- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
tabiki hayırlısı olsun canım ama heyecan yaptım bak simdievet olabilir canım bakalım hayırlısı artık ama yorgunluktan da olabilir gibi geldi bana çünkü dün arkadaşıma gideken yürümüştüm sonra orda otur otur yoruldum akşama doğru eve gelecektim ki eşlerimiz akşama yemek hazırlamamızı akşamı orda geçireceğimizi söyleyince ikimiz apar topar yemek işine giriştik sonra eve dönüşte yine yürü baya yoruldum anlican şu anda da hiç sancı mancı yok o yüzden pek bir rahatım beklemiyorum bugünlerde veleti
o durum bende de var, şu sarı akıntıda gelmeseydi hiç akıntım yoktubende suyum gelirse kesin diyeceğim ama bırak su gelmesi akıntım bile azaldısenin yinede 2 hafta ama benim son 2 gün bende pede bakmadan duramıyorum birşey olmadığını görünce morelim bozuluyor.kv geldi şimdi yokmu birşey diyo hiçbirşey yok dedim pööffffffffffffff bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın bunaltı yüzünden gezenti olmuştu bu arahakkatten zullu burda yok nerelerde acaba gezmeye mi alıştı yoksa hastanede filan mı looriye rastlamadım geçmişe göz atarken sadece 2 gün önce diğer topikte birşeyler yazmış ama doğurmadığını da belirtmişbelki işi filan vardır
inşallahbende merak ettim bak şimdi:44:inş doğum yapmışlardır
tabiki hayırlısı olsun canım ama heyecan yaptım bak simdikıs yorgunluktan kahverengi akıntı gelir mi
o durum bende de var, şu sarı akıntıda gelmeseydi hiç akıntım yoktumillet gider mersine biz gideriz tersine dedikleri böyle bişi galiba bnm hem kv soruyo hem görümce, kv şimdi yanıma geldi daha, sen gibi bi tane daha var dedim
haklısın bunaltı yüzünden gezenti olmuştu bu araama ya doğuruyosa, merak ettim valla ikiside aynı anda kayboldular allah hayır etsin
inşallah
kızlar beni kv çağırıyo, yemek felan hazırlıcaz. kaçıyorum şimdilik, görüşürüz
tabiki hayırlısı olsun canım ama heyecan yaptım bak simdikıs yorgunluktan kahverengi akıntı gelir mi
o durum bende de var, şu sarı akıntıda gelmeseydi hiç akıntım yoktumillet gider mersine biz gideriz tersine dedikleri böyle bişi galiba bnm hem kv soruyo hem görümce, kv şimdi yanıma geldi daha, sen gibi bi tane daha var dedim
haklısın bunaltı yüzünden gezenti olmuştu bu araama ya doğuruyosa, merak ettim valla ikiside aynı anda kayboldular allah hayır etsin
inşallah
aynen tam tersine gidiyoruz valla eşime diyorum tohumu sağlam ekmişsin gelmiyor bizim oğlan diye
kızlar beni kv çağırıyo, yemek felan hazırlıcaz. kaçıyorum şimdilik, görüşürüz
hiç gülesim yoktu ama güldürdün beni allah da seni güldürsün
aman cnm gülelim ne güzelsabahtan beri somurtuyorum şimdi keyfim anca gelmeye başladı
iyi insan lafının üstüne gelirmiş biz de senden bahsediyorduk
kuzum bende seni sormustum simdi, nerdesin kısssss
Burdayım kızlar
malesef benim kız inatçı çıktı gelmiyor
pazartesi kontrol var en sevmediğim dr nöbetçi
of of ne yapcam ben şurada 3 günüm kaldı geleceğine
dair bir belirti yok....bu arada linacigim göbeğinin
Düştüğüne inanıyorsan doğum yakindr dün ablamla
konuştuk göbeğin düştüyse oturaniyor yatamiyorsan
doğum vaktin gelmiş dedi birde yürümekte zorlaniyorsan
iyice yaklaşmış dedi ama bende bunların hiç biri yok
istediğim kadar yürüyorumbirde geceleri farklı bir karın
agrisi var sabaha kadar geçmiyor hep uykum bölük borcuk
salı git kontrole o doktoru sevmiyorsan daha iyi olur senin için zaten burda pek kimseniz yok sanırım bayram da olsa ziyaret edeceğiniz birileri yok yarım saat sürer en azla kontrolün..
ya ben oturamıyorum aşağıda hissediyorum bebişi bacaklarım ayrılmış oturuyorum anca kıro adamlarama gayet rahat yürüyorum yanii eskiden yürüdüğümde çıkacak sanırdım alttan şimdi o yok yürümek sorun olmuyor
Kızlar ben dışarı çıkıp hava alacam yoksa evde kafayı yiycem
kendinize iyi bakın
loori Cnm dr yok mu bi hastahaneye git tatlım
Ya sorma bende artık bac as klari kapayamiyorum doğum catali olsa sanki daha rahat oturcam:)ah canım hiç sorma şu an eşofmanın alt kısmı beni delirtiyor karnımı engelliyor benimk baya aşağı indi sanırım ilk defa 2-3 gündür böyle hissediyorum oturuken bacaklarımı birleştiremiyorum ve eşofmanın bacak arası kısmındaki boşluk karnıma değiyor sanki korse var gibi hissediyorum deli oluyor bu sıkışıllığa
hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şakilde büyütmeyi nasip etsin
Evet sanırım hormonal artık canım ilk zamanlara geri döndük aglamalar mide bulantilarihoşgeldin cnm, aramızda 1 gün var, bende aynı durumdayım ve herhangi bişey görmedikçe deli oluyorum,
hormonal bi durum canım, biraz da doğum korkusu ekleniyo nasıl bişey olduğunu bilmediğimizden.
bende olmadığı için ağlayasım geliyo yaa
gözünaydın canım, Allah size bağışlasın analı babaşı sağlıcakla büyüsün inşallahbize de dua et emi hayırlısıyla kavusalım artık
amanınnn kahverengi mi ?
hoşbuldum cnmhoşgeldin cnm, aramızda 1 gün var, bende aynı durumdayım ve herhangi bişey görmedikçe deli oluyorum, insan daha vakti olduğunu bilsede duramıyo nedense. Kendine söz geçiremiyo.
aynen öyle. ama bende yalancısıda yok henüzaynı durumdayız benim de 7-8 günüm kaldı ama yalancı sancılar da var o da birşey ifade etmiyor boş yere ümitlendiriyor sadece
Kızlar ben de doğum yaptım 11 Ekim cuma günü olacaktım ama benim yaramaz 9 Ekim 5:10 gece geldi sancılarım başlamıştı acil gittik 3 cm açılma vardı ama bebişimizin kalp atışları düzensiDi sabaha karşı acil Sezaryaan aldılar şimdi ikimizde iyiyiz evimizdeyiz