Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kesinlikle çekmezler ilk 3 ay ve son 3 ay müdahale etmiyorlar bilgin olsun cnm
Yok tatlım millet erkek bebiş meraklısı
Çıktıbide benim karnım aşağı inmemiş
Nasıl doğumuma bir hafta kalmış diyorlar
Top koymus gb diyorlar ne derseniz diyin bu erkek diyorlar yok kiz diyorum kimi inatlasiyor :) senin gobusun foto var mi cnm bakim
Loricim hosgeldin cnm banada sarj dayanmiyor kapanicak tel :)
Kız loori bunlar bizi sollayacak
Bak buraya yszıyom doğuramsyan
Ikimiz kalıcık
kızlar hadı ıyı geceler sızlere
Var tatlım benimde top gibi artık
Erkek mi olacak diye düşünüyorum
cnm bende dk tuttum 8dk da bi karnım kasılıyo ama başka ağrı sancı yok.sadece kasılma var eşlik eden ağrı yok.yada bilmiyorum benim ağrı eşiğim yüksektir kolay hissetmem.acaba bu doğumun yaklaştığı anlamına mı geliyo :26:
ay kızlar yazıları okudum şimdi o sertleşme bende de var ama hiç saat tutmadım ama sürekli girip belli saniye kasıp gevşiyor.karnım kare oluyor hemde taş gibi.az mı kaldı acaba.:44:yazyağmuru durum nasıl senin
Canım sancı olabilir. Sıcak suyla duş alsaydın. Çünkü gercek sancıysa agri geçmeyip siddetlenirmis.
Nisan olabilir canım. Zaten sancı veya su gelmezse yarın Dr muayenede söyler. Ama kimisinde nisandan sinra sancı yada su geliyormuş. Bekle bakalım.
Gercege benziyor.
Yazyagmurunu merak ettim ya (
Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk buYazyagmuru napti acaba cidden ? Dustan sonra artti sancisi belkide
Ay nasıl dayanscagım ben
Çok ağrıyor yemek yiyemiyorum
Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk bu
Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk bu
Kaldık galibaaynen bende oyle dusunuyorum kaldik mi ikimizz
Ohhh beaaa laptoptan girmek varmiss dayanmiyoo sarj marjj
Tamam tatlım ters olabilir çünkü bir türlü beceremiyomLaptopa geciyorum cnm bakarim.gobusune
cnm parol iç onu doktorlar veriyor en azından diner azıcık:44:
Bi yandan da tereddüt ediyorum acaba rahim ağzındaki yumuşamadan dolayı olabilir mi ki diye..
Sık idrar isteği ve arada olan sancı gibi kasılmalar rahim boyunun küçüldüğüne işaretmiş.
Pzts günü doktorum sölemişti, bebişte dediği gibi aşağı inmişti biraz.
Gerçi bu seferki dakikalık girip çıkıyo ve belim çok ağrıyo. Ne düşünücemi şaşırdım valla. Duştan sonra kasılmaların süresi biraz değişir gibi oldu 10 - 6 - 4 gibi aralıklarla oluyo
Bi yandan da tereddüt ediyorum acaba rahim ağzındaki yumuşamadan dolayı olabilir mi ki diye..
Sık idrar isteği ve arada olan sancı gibi kasılmalar rahim boyunun küçüldüğüne işaretmiş.
Pzts günü doktorum sölemişti, bebişte dediği gibi aşağı inmişti biraz.
Gerçi bu seferki dakikalık girip çıkıyo ve belim çok ağrıyo. Ne düşünücemi şaşırdım valla. Duştan sonra kasılmaların süresi biraz değişir gibi oldu 10 - 6 - 4 gibi aralıklarla oluyo
Kaldık galiba
Tamam tatlım ters olabilir çünkü bir türlü beceremiyom
İçtim ama yok kesmiyor
Kaldık galiba
Tamam tatlım ters olabilir çünkü bir türlü beceremiyom
İçtim ama yok kesmiyor