- 24 Mayıs 2013
- 3.098
- 7
benım azcık arttı cnm sankı bır de rengı degıstı stres olduk iyice
Senin ne renk oldu CNm benim akıntım
Yok diyecek kadar az
DOĞURDUMMMMM kızlar evimize geldik emirimizle
2920 doğdu ama inanın doğunca boyu falan hikaye kalıyor okadar güzel bir duyguki anlatamam doğum hikayelerine yazacağım birazdan
Kızlar bende dogum yaptım bugun. Normal dogum oldu. Saat 9da 16.30 a kadar suni sancı verdiler. Cok zor bir dogum oldu. Direttim ve normal dogum yaptım. Bebeğimin biraz ciğerlerinde su var. Nefesi de hızlı. Dikkat ediyiruz uyurken falan. Bir kere emdi şimdiye kadar.
Daha sonra girer yazarım. 48 uykusuz, ac ve susuz girdim diguma. Sezaryen olur diye yemek ve su vermediler. Hala uyuyamadim, cok yorgunum. Artık ne zanden girerim bilemiyorum. Bir ara hikayemi de yazarım.
Adetın en sonlarında gelıyor ya cnm sarı degılde hafıf koyulukta bırde muane esnasında geldı
Anladım CNm benim azalması normal mi acaba
cnm gozunaydın kılosu daha onceyle uyumlumu yoksa yanılma payı oluyormu
Belki de CNmKisiden kisiye degisiyordur belki tatlim
sanırım benım bebişte geç gelcek bekledıkce daha bı stressteyımm
Belki de CNm
Galiba sona kaldık bizler
Belki de CNm
Galiba sona kaldık bizler
bu gidişle en son ben doğuracağım
Kız sen ne zaman doğruyonbu gidişle en son ben doğuracağım
aynen ya bukezde strese gırıyorum korkum artıyo cesaretım gıdıyo
Kız sen ne zaman doğruyon
Ayyy CNm benim 3 gün kaldı ya günü
Geçerse diye korkar oldum:18:
Kızlar bende dogum yaptım bugun. Normal dogum oldu. Saat 9da 16.30 a kadar suni sancı verdiler. Cok zor bir dogum oldu. Direttim ve normal dogum yaptım. Bebeğimin biraz ciğerlerinde su var. Nefesi de hızlı. Dikkat ediyiruz uyurken falan. Bir kere emdi şimdiye kadar.
Daha sonra girer yazarım. 48 uykusuz, ac ve susuz girdim diguma. Sezaryen olur diye yemek ve su vermediler. Hala uyuyamadim, cok yorgunum. Artık ne zanden girerim bilemiyorum. Bir ara hikayemi de yazarım.
Kız sen ne zaman doğruyon
Ayyy CNm benim 3 gün kaldı ya günü
Geçerse diye korkar oldum:18:
9 günüm var cnm :26: