2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben geldim:KK3::KK3: dün öğlen apar topar çıkmak zorund kaldım kızlar arkadaşım aradı ona gidicem sanıyormuş aradı nerde kaldın diye ben de o öyle diyince dedim şimdi beklemiş gideyim de ayıp olmasın dedim hemen çıktım akşam da yemeğe kaldık orda eşlerimiz geldi ama ben çok yoruldum oturmaktan yaa tüm kemiklerim batıyordu o da yetmiyormuş gibi arada kasılma ve sancı gelmiyormu sıkıntılı oldu benim için ama iyi de oldu hava değişii sayılır:KK34::KK34:
siz de ne var ne yok dünden beri kimler doğurdu:KK31::KK31:

hg cnm jasmin doğum yaptı belkide haberin vardır bu arada sende de adet sancıları varmı makata vuruyr benim ve aşırı kasılıyor ama çoğalmıyor ve düzene girmiyor offf:KK50:

cnm kasılmalar var ama düzensiz dün gece saat 2 de adet sancısı başladı belimden fln yattım sabah kalktım devam ediyor ama tatlı tatlı olur ya öyle işte.bugünde hep makata vuruyor vurunca ağrı yapıyor bilmiyorum hiç artık gelmicekmiş gibi geliyor inan gerçekten gelse inanmıcam artık:KK50:sen ne durumdasın cnm
İnsan habire kendini kontrol ediyo ister istemez, sonrada düzensiz olunca hayal kırıklığına uğruyo :KK43: ama makata felan vurmaya başladıysa iyice aşağıya inmiş olması gerek. inşallah çoğalır belirtiler de doğurursun cnm ya. benimde düzensiz kasılmalara devam. dün 2 3 defa adet ağrısına benzer bişiler yaşadım. bazende alttan yukarı doğru batmalar oluyodu. bugün henüz tekrarlamadı ama sürekli idrarım çok birikmiş gibi bi his oluyo giyorum bişey de yok :KK25: Allah'ın gücüne gitmesin ama iyice bunalmaya başladım valla, bi de çevredikiler soruyo daha olmadımı karnın inmiş felan. karnıma taa ne zamandan beri inik diyolar ama gelen giden yok :KK43: hayırlısı...
ben geldim:KK3::KK3: dün öğlen apar topar çıkmak zorund kaldım kızlar arkadaşım aradı ona gidicem sanıyormuş aradı nerde kaldın diye ben de o öyle diyince dedim şimdi beklemiş gideyim de ayıp olmasın dedim hemen çıktım akşam da yemeğe kaldık orda eşlerimiz geldi ama ben çok yoruldum oturmaktan yaa tüm kemiklerim batıyordu o da yetmiyormuş gibi arada kasılma ve sancı gelmiyormu sıkıntılı oldu benim için ama iyi de oldu hava değişii sayılır:KK34::KK34:
siz de ne var ne yok dünden beri kimler doğurdu:KK31::KK31:
hoşgeldin canım. jasemin doğum yapmış, bi annemiz daha bebişine kavustu :KK16:
Allah hayırlısıyla bizlerede nasib etsin insallah..
Belirtiler bi çoğalmadı gitti :KK43:

İnsan habire kendini kontrol ediyo ister istemez, sonrada düzensiz olunca hayal kırıklığına uğruyo :KK43: ama makata felan vurmaya başladıysa iyice aşağıya inmiş olması gerek. inşallah çoğalır belirtiler de doğurursun cnm ya. benimde düzensiz kasılmalara devam. dün 2 3 defa adet ağrısına benzer bişiler yaşadım. bazende alttan yukarı doğru batmalar oluyodu. bugün henüz tekrarlamadı ama sürekli idrarım çok birikmiş gibi bi his oluyo giyorum bişey de yok :KK25: Allah'ın gücüne gitmesin ama iyice bunalmaya başladım valla, bi de çevredikiler soruyo daha olmadımı karnın inmiş felan. karnıma taa ne zamandan beri inik diyolar ama gelen giden yok :KK43: hayırlısı...

