2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar ben geldim,sorum olucak bisey soyleyin :26: 12:30 da su gibi akintim gelmeye basladi beyaz ve sari karisimi biseydi rengi gunluk ped kullaniyorum 3 kere degistirmek zorunda kaldim baya su gibiydi.. ve vajinamin bi tarafi asiri derecede sizliyo ayagi kalktigimda sanki kesiyolarmis gibi oluyo yuruyemiyorum,ebeyi aradim ebeye tarif ettim oda suyun olabilir dedi. ama suanda bisey yok gelmiyo bisey ama o aci hissi hala var ebe aciliyo rahim olabilir dedi. Ben napiyim bilemedim ki suanda da akinti olsa gidicem hemen hastaneye ama yok :26::26:

Tatlim acilmadan oluyor galiba dr bana oyle dedi bende de akinti artti

Kızlar ben de doğum yaptım 11 Ekim cuma günü olacaktım ama benim yaramaz 9 Ekim 5:10 gece geldi sancılarım başlamıştı acil gittik 3 cm açılma vardı ama bebişimizin kalp atışları düzensiDi sabaha karşı acil Sezaryaan aldılar şimdi ikimizde iyiyiz evimizdeyiz

Gozun aydin cnm saglicakla buyusun bebisin

ya benim daha önce de yorgunluktan kanamam olmuştu 34. haftaydı sanırım erken doğum diye ödüm kopmuştu hiçbir şey çıkmadı o yüzden diyorum yorgunluktan diye:KK31::KK31:alıştım yani anlican
zulludan bahsettik hemen geldi iyi insan:KK1:
arkadasımda aynı sorundan dolayı hastanede yattı canım, geçen hafta yine kan gelmiş bu seferde rahim açılmaya başlamış yatış verdiler doğurdu.. yorgunluktan olabilir tabiki ama yinede sorsaydın doktoruna :26: ben senden cok merak ettim valla :))
:KK1:aynen tam tersine gidiyoruz valla :KK1:eşime diyorum tohumu sağlam ekmişsin gelmiyor bizim oğlan diye:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
kız Allah iyiliğini versin :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: banada kv demişti, hamileliğin ilk başlarında hareketlerime dikkat ediyodum ne olur ne olmaz diye, o da benim oğlanlar koydum mu sağlam koyar merak etme derdi :KK1: gerçekten hayli sağlam yaaa :KK1:
Burdayım kızlar:KK3:
malesef benim kız inatçı çıktı gelmiyor:KK43:
pazartesi kontrol var en sevmediğim dr nöbetçi
of of ne yapcam ben şurada 3 günüm kaldı geleceğine
dair bir belirti yok....bu arada linacigim göbeğinin
Düştüğüne inanıyorsan doğum yakindr dün ablamla
konuştuk göbeğin düştüyse oturaniyor yatamiyorsan
doğum vaktin gelmiş dedi birde yürümekte zorlaniyorsan
iyice yaklaşmış dedi ama bende bunların hiç biri yok:KK19:
istediğim kadar yürüyorum :nazar:birde geceleri farklı bir karın
agrisi var sabaha kadar geçmiyor hep uykum bölük borcuk :KK4:
zullumm biz bile şimdiden olsa keşke diye bekliyoruz, senin günün bittiği halde böyle olman çok çokkk normal tabiki. Senin kız gününü doldurdu neredeyse ama bunda da bi hayır vardır mutlaka. Sağlıcakla gelsinler ne diyelim :)
Kizlar ben geldim,sorum olucak bisey soyleyin :26: 12:30 da su gibi akintim gelmeye basladi beyaz ve sari karisimi biseydi rengi gunluk ped kullaniyorum 3 kere degistirmek zorunda kaldim baya su gibiydi.. ve vajinamin bi tarafi asiri derecede sizliyo ayagi kalktigimda sanki kesiyolarmis gibi oluyo yuruyemiyorum,ebeyi aradim ebeye tarif ettim oda suyun olabilir dedi. ama suanda bisey yok gelmiyo bisey ama o aci hissi hala var ebe aciliyo rahim olabilir dedi. Ben napiyim bilemedim ki suanda da akinti olsa gidicem hemen hastaneye ama yok :26::26:
loorimm suyun olabilir, bebişlerin suyu sarımtrak olurmuş idrara benzediğinden dolayı hamileler karıştırırmış, tutamadıklarında anlarlarmış.. bende demin bi hikaye okudum sende aynısını yazmışsın çok şaşırdım denk gelişine. inşallah bu kez doğum sinyalidir. haberlerini bekliyoruz.
Kızlar ben de doğum yaptım 11 Ekim cuma günü olacaktım ama benim yaramaz 9 Ekim 5:10 gece geldi sancılarım başlamıştı acil gittik 3 cm açılma vardı ama bebişimizin kalp atışları düzensiDi sabaha karşı acil Sezaryaan aldılar şimdi ikimizde iyiyiz evimizdeyiz
gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah..:nazar: :KK16:
Bizler içinde dua edin olurmu, böyle sıfır psikolojide kaldık :KK43:

hoşbuldum cnm
evet artık sabırsızlıktan depresyona girdim nerdeyse engel olamıyorum kendime ufacık birşeye bile umut bağlıyo insan. acaba doğucakmı falan diye :KK1:
aynen yaa :KK1: bazen oturup kalkarken bile şimdi suyum gelse felan diyorum sapıttım iyice yaaaa :KK52: insan gününü doldurursa diye korkar mı yaa :KK43: Allah'ım sabır ve dayanma gücü versin hepimize, istemeden saçma şeyler düşünüyorum :KK43:

