2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynennnn, gece 5 degisim yaptim su gibiydim. ama tenim buz gibi oluyor. esim sasiriyor. ayaklarim menopozlular gibi yaniyor. Midem de ara ara bulanmaya basladi. acilma oluyor rahimde sanirim kuzucumm.. Ayrica lütfen hormonlarina yenik düsmeeeeee
aynen ablacım, gece bende bazen su gibi uyanıyorum, hava soğuk olsa bile :26: hormoncuklarıma savaş açıyorum artık, ya herro ya merro :KK1: görüyosun dimi doğum beni ne hallere soktu :KK1:
sancım gelmicek gibi geliyor kasılmaları artık önemsemiyorum bile.aynı şey banada oluyor çok terliyorum bazende üşüyorum.adet olucakmışım gibi belim çözülüyor ama yok gelen giden.miğde bulantısı bazen bende de oluyor.napıcaz böyle cnm :44:suni sancı yemek istemiyorum:KK50:allah yardımcımız olsun.lorii de bugün doğum yapıcakmış allah onada yardım etsin.oda kurtuluyor bugün biz kaldık :KK1:
Allah inşallah kendi sancımızla sağ salim doğurmak nasip eder cnm. aynen anlattığını durumu yaşıyorum bende. Ama gelen yok. Paşamızın keyfi iyi olsa gerek içerde :)) looride olmuyo olmuyo dedi sonunda suyu geldi, bizde olmuyo diyip duruyoruz acaba bizim sularda gelir mi :KK1: valla durdukca sapıtmaya basladım. İnsan kendine söz geçiremedikçe komedi oluyo ya :KK1:

aynen sevinsem bir türlü sevinmesem bir türlü şaşırdım valla.ağrı kesici dediğin epidural mi cnm
epidural fayda etmemiş cnm, bi ağrı kesici yapmışlar sonrada 2 saat kadar uyuyabilmiş. Ne oldugunu tam sormadım. Gerçi kimsede de duymamıştım böyle bişey :26:

hayırdır canım ne oldu ortalık ateşliydi yazmışsın neden o kadar üzüyosun kendini canım ya yapma böle kuzunu da kendini de üzme:emir_bebek::KK49:
eşim işlerin yoğunluğundan dolayı çok sinirli geldi, kv.minde bayram hazırlıkları için bi arkadaşı gelmişti. tatlı felan yapıyolardı. yemekte kalabalıktık biraz. o sırada bi konu açıldı eşimde agresif davrandı. kendimi ifade edemedim onun tepkilerinden ve olmıcak bi konuma düştüm malesef. sonra hatasını anladı ama ne fayda, iş işten geçtikten sonra.. ama şimcik düzeldik şükür..

aynen ablacım, gece bende bazen su gibi uyanıyorum, hava soğuk olsa bile :26: hormoncuklarıma savaş açıyorum artık, ya herro ya merro :KK1: görüyosun dimi doğum beni ne hallere soktu :KK1:

Allah inşallah kendi sancımızla sağ salim doğurmak nasip eder cnm. aynen anlattığını durumu yaşıyorum bende. Ama gelen yok. Paşamızın keyfi iyi olsa gerek içerde :)) looride olmuyo olmuyo dedi sonunda suyu geldi, bizde olmuyo diyip duruyoruz acaba bizim sularda gelir mi :KK1: valla durdukca sapıtmaya basladım. İnsan kendine söz geçiremedikçe komedi oluyo ya :KK1:

epidural fayda etmemiş cnm, bi ağrı kesici yapmışlar sonrada 2 saat kadar uyuyabilmiş. Ne oldugunu tam sormadım. Gerçi kimsede de duymamıştım böyle bişey :26:

epidural de mi fayda etmemiş ayy demek sancısı fazlaymış onun.bizle napıcaz ne durumda olucaz bakalım:44:

eşim işlerin yoğunluğundan dolayı çok sinirli geldi, kv.minde bayram hazırlıkları için bi arkadaşı gelmişti. tatlı felan yapıyolardı. yemekte kalabalıktık biraz. o sırada bi konu açıldı eşimde agresif davrandı. kendimi ifade edemedim onun tepkilerinden ve olmıcak bi konuma düştüm malesef. sonra hatasını anladı ama ne fayda, iş işten geçtikten sonra.. ama şimcik düzeldik şükür..

