2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende aynı durumdayım canım ya, 18inden sonra izne ayrılıyo doktorum, bayramda nöbetci ama bu kezde mesai saati dısına denk gelirse nöbetcinin eline bırakabiliyo. Nöbetci olduğuna bile sevinemiyorum suan, pzts kontrolüm var, benim sıpa gelmezse doktorla konusup ona göre hazırlıcam kendimi.. İnsallah senin bebişte en hayırlı zamanda gelir canımcım..

ayy canım ne guzel bayramda nobetcıymıs senın bebıste bayramda gelse keske
bızım doktora arefe gunu burdamısınız barı dedım tabıkı hayır dedıı adam arefeden kacıyor esımde aksam madem sunı sancıyla baslatacak bugunden kendı varken baslatsın felan dedı banada mantıklı geldı ama ne kadar dursa kardır dıyor sanırım hıc bısey bılemıyorumm yaa doktora gıdınce aptal gıbı oluyorumm ozellıkle o catı muayenesınden sonra canım acımıyor ama acıklık yok deyınce hayal kırıklııgına ugruyırum doktorun karsına gecıncede aptal aptal suratına bakıyorumm ne derse tamm deyıp gelıyorumm :26::26:

al benden de o kadar, kafam o kadar düşüncelerle dolmuşki ne sorucamı ne dicemi unutuyorum. hele hiçbişey yok diyipte haftaya görüşürüz dediğinde daha ordan çıkmadan başlıyo 1 hafta nasıl geçicek düşüncesi. benim doktorum arefe günü yarım gün çalışıyo. Randevuları dolu olduğu için randevusuz çağırdı. 0 gün bişey olsa sanırım ulaşamam mesaiden sonra Hep bi umutla gittiğimiz için yıkılıyoruz böyle. Fazla düşünme diyolar ama nasıl düşünmiceksin, zaten hiçbişey bilmiyoruz, Allah büyüktür yardım eder şüphemiz yok ama bilinmezlik insanı yıpratıyo

aynı durumlarr canım aclık yok sancı yok su gun gel ama suyun gelır kanaman olur sancın 3 dk ya duser gel deyıp deyıp gonderdı bende ne bısey sordumm ne bısey soyledımm hatta bana dun kılosunu bıle soylemedı gecen haftalarda karısıklık oldu bı once 3300 dedı sonra 2900 dedı dun sordum ıyı dedı kılosunu bıle bılmıyorum sen 9 aydır gıt son ayda hersey bırbırıne gırsın nasıl kafana takmayacaksın bunları :18::18:surda 4 gun kalmıs hıc bı belırtı yok boyle olunca sanıyorum bıseyler anormal gıdyor ve korkuyorumm ıster ıstemez sıkıntı oluyor allah yardımcımız olsunn boyle belırsızlık cok kotu bıde sezeryan hıc ıstemıyorum bu kadar bekleyıp okdar catı muayenesı bıde sunı sancı ustune olmadı sezeryan derlerse offf allahımm offff

Çok iyi anlıyorum canım, son haftalarda kilo net çıkmıyo onu hiç kafana takma. Dediğin gibi son ayda hemde son haftalarda böyle olması insanın moralini bozuyo fazlasıyla. Banada aynı seyleri söyleyip gönderiyo doktor. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben normal olmaz dediği anda sezeryana dönmeyi düşünüyorum mecburen.

allah saglıkla kucagımız alamyı nasıp etsın en kısam zamanda ınsallah valla benım akıbetıme doktor karar verdı once sunı sonra olmazsa sezeryan dedı bakalım hayırlısı deyıp bekleyecegızz..ben bı gıdıp kahvaltı yapayım canım acıktı buızım sıpa kendıne ıyı bak sonra gorusuruz

Kızlar biz geldik..oğluşumuzu uyuttuk..sizlere bi bakalım dedik...annelik tarifi mümkün olmayan bir duyguymuş.......
Mevlam isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Son düzenleme:
pazartesi günüm doluyor bugün yine ishal oldum:26: ama adet sancısından başka birşey yok bazen makata vuruyor ama gerçekten sancı değil işte çoğalıyornolucak böyle suni sancıda istemiyorum ama gelmiyor ki adet sancı çekip çoğalan varmı acaba

Kızlar biz geldik..oğluşumuzu uyuttuk..sizlere bi bakalım dedik...annelik tarifi mümkün olmayan bir duyguymuş.......
Mevlam isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..kimsenin kucağını boş bırakmasın...

ne güzel cnm yaa biz daha yaşayamadık o duyguyu hala beklemedeyiz.allah uzun ömürler versin cnm.karnındayken başka ama hele görünce daha da başkadır off yaşamak istiyorum bende

Kızlar ben de 2013 nisan annesiyim :)
ikiz annesiyim :) bir kız bir erkek :)
o kadar çok hediyemiz geldi ki şimdi hem dolapları biraz boşaltmak hem de yeni eve taşınacağımız için yükümüzü azaltmak amacıyla yavrularımın cicilerini satışa sundum :)
bi göz atın isterseniz :)

benımde carsamba doluyor canımm bende hıc bı belırtı yok yanı kaydeger sancılar deıl benım sonum sunı sancı ınsallah sunı sancı olurda sezeryan olmazz

serapcımm gozun aydınn canımm ne guzel adın tosun pasanı kucagna saglıgınzda ıyıdr umarım darsıs bız bekleyen annelere ıns

quzzu senin durumda aynı sanırım gelmiyor bebişler

çok sıkıldım artık bebeğime kavuşmak istiyorum sabır diyorum sabırama gerçekten bazen karamsarlık oluyor neden bilmiyorum hayata küsüyorum bazen aslında herşey yolunda ama beklemek beni yoruyor kafama takmamaya çalışıyorum yinede olmuyor ne zaman sancı gelicek ne zaman başlıcak nasıl olucak offfffffallahım nolur artık doğum başlasın

amin canım inşallah, önemli olan o tabiki.. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavustursun inşallah hepimizi..
Serabımmm cennet kokulun kucağında artık, ne kadar güzel yaa. Hayırlı bi evlat olsun inşallah..
Allah biz bekleyenlerede nasib etsin hayırlısıyla bi an önce

Canım senin kasılmalarında mı devamı gelmedi
Allah büyüktür, artık tez zamanda hayırlısıyla sağ salim kavustursun diye dua eder oldum napıyım

Canım senin kasılmalarında mı devamı gelmedi
Allah büyüktür, artık tez zamanda hayırlısıyla sağ salim kavustursun diye dua eder oldum napıyım

cnm kasılmalar var ama düzensiz dün gece saat 2 de adet sancısı başladı belimden fln yattım sabah kalktım devam ediyor ama tatlı tatlı olur ya öyle işte.bugünde hep makata vuruyor vurunca ağrı yapıyor bilmiyorum hiç artık gelmicekmiş gibi geliyor inan gerçekten gelse inanmıcam artıksen ne durumdasın cnm

ben geldim dün öğlen apar topar çıkmak zorund kaldım kızlar arkadaşım aradı ona gidicem sanıyormuş aradı nerde kaldın diye ben de o öyle diyince dedim şimdi beklemiş gideyim de ayıp olmasın dedim hemen çıktım akşam da yemeğe kaldık orda eşlerimiz geldi ama ben çok yoruldum oturmaktan yaa tüm kemiklerim batıyordu o da yetmiyormuş gibi arada kasılma ve sancı gelmiyormu sıkıntılı oldu benim için ama iyi de oldu hava değişii sayılır
siz de ne var ne yok dünden beri kimler doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…