bilmiyorum cnm banada herkes inmiş diyor ne zmandır ama doğurmadık gitti evet allahın gicine gitmesin bende yoruldum ve bunaldım artık.benim bugün makata çok vuruyor bilmiyorum artık ümidim kalmadı makata vurması fln filan palavra geliyor:KK14: bugün bunalımdayım:KK14:senin gününe kaç gün kaldı cnm:44:

Kızlar bende dogum yaptım bugun. Normal dogum oldu. Saat 9da 16.30 a kadar suni sancı verdiler. Cok zor bir dogum oldu. Direttim ve normal dogum yaptım. Bebeğimin biraz ciğerlerinde su var. Nefesi de hızlı. Dikkat ediyiruz uyurken falan. Bir kere emdi şimdiye kadar.
Daha sonra girer yazarım. 48 uykusuz, ac ve susuz girdim diguma. Sezaryen olur diye yemek ve su vermediler. Hala uyuyamadim, cok yorgunum. Artık ne zanden girerim bilemiyorum. Bir ara hikayemi de yazarım.

kızlar yarın sabah doğuma gidiyorum suni ile başlatılacak olmazsa sezeryan olacağım.küçük kızım inş.yarın kollarımda olacak inş. RABBİM nasip eder.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.kendinize iyi bakın hepiniz ALLAH a emanet olun.

İyigeceleer kızlar...kimse yok ama agri sancı ve masalciktan ancak vakit bulabildim yazmak icin.. 10.10.2013 12:00 da guzel kızım 3085 gr 50 cm spinal sezaryan ile dünyaya geldi..ameliyata 11:45 de girdim 12:30 da çıktım... Ama zordu kızlar ya o ani yasamak hemşireler gelip hazirlan dediklerin de panik başladı..ameliyathanede doktorum dahil 8 kişi vardı ilk yatirilip bağlandıktan sonra yapılan igneyle sıcaklığı hissetmeye başladım ..sonrası karında hissedilen seyler bana gore agri😀ve masalımın guzel sesiyle devam etti😍meleğimi gormek inanılmaz bir duyguydu. Inanamıyor Insan ,iste benim bebeğim diyorsun ama değişik bir duygu.. Sonrasında bacağa yapılan agri kesiciler ve ilk yürümeyleyani en zor şeyle devam etti tavan seviyede agri iste o zaman hissediliyor.. Sutum gelmedi Buda en üzücü sey oldu doğumdan kalan ,sürekli emziriyorum ama bi degisiklik yok kasikla aptamil veriyorum ..dogumdan once bol bol uyu derdi ya herkes doğruymuş yarım saat bile uyuyamadim uyuyun kızlar :))en gec saatte bir uyanıyor onun panigiyle uyuyamiyorsun zaten..Allah dogumda kolaylık sonrasında bol süt versin ...benden bu kadar :)))

allah analı babalı büyütsün kızlar darısı bizlere inşallah:KK16::KK16:
lilyped dularımız seninle allah yardımcın olsun nşallah kolay bir doğum olur

hoşbulduk geçmişe baktım da gördüm jasemini tatlım..
evet ben de beklemedeyima ama hep yalancı sancılar benim kız çok şakacı hep kandırıyor devamı gelmiyor yaramaz:KK1::emir_bebek:
sende durumlar ne

