- 24 Mayıs 2013
- 3.098
- 7
benımde gunu geçerse drum 3 4 gun daha beklerız sonra sunı sancı verırım dedı
Benim Pazartesi kontrol var herşey yolunda
Ise bayramdan sonra ki Pazartesi doğum olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde gunu geçerse drum 3 4 gun daha beklerız sonra sunı sancı verırım dedı
mıde bulantılarından kurtulmak ıstıyorum artık benı gecelerı olduruyo o kadarmı kotu olur ya
Benimde sabahlari fena bulaniyor cnm kurtulacaz ins
resmen oluyorum bı lokmacık yemek yıyorum anında mıdem bulanıyo yemek yemektende tıksındım valla
40+6 günlük oluyor CNmBayrsm sonrasi pztsi bebek ne kadarlik oluyor cnm? Benim gunum geciyor o zamana suni sancidan da korkuyorum ins gerek kalmaz sezeryan ihtimalimde artiyor
kız aynı gun doğurmayalımm
40+6 günlük oluyor CNm
Inşallah suni ya da sezaryene
Gerek kalmaz
Olabilir tatlım bizim kız tembel çıktı
Anladim cnm pazartesi sorarim artik sunimi sezeryanmi diye ? Belkide gerek kalmiycak tabi
Ben suni sancıyı deneyeceğim
Sezaryen en son seçenek benim
İçinm
Benim cati biraz kemikliymis dr karar verir artik cnm seninki musayitse tabiki ilk secenegin olsun
Kızlar herkese iyi akşamlar
Ben salı günü öğlen 01:56 oğluma kavuştum spinal anestezi ile doğum yaptım. Dün akşama doğru eve çıktım.Doğumu daha sonra yazıcam inşallah darısı doğum yapacakların başına.....
DOĞURDUMMMMM kızlar evimize geldik emirimizle
2920 doğdu ama inanın doğunca boyu falan hikaye kalıyor okadar güzel bir duyguki anlatamam doğum hikayelerine yazacağım birazdan
Gülücük45+ diye bi arkadaşımız vardı oda bebeğini kucağına almış kızlar
Darısı bekleyen bizlere insallah hayirlisi ile
kızlar 8.10.13 te oğluşumu dünyaya getirdim.detay yazacağım iyi akşamlar.
Kızlar bende dogum yaptım bugun. Normal dogum oldu. Saat 9da 16.30 a kadar suni sancı verdiler. Cok zor bir dogum oldu. Direttim ve normal dogum yaptım. Bebeğimin biraz ciğerlerinde su var. Nefesi de hızlı. Dikkat ediyiruz uyurken falan. Bir kere emdi şimdiye kadar.
Daha sonra girer yazarım. 48 uykusuz, ac ve susuz girdim diguma. Sezaryen olur diye yemek ve su vermediler. Hala uyuyamadim, cok yorgunum. Artık ne zanden girerim bilemiyorum. Bir ara hikayemi de yazarım.
kızlar yarın sabah doğuma gidiyorum suni ile başlatılacak olmazsa sezeryan olacağım.küçük kızım inş.yarın kollarımda olacak inş. RABBİM nasip eder.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.kendinize iyi bakın hepiniz ALLAH a emanet olun.
İyigeceleer kızlar...kimse yok ama agri sancı ve masalciktan ancak vakit bulabildim yazmak icin.. 10.10.2013 12:00 da guzel kızım 3085 gr 50 cm spinal sezaryan ile dünyaya geldi..ameliyata 11:45 de girdim 12:30 da çıktım... Ama zordu kızlar ya o ani yasamak hemşireler gelip hazirlan dediklerin de panik başladı..ameliyathanede doktorum dahil 8 kişi vardı ilk yatirilip bağlandıktan sonra yapılan igneyle sıcaklığı hissetmeye başladım ..sonrası karında hissedilen seyler bana gore agri😀ve masalımın guzel sesiyle devam etti😍meleğimi gormek inanılmaz bir duyguydu. Inanamıyor Insan ,iste benim bebeğim diyorsun ama değişik bir duygu.. Sonrasında bacağa yapılan agri kesiciler ve ilk yürümeyleyani en zor şeyle devam etti tavan seviyede agri iste o zaman hissediliyor.. Sutum gelmedi Buda en üzücü sey oldu doğumdan kalan ,sürekli emziriyorum ama bi degisiklik yok kasikla aptamil veriyorum ..dogumdan once bol bol uyu derdi ya herkes doğruymuş yarım saat bile uyuyamadim uyuyun kızlar :))en gec saatte bir uyanıyor onun panigiyle uyuyamiyorsun zaten..Allah dogumda kolaylık sonrasında bol süt versin ...benden bu kadar :)))
Canım kızım,
İnci Deniz'im 08/10/13 de sezeryanla dünyaya geldi. Şimdi evdeyiz şükürler olsun. İlk günler zor geciyor biliyorsunuz vakit bulup yazamadım. Şimdi doğum hikayemi yazacağım doğum hikayelerine.. Darısı bekleyenlerin başına.. İlk bebeğim ve bu hayatta yaptığım en güzel, an anlamlı, en doyumsuz güzellikte bir şey.. Allah'ım her isteyene nasip etsin..
Günaydın kuzummm, beklemenin verdiği stres yetmez gibi bir de doktorların izin stresini düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun, bol sabır versin, hayırlısıyla nasib etsin inşallah...gunaydınn anneler nasılsınız hafta sonu kımse uyanamamıs sanırım bız ıyıyz oglumla gercı artık ıyıyım demeye utanırım oldumm herkes ıyı ol ama artık sancın felan olsun dıyor doktorumda dahıllldun kont vardı aslında bugundu ama ben bebegımın hareketleırnn azaldıgını hıssettım sankı bıseyler yolunda gıtmıyomus gıbı hısssedıyorumm bazenn anormal bı durummus gıbıme gelıyornts ye baglandık tus yapıldı ne sancı ne acılma hıc bırı yok yıne bebegımızın suyu gelısımı cok sukur ıyı ama artık gelmesı gerekıyor carsamba gunumuz doluyor doktorla konustuk bayramda yokk doktorun olmaması ve baska sebeplerden dolayı bayramdan once ıstedım hep ama ksımet olmayacak gıbı son dakka bı atak yapmazsa oglumm neyse eger carsambaya kadar gelmezse hastanede nobetcı doktorla sunı sancıyla dogum baslatılacak doktor deneyecegız eger olmazsa son care sezeryan dedı kafam allak pullak oldu allah saglıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsınn benım durumumda olan arkadaslarda sabır versınn cok sıkıntılı bı donem :18::18:
Günaydın kuzummm, beklemenin verdiği stres yetmez gibi bir de doktorların izin stresini düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun, bol sabır versin, hayırlısıyla nasib etsin inşallah...