Kızlar ben umut kestim artık
Doğurmuyomiyice şiştim
Duba gibi oldum
haklısın canım.inşallah şiddetlenir de doğumun başladığını anlarım.nasıl emin olucam benbeklemem lazım sanırım
3 gün önce nst ye girdim 2 tane sancı çıktı tam sancı sırasın kasılma oldu onlar sancı oluyormuş ama ben sancı olarak hissetmedim sadece kasılma olarak hissettim hatta bende önce birisi yatıyordu onunda sancıları çıktı ama hiçbirşey hissetmediğini söyledi.yarın yine doktor konrolüm var bakalım sancılar ne durumda gelince yazarım ve sorucam bu kasılmalar yalancı sancımı yoksa gerçek sancımı :44: ama geçmiyor sürekli kalımalar oluyor.hadi kızlar doğurmaya az kaldıpsikolojik olsa cnm nst de kasılmalar sırasında sancı olarak görünmezdi.ama işte düzenli olması gerek vede şiddetlenmesi gerek yoksa bu şekil doğum olmaz kasılmalarla başlar kimisin ama artarak devam eder ve giderek sancılarda kasılmalara eşlik eder diyer bir yerde okumuştum
Kızlar ben umut kestim artık
Doğurmuyomiyice şiştim
Duba gibi oldum
CNm hissedilmeyecek gibi bir
Ağrı değil her dakika artıyor
Ben yaşadığım için biliyorum
ayy hadi inş. canım.iyiki varsınız valla yoksa haberim olmicak doğurcam ewdebide bakmışız yarın bebişler kucağımızda
Hahahhh gelicekler cnm sabredelim
daha gunleri dolmadi nasilsa fistiklarin heycan stres oyyyyyy
ahh ağzından bal damlıyor cnm.insan burda birbirine yardımcı oluyor herkes birbirini anlıyor cnm.burası bana çok iyi geliyorhadi kızlar biraz daha konuşup zorlarsak olur belki
Ahhhh tatlım nerdeartar inşallah canım yageliyomu bzim bıdıklar yoksa.hiç inanasım gelmiyo ama heycanı bile mutlu ediyo.senin kızındagelmesi yakındır cnm merak etme.
bende ümidi kestim cnm
Yazyagmurunu merak ettim ya(
bu gazla doğururuz canım biz hadi gelsin bebişler.banada çok iyi geliyor canım.sayenizde doğurcam
Öyle tatlım ama ne yapam bebiş sevmek
Istiyom
Kızlar ne zaman dışarı çıksam
Moralim bozuluyorya karnımı
Her gören erkek mi diyoryok diyorum
Hatta bir teyze sen hazırlıklı ol erkek
Geliyor diyor offfbirşeyi 40 kere
Söylersen olurmuş....
Kızlar bu aralar dişim ağrıyor
Ne fena acaba dişimi çektirebilir
Miyim:26:
O lafi her gun duyuyorum sıkılıyorumda cnm artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?