2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aaaa loride mi doğum yapıyor bugün allah yardımcısı olsun inş

Dualarımız looriyle, Allah bi avazda kurtarsın çabucak kavussun Ege'sine.. sağlıcakla inşallah

inş vardır cnm bende şaşırdım açılma var deyince bakalım sancılar olsa off beklemek böyle daha da zor
hayırlısıyla insallah canım :) seninde hemencik devamı gelir insallah :)

Dualarımız looriyle, Allah bi avazda kurtarsın çabucak kavussun Ege'sine.. sağlıcakla inşallah

hayırlısıyla insallah canım :) seninde hemencik devamı gelir insallah :)

amin cnm kahverengi akıntı devam ediyor.ama pek sancı yok offf suni sancı çekmek istemiyorum.valla dün akşamki kızı görünce korktum biraz.epidurelli mi yapsam acaba:44:

Arkadaslar, simdi evdeyiz. Oğlum yanımda cok sukur. Gecmise hic bakamadım. Normal dogum oldu ama cok zorlu gecti. Sezaryen olma ihtimali var diye su ve yemek vermediler. Geceden de ac, susuz ve uykusuz olunca dogumda ve sancı çekerken cok yoruldum, zorlandım. Suyumu erken patlattılar, dogumda biraz kuruya kaldık. 8 saat suni sancı çektim 1.5cm den acmaya çalıştılar.
Bu arada normal dogum yapacaklara mutlaka tavsiyem hasta bezi depent falan almaları. Buyuk ped, tek kullanımlik kulot falan hic kanı yeterince ememiyor. Her yer kan oluyor. Çünkü cok kanama oluyor. Geceliklerim hep kan oldu.
Yanıma aldığım krem rengi lohusa pijama ve gecelikleri hic kullanamadım çünkü cok kanamam vardı. Eve gelince simdi annem hasta bezi aldı yaşlılar icin olan kulot gibi giyiliyor cok rahat oldu. Hic kan sizdirmiyir.
Bir gun oncesi fon vektirmistim belki sezaryen olur diye ama ne fon kaldı ne bakim. Yanıma aldığım makyaj malzemelerini bile kullanmadım. Terden, vs sac bas dağıldı.
Simdi iyiz cok sukur. Dikişlerim cok ağrıyor o da geçecek insallah. Fıtıl ve batikon verdi Dr.
Cok guzel bir duygu. Ama hala tam farkına varamadım sanki. Ruyada gibiyim.
Dogum hikayemi en kısa sürede yazmaya çalışacağım.
Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. Ama isteyen ozel mesaj da atabilir. Onu daha kolay görüp cevaplarım.
Allah hepinize yardım etsin ve biran once bu guzel duyguyu tattırsın.
Bu arada bebegim 3800 ve 54 cm doğdu. Maasallahi var.

Son düzenleme:
Canım gözün aydın,adına çok sevindim..İnş. zamanla düzelecektir herşey pozitif düşün bu sütün için de çok önemli..

ay ınanmıyoarum şoklardayımm cnm

çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün valla biz kaldık yaa.ne güzel bebişin yanında kollarında
Cok tesekkür ederim kızlar. Insallah ah darısı biran once sizlerin basına. Kimler doğurdu bilemiyorum. Bir ara bakmaya çalışacağım.
Canım bir de ciğerinde su olmasının sebebi suni sancı mı acaba? 7.5 saat az da değil..:26:
Canım ciğerlerdeki suyu attık sayılır. Bur hafta surebilir dedi Dr. Ama iyi emıyor simdi. Ilk gun biraz zor oldu. Hastanede ağzından burnundan o sular geldigi olmuştu. Hep takip ettik. Hırlama vs oldugunda hep hemşireye haber falan verdik. Hastanedeki testler de cok sukur temiz cikti.
Suni sancı degil de, sanırım digumhanede bir saat dogumu icin uğraştık bebek de cok zorlandı. O yüzden de biraz olmus olabilir. Genelde Sezeryanda daha cok görülüyormuş. Normal dogumda çıkarken ciğerlerden atılıyormuş. Ama Dr cok cabuk atlatildi dedi. Çok sukur atlattık.
Ama dediğin gibi cok fazla suni sancı çektim. Mümkün olduğunca açıklığınız epey bir olsun öyle suni sancı verdirin. Biz 1.5cmden başladığımız icin cok yorucu oldu.