arkadasımda aynı sorundan dolayı hastanede yattı canım, geçen hafta yine kan gelmiş bu seferde rahim açılmaya başlamış yatış verdiler doğurdu.. yorgunluktan olabilir tabiki ama yinede sorsaydın doktoruna :26: ben senden cok merak ettim valla :))

kız Allah iyiliğini versin :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: banada kv demişti, hamileliğin ilk başlarında hareketlerime dikkat ediyodum ne olur ne olmaz diye, o da benim oğlanlar koydum mu sağlam koyar merak etme derdi :KK1: gerçekten hayli sağlam yaaa :KK1:

zullumm biz bile şimdiden olsa keşke diye bekliyoruz, senin günün bittiği halde böyle olman çok çokkk normal tabiki. Senin kız gününü doldurdu neredeyse ama bunda da bi hayır vardır mutlaka. Sağlıcakla gelsinler ne diyelim :)

loorimm suyun olabilir, bebişlerin suyu sarımtrak olurmuş idrara benzediğinden dolayı hamileler karıştırırmış, tutamadıklarında anlarlarmış.. bende demin bi hikaye okudum sende aynısını yazmışsın çok şaşırdım denk gelişine. inşallah bu kez doğum sinyalidir. haberlerini bekliyoruz.

gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah..:nazar: :KK16:
Bizler içinde dua edin olurmu, böyle sıfır psikolojide kaldık :KK43:

hahhaah bizim kocalar ne sağlammış:KK1: hiçbir belirti yok delirecem:KK52::KK52::KK52:

Allah anali babaki buyutsun canm benmde 5 ekimde ayni durum oldu dogum hikayelerine yazicam ins kismetse.

kızlar pazartesi günü doluyo kontrole gidicem acaba suni sancı istesem verirler mi yoksa illaki bir sebep mi olmalı:44:
bende meraktayım aynı konularda. doktorumda doğum hakkında hiç konuşmadı, eğer ben sorarsam cevap verdi hep. kontrol bnmde pzts. pzts bile gelmiyooooooooooooo :KK43: :KK52:
ahhh ahh ben pazarteside eli boş gelirsem o zaman beni unutun delirmiş olurum heralde:KK37::KK1:
sen delirmekte haklısında biz günü olanlara noluyooo :KK1:
bu arada aklımdayken bişi sorcam kuzu ya :26: vajiden yukarı doğru anlık batmalar oluyo dünden beri, arada bi yokluyo, hiç duydun mu ya da sende yaşadın mı ? neden olabilir :26:

o değilde şimdi böyle bekliyoruz acaba kasıma kalırmıyım diye ödüm kopuyor :KK43: 42 haftalık falan doğar diye deli oluyorum.

bende meraktayım aynı konularda. doktorumda doğum hakkında hiç konuşmadı, eğer ben sorarsam cevap verdi hep. kontrol bnmde pzts. pzts bile gelmiyooooooooooooo :KK43: :KK52:

sen delirmekte haklısında biz günü olanlara noluyooo :KK1:
bu arada aklımdayken bişi sorcam kuzu ya :26: vajiden yukarı doğru anlık batmalar oluyo dünden beri, arada bi yokluyo, hiç duydun mu ya da sende yaşadın mı ? neden olabilir :26:

pazartesi beraber aynı anda doğuma giriyormuşuz:KK16:süper olur:KK9:tabiki ümit ediyorum sadece.neyse cnm o batmalar bende de oluyor sanırım bebeğin aşağıda olmasınla alakalı birşey artık son zamanlardayız herşey olabilir mümkün ama tam olarak nedenini bilmiyorum sadece bebeğin aşağıda olmasına bağlıyorum batmaları sürekli daha da aşağıya atmaya çalışıyor kendini bence bu yüzden canımcım:KK16:

merhaba ekim anneleri :)
doğumu yaklaşan herkese hayırlı sağlıklı ve bir avazda doğum diliyorum doğuranlara da bebekleriyle sağlıklı uzun bir ömür :nazar::nazar:
ben de ilk hamileliğimde bu başlıkta yazıyordum sonra 8.haftamızda kaybettik bebeğimizi ama Rabbim çok bekletmedi çok şükür ben de şubat annesi olacağım inşallah... kızımız olacak:KK16:
neyse başlığınıza kısa süreliğine misafir olduk şimdi müsaadenizle herkese sağlıklı günler hanımlar hoşçakalın:KK3::KK3:

pazartesi beraber aynı anda doğuma giriyormuşuz:KK16:süper olur:KK9:tabiki ümit ediyorum sadece.neyse cnm o batmalar bende de oluyor sanırım bebeğin aşağıda olmasınla alakalı birşey artık son zamanlardayız herşey olabilir mümkün ama tam olarak nedenini bilmiyorum sadece bebeğin aşağıda olmasına bağlıyorum batmaları sürekli daha da aşağıya atmaya çalışıyor kendini bence bu yüzden canımcım:KK16:
bende öyle düşündüm canım ama emin olamadım acaba yanılıyo muyum ya da baska sebep olabilir mi diye de geçti aklımdan.
Şimdi doğumla alakalı bi yazı okuyodum, yaklaşan doğumun belirtileriyle alakalı, bende var diyorum ama gelen yok.
Burdaki yazılanlara bakılırsa benim oğlanın bugün yarın gelmesi lazım :KK1: ama bende umut kalmadı neredeyse, son günü beklicek kadar oldum :KK5:

o değilde şimdi böyle bekliyoruz acaba kasıma kalırmıyım diye ödüm kopuyor :KK43: 42 haftalık falan doğar diye deli oluyorum.

selam kızlar doğurmayan çok az kişi kaldık sanırım canım aynı korku bendede var perşembe kontrole gittim ilk defa nst ye girdim 1 tane ağrım çıktı benimde kasıma kalabilirmiş gibi geliyor doktor da hiçbişey söylemiyor

X