2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Yazyagmurunu merak ettim ya (

Yazyagmuru napti acaba cidden ? Dustan sonra artti sancisi belkide
Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk bu

kizzz doguruyomusun acaba gecmedigine gore ne biliyim uff heyecanlandim vajinaya baski bende de oluyo itiyo kendini

Bi yandan da tereddüt ediyorum acaba rahim ağzındaki yumuşamadan dolayı olabilir mi ki diye..
Sık idrar isteği ve arada olan sancı gibi kasılmalar rahim boyunun küçüldüğüne işaretmiş.
Pzts günü doktorum sölemişti, bebişte dediği gibi aşağı inmişti biraz.
Gerçi bu seferki dakikalık girip çıkıyo ve belim çok ağrıyo. Ne düşünücemi şaşırdım valla. Duştan sonra kasılmaların süresi biraz değişir gibi oldu 10 - 6 - 4 gibi aralıklarla oluyo

ayy geliyor sanırım senin bebiş cnm.eğer şiddetlenirse git hastaneye cnm başlamış oluyor doğum o zaman.ama giderken ben gidiyorum diye yazmayı unutma merak ederiz cnm.hadi inş bakalım

cnm sanki gerçek sancılar başladı gibi geliyor bana

daha siddetlenirse git bence doktora

canım kasılmalarına ağrı yada sancı eşlik ediyomu?:26:

Kaldık galiba

Tamam tatlım ters olabilir çünkü bir türlü beceremiyom

İçtim ama yok kesmiyor

anladım cnm ama sen yinede istersen dişçiye git yarın ama ben kendimden biliyorum bir durum oldu dişimle ilgili olmaz riske atamam dedi doğumdan sonra gel dedi.yapmıyorlar yani kıyamam yaa zaten hamileliğin son günleri zor nerden çıktı bu diş ağrısı cnm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…