2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tabiki hayırlısı olsun canım ama heyecan yaptım bak simdi kıs yorgunluktan kahverengi akıntı gelir mi

o durum bende de var, şu sarı akıntıda gelmeseydi hiç akıntım yoktu millet gider mersine biz gideriz tersine dedikleri böyle bişi galiba bnm hem kv soruyo hem görümce, kv şimdi yanıma geldi daha, sen gibi bi tane daha var dedim

haklısın bunaltı yüzünden gezenti olmuştu bu ara ama ya doğuruyosa, merak ettim valla ikiside aynı anda kayboldular allah hayır etsin
bende merak ettim bak şimdi:44:inş doğum yapmışlardır
inşallah

kızlar beni kv çağırıyo, yemek felan hazırlıcaz. kaçıyorum şimdilik, görüşürüz

ya benim daha önce de yorgunluktan kanamam olmuştu 34. haftaydı sanırım erken doğum diye ödüm kopmuştu hiçbir şey çıkmadı o yüzden diyorum yorgunluktan diyealıştım yani anlican
zulludan bahsettik hemen geldi iyi insan

aynen tam tersine gidiyoruz valla eşime diyorum tohumu sağlam ekmişsin gelmiyor bizim oğlan diye

iyi insan lafının üstüne gelirmiş biz de senden bahsediyorduk

kuzum bende seni sormustum simdi, nerdesin kısssss

Burdayım kızlar
malesef benim kız inatçı çıktı gelmiyor
pazartesi kontrol var en sevmediğim dr nöbetçi
of of ne yapcam ben şurada 3 günüm kaldı geleceğine
dair bir belirti yok....bu arada linacigim göbeğinin
Düştüğüne inanıyorsan doğum yakindr dün ablamla
konuştuk göbeğin düştüyse oturaniyor yatamiyorsan
doğum vaktin gelmiş dedi birde yürümekte zorlaniyorsan
iyice yaklaşmış dedi ama bende bunların hiç biri yok
istediğim kadar yürüyorum birde geceleri farklı bir karın
agrisi var sabaha kadar geçmiyor hep uykum bölük borcuk

salı git kontrole o doktoru sevmiyorsan daha iyi olur senin için zaten burda pek kimseniz yok sanırım bayram da olsa ziyaret edeceğiniz birileri yok yarım saat sürer en azla kontrolün..
ya ben oturamıyorum aşağıda hissediyorum bebişi bacaklarım ayrılmış oturuyorum anca kıro adamlar ama gayet rahat yürüyorum yanii eskiden yürüdüğümde çıkacak sanırdım alttan şimdi o yok yürümek sorun olmuyor

Malesef Cnm ayın 21 kadar o dr nöbetçi
o yüzden doğurmak istemiyorum
artık allak bullak olduk tatlım kim
ne derse hikaye gibi geliyor ablamin
sadece karnı agrimis doğum sancısı
geldiğinde demek ki herkezin farklı oluyor

Kizlar ben geldim,sorum olucak bisey soyleyin :26: 12:30 da su gibi akintim gelmeye basladi beyaz ve sari karisimi biseydi rengi gunluk ped kullaniyorum 3 kere degistirmek zorunda kaldim baya su gibiydi.. ve vajinamin bi tarafi asiri derecede sizliyo ayagi kalktigimda sanki kesiyolarmis gibi oluyo yuruyemiyorum,ebeyi aradim ebeye tarif ettim oda suyun olabilir dedi. ama suanda bisey yok gelmiyo bisey ama o aci hissi hala var ebe aciliyo rahim olabilir dedi. Ben napiyim bilemedim ki suanda da akinti olsa gidicem hemen hastaneye ama yok :26::26:

Kızlar ben dışarı çıkıp hava alacam yoksa evde kafayı yiycem
kendinize iyi bakın

loori Cnm dr yok mu bi hastahaneye git tatlım

Kızlar ben dışarı çıkıp hava alacam yoksa evde kafayı yiycem
kendinize iyi bakın

loori Cnm dr yok mu bi hastahaneye git tatlım

zulumm hala devam etseydi gidicektim ama hic bisey akmiyo suanda o aci hissinden baska dr kapali bugun. Oyle bisey olursa direk hastaneye gidicem

Ya sorma bende artık bac as klari kapayamiyorum doğum catali olsa sanki daha rahat oturcam:)

Evet sanırım hormonal artık canım ilk zamanlara geri döndük aglamalar mide bulantilari

Kızlar ben de doğum yaptım 11 Ekim cuma günü olacaktım ama benim yaramaz 9 Ekim 5:10 gece geldi sancılarım başlamıştı acil gittik 3 cm açılma vardı ama bebişimizin kalp atışları düzensiDi sabaha karşı acil Sezaryaan aldılar şimdi ikimizde iyiyiz evimizdeyiz

hoşgeldin cnm, aramızda 1 gün var, bende aynı durumdayım ve herhangi bişey görmedikçe deli oluyorum, insan daha vakti olduğunu bilsede duramıyo nedense. Kendine söz geçiremiyo.
hoşbuldum cnm
evet artık sabırsızlıktan depresyona girdim nerdeyse engel olamıyorum kendime ufacık birşeye bile umut bağlıyo insan. acaba doğucakmı falan diye

aynı durumdayız benim de 7-8 günüm kaldı ama yalancı sancılar da var o da birşey ifade etmiyor boş yere ümitlendiriyor sadece
aynen öyle. ama bende yalancısıda yok henüz

oh oh iyi olun hep.. hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…