boşver üzme kendini bak düzelmişsiniz cnm eşlerinde psikolojileri alt üst onları düşünmek gerek.ama yinede narin olması gerek işte neyse takma kafana cnm:KK50:

ya kızlar dogum yaptım şimdıde göğüslerm cok acıyo ya resmen ucları kabuk oldu bıde sag göğsümde mercımek kadar beze var onuda taktm kafaya ılla takcak bişey buluyrm işte allahım herkesın yardımcısı olsun

slm kızlar nasılsınız :KK16:
fazla kimse kalmamış mşllh
size yaptıgım bişeyi paylaşım:KK1:
eylül annelerinde okumuştum burdada hatta konuşuldu sanırım
sırtını duvara yaslayıp bacak bacak üstüne atmayı... eger atarsan

daha doğuma var demekmiş.....
atamazsan doğum yakınmış :KK1:bende doğumdan 10 gün önce denedim attım
sonra aklıma geldi doğumdan 3gün önce yeniden yaptım bu sefer atamadım
ve 3. gün doğuma gittim doğruymuş inanmamıştım:KK53:

Son düzenleme:
ya kızlar dogum yaptım şimdıde göğüslerm cok acıyo ya resmen ucları kabuk oldu bıde sag göğsümde mercımek kadar beze var onuda taktm kafaya ılla takcak bişey buluyrm işte allahım herkesın yardımcısı olsun
canım gözün aydın güle güle büyüt oğluşunu:nazar::nazar::nazar:
göğüslerin için lansinoh krem kullandınmı ben kullandım yara olmadı şükür
hem yıkamak yok

biri bitse diğeri başlıyor cnm bende hala beklemedeyim.göğüs yarası için ne yapılır bilmiyorum geçmiş olsun cnm.uçların çıkmaya başladığı için bebek emdikçe acır kimisinin kanıyormuş bile.allah yardımcımız olsun.anne olmak zor.benimde 2 cm açılma var bugün nişan geldi hatta devam ediyor.ne zaman sancı başlar bilmem.:44:

biri bitse diğeri başlıyor cnm bende hala beklemedeyim.göğüs yarası için ne yapılır bilmiyorum geçmiş olsun cnm.uçların çıkmaya başladığı için bebek emdikçe acır kimisinin kanıyormuş bile.allah yardımcımız olsun.anne olmak zor.benimde 2 cm açılma var bugün nişan geldi hatta devam ediyor.ne zaman sancı başlar bilmem.:44:

aynen canımya benmde kanıyo benm sabah geldı nişan gece dogurdm hadı hayırlısı

epidural de mi fayda etmemiş ayy demek sancısı fazlaymış onun.bizle napıcaz ne durumda olucaz bakalım:44:
epiduralin sağlam yapılması gerektiğini duymuştum canım, onun kasları spordan dolayı çok sıkıydı, hamileliği hep sorunlarla geçmişti bu yüzden epi.de tutmamış. Allah yardım eder biz sadece duaya devam edelim :)

boşver üzme kendini bak düzelmişsiniz cnm eşlerinde psikolojileri alt üst onları düşünmek gerek.ama yinede narin olması gerek işte neyse takma kafana cnm:KK50:
ah canım ya insan bi engel olabilse kendine.. ağlasamda fayda yok biliyorum ama gururum incindi bi kere kendimi tutamıyorum. Sinirlerim boşaldı, zaten yeterince dolu bi kafayla dolaşıyoruz şu günlerde. o da tuz biber oldu. ama özür dilemeseydi konuşmazdım bu kez. kendimi çok kötü hissettirdi kendi gerginliği yüzünden. aynı şeyi bu psikolojiye rağmen ben bile ona yapmadım. Aslında çok fazla üzebilirdim onu.... hep frenledim kendimi, iyiliğimi istediğinden yapıyo gibisinden..

