ilk oğlumla Anneliği nasip etti Rabbim sonsuz şükürler olsun O na
anne oldum dedim minnacık savunmasız canımdan can daha öte bi can bi insan hiç birşey beklemeden ne kadar veririki karşısındakine eğer yavrusuysa herşeyini herşeyi hiç düşünmeden kendini sadece verir anneyse eğer
ikincide bölünücek sevgin dediler hayır dedim sevgim bölünmez ilkinde anneydim ya şimdi bölünmüş anneyim ama sadece bölünwen bedenim parçalara bölünüyorum belki koşturuyorum bi ona bi diğer parçama ama sevgim meğer nasılda katlanıyomuş kat katt yazarken bile boğazımda kocaman bi düğüm onları düşünüyorum yine böyle bişimiş anne olmak annemi izliyorum bakarken kuzularıma yine doluyo gözlerim meğer ben hiç annemi anlamamışım anne olmadan önce
birden içimden yazmak geldi kızlar içimdekileri lohusalık duygusallığı mı ne :)bizim gözyaşlarına hep bahanemiz var önce hamişlik sonra lohusalık sonra hiç bitmeyen annelik
Rabbim ben annemden razıyım snede razı ol evlatlarımıza hayırlı anneler onlarıda hayırlı evlattlar eyle AMİNNN
Amin cnm benim ne guzel anlatmissin duygulandim.. Heyecan merak korku endise var saglicakla kucaklayalım ALLAHIM