- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
tabiki hayırlısı olsun canım ama heyecan yaptım bak simdi kıs yorgunluktan kahverengi akıntı gelir mievet olabilir canım bakalım hayırlısı artık ama yorgunluktan da olabilir gibi geldi bana çünkü dün arkadaşıma gideken yürümüştüm sonra orda otur otur yoruldum akşama doğru eve gelecektim ki eşlerimiz akşama yemek hazırlamamızı akşamı orda geçireceğimizi söyleyince ikimiz apar topar yemek işine giriştik sonra eve dönüşte yine yürü baya yoruldum anlican şu anda da hiç sancı mancı yok o yüzden pek bir rahatım beklemiyorum bugünlerde veleti
o durum bende de var, şu sarı akıntıda gelmeseydi hiç akıntım yoktu millet gider mersine biz gideriz tersine dedikleri böyle bişi galiba bnm hem kv soruyo hem görümce, kv şimdi yanıma geldi daha, sen gibi bi tane daha var dedimbende suyum gelirse kesin diyeceğim ama bırak su gelmesi akıntım bile azaldı senin yinede 2 hafta ama benim son 2 gün bende pede bakmadan duramıyorum birşey olmadığını görünce morelim bozuluyor.kv geldi şimdi yokmu birşey diyo hiçbirşey yok dedim pööffffffffffffff bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın bunaltı yüzünden gezenti olmuştu bu ara ama ya doğuruyosa, merak ettim valla ikiside aynı anda kayboldular allah hayır etsinhakkatten zullu burda yok nerelerde acaba gezmeye mi alıştı yoksa hastanede filan mı looriye rastlamadım geçmişe göz atarken sadece 2 gün önce diğer topikte birşeyler yazmış ama doğurmadığını da belirtmiş belki işi filan vardır
inşallahbende merak ettim bak şimdi:44:inş doğum yapmışlardır