bilmiyorum cnm banada herkes inmiş diyor ne zmandır ama doğurmadık gitti evet allahın gicine gitmesin bende yoruldum ve bunaldım artık.benim bugün makata çok vuruyor bilmiyorum artık ümidim kalmadı makata vurması fln filan palavra geliyor:KK14: bugün bunalımdayım:KK14:senin gününe kaç gün kaldı cnm:44:
valla dediğin gibi banada herşey palavra geliyo, kasılmalarda, nişanda, ağrı sancıda.. :KK19:
Büyük konusmayım ama bir tek suyum gelirse bu kez 24 saat içinde doğumun öyle ya da böyle olacağını anlarım heralde :))
Her wc ye gidişimde ilk önce pedi kontrol ediyorum yaa, bakmak istemiyorum ama kendime söz geçiremiyorum resmen :KK19:
benimde son 13 gün, bayramdan sonraki cuma günü günüm dolmus oluyo. bu cuma da dr izne ayrılıyo. Allah yardımcımız olsun ne diyim..
hoşbulduk geçmişe baktım da gördüm jasemini tatlım..
evet ben de beklemedeyima ama hep yalancı sancılar benim kız çok şakacı hep kandırıyor devamı gelmiyor yaramaz:KK1::emir_bebek:
sende durumlar ne
bizimkiler çok fenalar çokkkkkk :emir_bebek:
bende de durumlar aynı cnm ya, kasılmalar oluyo geçiyo, akıntım sarımtrak gelmeye başladı bugünde.. renk paleti gibi oldum, bi yesil bi sarı bi beyaz. bi tek nişan gelmedi :KK1: sinirlerim bozuluyo artık yaa tövbe tövbee..

Kızlar merhaba..
sanırım benim gibi bir çoğumuz sabırsızlıkla beklemedeyiz.
14 günümüz kaldı ama yalancı sancımız bile yok :KK43:
çok sıkıldım artık bir an önce kucaklamak koklamak istiyorum.
her lavaboda acaba kanama geldimi su geldimi falan bi sürü sıkıntıya giriyorum.
ama yok.

Oğluma kavuşmak istiyorum artik uyumayi gectim oturmak bile problem olmaya basladi ama sanırım gün yaklaştıkça korkularim artiyor benimde 16 gunum var durup durup.aglayasim geliyor

Bu duygudan daha guzel bi duygu yok.spinal aneztesi ile yaptim ama zor yani.ben dayanamadim panikledim.uyutmak zorunda kaldilar.uyandigimda hersey bitmis odama goturuluyordum.odamda prensim beni bekliyodu.bu ani herkesin yasamasi dileklerimle.artik anneyim bende.

valla dediğin gibi banada herşey palavra geliyo, kasılmalarda, nişanda, ağrı sancıda.. :KK19:
Büyük konusmayım ama bir tek suyum gelirse bu kez 24 saat içinde doğumun öyle ya da böyle olacağını anlarım heralde :))
Her wc ye gidişimde ilk önce pedi kontrol ediyorum yaa, bakmak istemiyorum ama kendime söz geçiremiyorum resmen :KK19:
benimde son 13 gün, bayramdan sonraki cuma günü günüm dolmus oluyo. bu cuma da dr izne ayrılıyo. Allah yardımcımız olsun ne diyim..

bende de durumlar aynı cnm ya, kasılmalar oluyo geçiyo, akıntım sarımtrak gelmeye başladı bugünde.. renk paleti gibi oldum, bi yesil bi sarı bi beyaz. bi tek nişan gelmedi :KK1: sinirlerim bozuluyo artık yaa tövbe tövbee..
canım benimki epeydir sarı sadece dün çok yorulmuştum o zaman hissettim ama baya akıntım oldu yürürken eve geldim hemen baktım kahveye dönmüş ama bence ona takılma akıntı yanıltabilir bakalım bayramda da kontrolüm var doktor ne dicek:KK31::KK31:
Kızlar merhaba..
ama yok.

aynı durumdayız benim de 7-8 günüm kaldı ama yalancı sancılar da var o da birşey ifade etmiyor boş yere ümitlendiriyor sadece:KK31:

