağlamak geliyor insanın içinden.ben bile birşeye üzüleyim resmen bebekler gibi dudaklarım bükülüyor.sanırım hamilelikte tetikliyor.yoksa kolay kolay ağlamam ben :KK1:

benm kızmdada fındık kadar cıkmıstı dok sut bezesı dedı emzırdıkce gecer dedı bu kucucuk yesıl mercımek kadar bıde ben cok önceden gene gıttm ozaman da mercımek kadar bezeler var dedıgımde dok onlar sana sut yapcak sut bezelerı demıstı ama genede takıym emzırıym canm
rahat ol cnm dr öle demiş için rahat etsin bak:KK16::KK16:

inş canım bugece olmasa bıle 1 2 gun içinde olur sorun yapma benm sancımda vardı sabah nısan geldı gece dgurdm

sancım gelmezse napıcam yinede beklemem mi gerek.doktorda yok tatilde yarında günüm dolmuş oluyor.napıcağımı biliyorum acaba dünden beri açılma olmuşmudur off kafam karıştı senin sancında varmış benim kasılmalar oluyor şuanlık gerçi kasıldımı canımı yakıcak derecede oluyor bilmiyorum ama sancı yok pek.belkide gelir beklemem gerek.2 gün içindede gelmezse gitsem mi acaba:44:

canım yere otur altına hiç bişi koyma
sırtını iyce duvara yasla
ve ayagını diger aygını üzerine atmaya çalış

ben ilk dememde atmıştım
ama ikinci yaptıgımda atamadımm mümkün yok bir araya gelmedi:KK1:

Sanrım ne az var ne çok sol bacağımı atamadim sağ bacağımı çok zorlayinca attim

:KK9::KK9::KK9:inşllh atamzsın canımmm:KK1::KK1::KK1:
eşim dalga bile geçiyodu atarsınnn daha çok var diyerek:KK53::KK53:
noldu atamadım:KK1:
ben eşime çaktırmadan deneyim, bi de dalga geçmesin benle :KK1::KK1:

canım daha vAr senn benm 41 haftlık dogdu nekadar sıkılp bunalmıstm neler yaptm onlarn vaktı saatı var stres yapma canm ama cok guzel bı duygu rabbım sızlerede yasatsn
zamanım olduğunu bile bile elimde olmadan sabırsızlanıyorum paniklim ya, sonlara doğru ne olduysa oldu :KK43:
anladım cnm herkesin geçtiği yoldan bizde geçicez çağre yok:44: haklısın cnm insan kendini tutamıyor ağlamak geliyor insanın içinden.ben bile birşeye üzüleyim resmen bebekler gibi dudaklarım bükülüyor.sanırım hamilelikte tetikliyor.yoksa kolay kolay ağlamam ben :KK1:
evet cnm doğru söylüyosun.. inşallah sağlıcakla ve çabucak doğururuz hayırlısıyla..
evt en büyük etken hamilelik olsa gerek. normalde bende çok zoruma gitmedikçe ağlamam. ama haksızlığa gelemeyen bi insanım. sen çırpındıkça karşındaki kendi söylediğinde diretir de işin içinden çıkamazsan sonuc bu oluyo :)

Kizlar biraz yoruldum esimle temizlik yaptik bugun kahverengi akinti yok dun vardi bugunki beyaz sulu 39+3 olduk farkli bir sanci yok ama agrilarim var tabi.Hurma yedim dus alicam belki acilma artar

dogum arefesınde grıp olcam herhalde ya olursam çok ktu olcak ve zor atlatırımmm offf

Z zaten son 15 gün ama bu teste göre daha az kaldi ins ben ve tüm kızlar sagsalim kavuşur bebeklerine
Paşamın besiginin son hazirliklarini da yaptık bekliyoruz :)
inş 15 günden az kalmıştır cnm bu son günler yoruyo insanı
aminn inş :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
ohh mşllh güle güle yatsın paşacık beşiginde:nazar::nazar::nazar:

X