amin cnm benimde 2 cm açılma varmış kahverengi akıntı geliyor nişan sanırım devam ediyor hala ama sancı tam olarak yok bakalım yarın son gün

amin cnm kahverengi akıntı devam ediyor.ama pek sancı yok offf suni sancı çekmek istemiyorum.valla dün akşamki kızı görünce korktum biraz.epidurelli mi yapsam acaba:44:
suni sancıdan benimde gözüm korktu açıkcası. öyle bi durumda doktorumdan sezeryan yapmasını isticem bakalım ne dicek. Ama kişiden kişiyede değişiyo. eşimin kuzeni dr. izne çıkcağı için 39+4te suni sancı ile doğuma girdi. 7 8 saat kadar sürdü, o da zorlandı ama ağrı kesici ile 2 saat dinlenme şansı olmuş. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. insan nişanın geldiğine bile sevinemicek desene

maşallah jasminimmm Allah size bağışlasın, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah tosuncuk
Rabbim bizim gibi bekleyenlerede bu duyguyu yaşamayı nasib etsin inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız biraz geçmişe baktım yeni doğum yapan arkadaşlar var hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.Dün çok korkulu bigün geçirdik.Kızım sabahtam-n neredeyse aksama kadar hiç hareket etmedi çikolata yedim sırt üstü yattım soğuk su içtim yani kıpırdaması için herşeyi denedim yok tam hazırlandık hastaneye gidicez bizimkı bı hareketlendi anlatamam sanki oyun yaptı tüm gün Allahım eşime sarılıp nasıl ağladım anlatamam sinirlerim bozulduama şimdi iyiyz çok şükür hareketleri herzaman ki gibi

kızlar nişandan sonra sancı gelmezse napıcam doktor da yok benim beklicem mi böyle daha:44:
canım genelde sancı gelene kadar bekletiyolar ve açılma 4 cm olmadan da yatış vermiyolar. Nişandan sonra doğum hemen başlamıyo herkeste. Seninde öyle olabilir. Biraz bekle bakalım, ters bi durum sezersen hastaneye gidersin.

allah analı babalı büyütsün cnm sağ sağlim gelmişsiniz evinize bundan güzel duygu yoktur dünyada.darısı bizlere inş.sancı çok mu kötüydü cnm ben dün akşam hastaneye gittim birisi suni sancı çekiyordu aman allahım dehşet verici birşey çok korktum nasıl bağırıyodu kıyamam ona bile o anda dua ettim.allah kimseyi eğlendirmesin orada zor çünkü kızın halini görünce korktum bende

anladım cnm zaten 2 cnm açılma var 4 cm olsa gidene kadar barisen ne durumdasın cnm:44:

Bizim sıpalar çok yaramazlar çokkkk daha şimdiden insanı korkutuyolar. ama bi çıksınlar heryerlerini ısırıcaz, korkutmak neymiş göstericez bizimde dün akşam ortalık ateşliydi, çok sinirlerim bozuldu yemekte ve yiyemeden kalktım. Ben ağladıkça oğluş tepindi yazık, onu üzdüğüm için daha fazla ağlamaya başladım kendime engel olamadım sonra da hareketleri bi durdu, içim yana yana bekledim hareket etmesini. bi süre sonra yavaştan kıpırdamaya başladı, nasıl şükrettim nasıl dua ettim anlatamam

kıyamam cnm ya insan öyle olunca korkuyor şimdi iyiyse sorun yok cnm bu bebişler bizi çok bekletiyor gelseler artık.bazen benimde öyle oluyor cnm son zamanda daha çok uyuyorlarmış hareket alanları dar olduğu için uykuya veriyorlarmış kendilerini öyle bir durum oldu sanırım sevimdim cnm iyi olmanıza.sağ saplim gelseler artık başka düşüncem yok.geçmiş olsun cnm

anladım cnm zaten 2 cnm açılma var 4 cm olsa gidene kadar barisen ne durumdasın cnm:44:
inşallah olur canım, kendini motive et, iyi düşün iyi olsun
benim durum aynı kasıl gevşe derken geçip gidiyo. Midem çok bulanıyo bi de bazen çok terliyorum yaa.. Sanki adet olcak gibi üşüyomuyum yanıyomuyum belli değil

aynennnn, gece 5 degisim yaptim su gibiydim. ama tenim buz gibi oluyor. esim sasiriyor. ayaklarim menopozlular gibi yaniyor. Midem de ara ara bulanmaya basladi. acilma oluyor rahimde sanirim kuzucumm.. Ayrica lütfen hormonlarina yenik düsmeeeeee

sancım gelmicek gibi geliyor kasılmaları artık önemsemiyorum bile.aynı şey banada oluyor çok terliyorum bazende üşüyorum.adet olucakmışım gibi belim çözülüyor ama yok gelen giden.miğde bulantısı bazen bende de oluyor.napıcaz böyle cnm :44:suni sancı yemek istemiyorumallah yardımcımız olsun.lorii de bugün doğum yapıcakmış allah onada yardım etsin.oda kurtuluyor bugün biz kaldık

saol canım çok teşekkür ederim valla öle gelseler de artık hayırlısıyla gözümüzün önünde olsa kuzucuklarımız

aynen sevinsem bir türlü sevinmesem bir türlü şaşırdım valla.ağrı kesici dediğin epidural mi cnm

hayırdır canım ne oldu ortalık ateşliydi yazmışsın neden o kadar üzüyosun kendini canım ya yapma böle kuzunu da kendini de üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…