Oğluma kavuşmak istiyorum artik uyumayi gectim oturmak bile problem olmaya basladi ama sanırım gün yaklaştıkça korkularim artiyor benimde 16 gunum var durup durup.aglayasim geliyor
ah canım hiç sorma şu an eşofmanın alt kısmı beni delirtiyor karnımı engelliyor benimk baya aşağı indi sanırım ilk defa 2-3 gündür böyle hissediyorum oturuken bacaklarımı birleştiremiyorum ve eşofmanın bacak arası kısmındaki boşluk karnıma değiyor sanki korse var gibi hissediyorum deli oluyor bu sıkışıllığa:KK47::KK47:
Bu duygudan daha guzel bi duygu yok.spinal aneztesi ile yaptim ama zor yani.ben dayanamadim panikledim.uyutmak zorunda kaldilar.uyandigimda hersey bitmis odama goturuluyordum.odamda prensim beni bekliyodu.bu ani herkesin yasamasi dileklerimle.artik anneyim bende.

hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şakilde büyütmeyi nasip etsin:KK16::KK16:

Kızlar merhaba..
ama yok.
hoşgeldin cnm, aramızda 1 gün var, bende aynı durumdayım ve herhangi bişey görmedikçe deli oluyorum, insan daha vakti olduğunu bilsede duramıyo nedense. Kendine söz geçiremiyo. :KK43:
hormonal bi durum canım, biraz da doğum korkusu ekleniyo nasıl bişey olduğunu bilmediğimizden.
bende olmadığı için ağlayasım geliyo yaa :KK43:
gözünaydın canım, Allah size bağışlasın analı babaşı sağlıcakla büyüsün inşallah :nazar::KK16: bize de dua et emi hayırlısıyla kavusalım artık :KK43:
canım benimki epeydir sarı sadece dün çok yorulmuştum o zaman hissettim ama baya akıntım oldu yürürken eve geldim hemen baktım kahveye dönmüş ama bence ona takılma akıntı yanıltabilir bakalım bayramda da kontrolüm var doktor ne dicek:KK31::KK31:
amanınnn kahverengi mi ? :KK53:

hoşgeldin cnm, aramızda 1 gün var, bende aynı durumdayım ve herhangi bişey görmedikçe deli oluyorum, insan daha vakti olduğunu bilsede duramıyo nedense. Kendine söz geçiremiyo. :KK43:

hormonal bi durum canım, biraz da doğum korkusu ekleniyo nasıl bişey olduğunu bilmediğimizden.
bende olmadığı için ağlayasım geliyo yaa :KK43:

gözünaydın canım, Allah size bağışlasın analı babaşı sağlıcakla büyüsün inşallah :nazar::KK16: bize de dua et emi hayırlısıyla kavusalım artık :KK43:

amanınnn kahverengi mi ? :KK53:

evet ama bana hiçbir şey olacakmış gibi gelmiyor içimden bir ses günü geçecek diyor:KK31::KK31::KK31: ama umarım o ses yanılıyordur

ama nişanda olabilir, bi de akıntı fazlaydı dedin :44:

evet olabilir canım bakalım hayırlısı artık ama yorgunluktan da olabilir gibi geldi bana çünkü dün arkadaşıma gideken yürümüştüm sonra orda otur otur yoruldum akşama doğru eve gelecektim ki eşlerimiz akşama yemek hazırlamamızı akşamı orda geçireceğimizi söyleyince ikimiz apar topar yemek işine giriştik sonra eve dönüşte yine yürü baya yoruldum anlican şu anda da hiç sancı mancı yok o yüzden pek bir rahatım beklemiyorum bugünlerde veleti:KK1::KK1:

bende suyum gelirse kesin diyeceğim ama bırak su gelmesi akıntım bile azaldı:KK37: senin yinede 2 hafta ama benim son 2 gün bende pede bakmadan duramıyorum birşey olmadığını görünce morelim bozuluyor.kv geldi şimdi yokmu birşey diyo hiçbirşey yok dedim :KK53:pööffffffffffffff bunaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK14:

Kızlar bizim zulluu ve loori napıyo acaba, ikiside gözükmüyo :KK6:

hakkatten zullu burda yok nerelerde acaba gezmeye mi alıştı yoksa hastanede filan mı looriye rastlamadım geçmişe göz atarken sadece 2 gün önce diğer topikte birşeyler yazmış ama doğurmadığını da belirtmiş:KK1: belki işi filan vardır

X