kızlr nasılsnz bebişm uyuyoken gırıym dedım
oyyy ne güzel ya, kızçeler doğurdu bi de bebişlerin telaşından fırsat kollayıp bişiler yapmaya çalışıyolar. Bizde hayırlısıyla bi doğursak artık :KK43:
slm kızlar nasılsınız :KK16:
fazla kimse kalmamış mşllh
size yaptıgım bişeyi paylaşım:KK1:
eylül annelerinde okumuştum burdada hatta konuşuldu sanırım
sırtını duvara yaslayıp bacak bacak üstüne atmayı... eger atarsan

daha doğuma var demekmiş.....
atamazsan doğum yakınmış :KK1:bende doğumdan 10 gün önce denedim attım
sonra aklıma geldi doğumdan 3gün önce yeniden yaptım bu sefer atamadım
ve 3. gün doğuma gittim doğruymuş inanmamıştım:KK53:
hemennn denicem hemennnnnnn :KK1: Allah'ım inşallah atamam :KK1::KK1::KK1:

bılmym cok takıntılıym ılla buluym takck bişey
takma güzelim sen güzel güzel bebişini emzirmeye bakk :KK19::KK19:
biliyosun emzirmek göğüsü yeniliyo resmen ben gecen sene
sol göğsümden kitle aldırdım sırf emzirmek iyi gel,yo yenileme şansı düşüyo
dediler bende hemencik bebiş yapmaya karar verdim şimdi sık sık emziriyorum:KK16::KK16:

epiduralin sağlam yapılması gerektiğini duymuştum canım, onun kasları spordan dolayı çok sıkıydı, hamileliği hep sorunlarla geçmişti bu yüzden epi.de tutmamış. Allah yardım eder biz sadece duaya devam edelim :)

ah canım ya insan bi engel olabilse kendine.. ağlasamda fayda yok biliyorum ama gururum incindi bi kere kendimi tutamıyorum. Sinirlerim boşaldı, zaten yeterince dolu bi kafayla dolaşıyoruz şu günlerde. o da tuz biber oldu. ama özür dilemeseydi konuşmazdım bu kez. kendimi çok kötü hissettirdi kendi gerginliği yüzünden. aynı şeyi bu psikolojiye rağmen ben bile ona yapmadım. Aslında çok fazla üzebilirdim onu.... hep frenledim kendimi, iyiliğimi istediğinden yapıyo gibisinden..

oyyy ne güzel ya, kızçeler doğurdu bi de bebişlerin telaşından fırsat kollayıp bişiler yapmaya çalışıyolar. Bizde hayırlısıyla bi doğursak artık :KK43:

hemennn denicem hemennnnnnn :KK1: Allah'ım inşallah atamam :KK1::KK1::KK1:
canım daha vAr senn benm 41 haftlık dogdu nekadar sıkılp bunalmıstm neler yaptm onlarn vaktı saatı var stres yapma canm ama cok guzel bı duygu rabbım sızlerede yasatsn

takma güzelim sen güzel güzel bebişini emzirmeye bakk :KK19::KK19:
biliyosun emzirmek göğüsü yeniliyo resmen ben gecen sene
sol göğsümden kitle aldırdım sırf emzirmek iyi gel,yo yenileme şansı düşüyo
dediler bende hemencik bebiş yapmaya karar verdim şimdi sık sık emziriyorum:KK16::KK16:

benm kızmdada fındık kadar cıkmıstı dok sut bezesı dedı emzırdıkce gecer dedı bu kucucuk yesıl mercımek kadar bıde ben cok önceden gene gıttm ozaman da mercımek kadar bezeler var dedıgımde dok onlar sana sut yapcak sut bezelerı demıstı ama genede takıym emzırıym canm

X