• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk bu :25:

Bi yandan da tereddüt ediyorum acaba rahim ağzındaki yumuşamadan dolayı olabilir mi ki diye..
Sık idrar isteği ve arada olan sancı gibi kasılmalar rahim boyunun küçüldüğüne işaretmiş.
Pzts günü doktorum sölemişti, bebişte dediği gibi aşağı inmişti biraz.
Gerçi bu seferki dakikalık girip çıkıyo ve belim çok ağrıyo. Ne düşünücemi şaşırdım valla. Duştan sonra kasılmaların süresi biraz değişir gibi oldu 10 - 6 - 4 gibi aralıklarla oluyo :25:
Ayyy hadı hayırlısı canım ya bır sabah olsun bakalım olmadı dr gıdersın sende ben ogleden sonra gıdıcem bakalım. Dayanamazsan gece gıdersın belkı sıddetı artar
Kaldık galiba:1:

Tamam tatlım ters olabilir çünkü bir türlü beceremiyom:1:

İçtim ama yok kesmiyor:43:

Geldım tatlımlaptopa göbüş topiğindemi göbüşcüğün ?

kizzz doguruyomusun acaba gecmedigine gore ne biliyim uff heyecanlandim :52::52: vajinaya baski bende de oluyo itiyo kendini :24:
vajide oluyo loorim ama bu kez makatta da oluyo, ishal olmadığım halde 3 defa gittim wc ye :53:

ayy geliyor sanırım senin bebiş cnm.eğer şiddetlenirse git hastaneye cnm başlamış oluyor doğum o zaman.ama giderken ben gidiyorum diye yazmayı unutma merak ederiz cnm.hadi inş bakalım :16:
hayırlısı olsun canım, valla insan emin olamıyo. bildiğin dakik şekilde geliyo kasılmalar ama sonucta daha vakitte var. doktorlarda kasılmalar dakik gelmeye basladıysa kısa sürede doğum olur diyolar. ne düşünceğimi şaşırdım. belimden yatamıyorumda.. sancılarda olursa doktoru arıcam artık.. sizede yazarım bi aksilik olmadıgı sürece, benim kociş paniktir alıverir pc yi :1: zaten bikaç gün buralarda yoksam kesin doğumdayımdır :1:

$2013-09-24 16.37.00.jpg inşallah ters olmamıştır

vajide oluyo loorim ama bu kez makatta da oluyo, ishal olmadığım halde 3 defa gittim wc ye :53:

hayırlısı olsun canım, valla insan emin olamıyo. bildiğin dakik şekilde geliyo kasılmalar ama sonucta daha vakitte var. doktorlarda kasılmalar dakik gelmeye basladıysa kısa sürede doğum olur diyolar. ne düşünceğimi şaşırdım. belimden yatamıyorumda.. sancılarda olursa doktoru arıcam artık.. sizede yazarım bi aksilik olmadıgı sürece, benim kociş paniktir alıverir pc yi :1: zaten bikaç gün buralarda yoksam kesin doğumdayımdır :1:

insan ne düşüneceğini şaşırıyor cnm haklısın.inş sıklaşırda gidersin :16:

cnm sanki gerçek sancılar başladı gibi geliyor bana:16:
hayırlısıyla insallah canım yaaa :16:
daha siddetlenirse git bence doktora :27::27:
şiddetlenirse doktoru arıcam hemen kuzum..
canım kasılmalarına ağrı yada sancı eşlik ediyomu?:26:
bel ağrım var canım ya kopuyı belim.. bi de büyük tuvaletime 3 oldu cıkalı ilk defa ve idrar icinde devamlı gidip duruyorum. Kasıklarım ve bacaklarım yok gibi değişik bişey oldu.. :26: sende nasıl kasılmalar ?

Ayyy hadı hayırlısı canım ya bır sabah olsun bakalım olmadı dr gıdersın sende ben ogleden sonra gıdıcem bakalım. Dayanamazsan gece gıdersın belkı sıddetı artar
bende bekliyorum canım, belki de rahimle alakalı bi durumdur boşuna heyecan yapmıyım diye :))

buz koy zulumm ve dusunme agriyi :31::31:
Denerim tatlım niye böyle oldu anlamadım
anladım cnm ama sen yinede istersen dişçiye git yarın ama ben kendimden biliyorum bir durum oldu dişimle ilgili olmaz riske atamam dedi doğumdan sonra gel dedi.yapmıyorlar yani:50: kıyamam yaa zaten hamileliğin son günleri zor nerden çıktı bu diş ağrısı cnm:44:
Cuma günü güidecem tatlım

Geldım tatlımlaptopa göbüş topiğindemi göbüşcüğün ?
Yok tatlım şu anda burada ama yine ters
Olmuş:43:

hadi bakalimm insallah dogumm baslamistirr bakalim artcakmi sancilar :6:

kız senin göbişler niye hep böle ters duruyo :1:
insan ne düşüneceğini şaşırıyor cnm haklısın.inş sıklaşırda gidersin :16:
ilk olunca sapıtıyo insan valla :1: bi de ben hep ağrılı adet geçirdim, böbrek tasım ve enfeksiyonum sürekli tekrarlardı onlara alıştıgım icin acı esiğim benimde yüksektir. sancı gelse hisseder miyim ki diye düşünüyorum artık :1:

Bu gece eşim geç gelecek,işyerinde işleri var pofff:37: Doğursam kimse yok etrafta:27:
Kızlar aklıma ne geldi,hastane çantanıza mama ve biberon aldınız mı?Ben almadım ama evde 30 cc lik biberon var,hadi kaynatıp alsam yanıma ne olur olmaz diye mam da mı alsam diyorum,aptamil hakkında iyi şeyler duymadım hiç,belki çok kullanılıyor ama bir o kadar da şikayet var,kabızlık ve gaz ile ilgili..sma gold ve hipp de iyi diyorlar:26: Sezeryan olanların sütü zaten 2-3 günde anca geliyormuş..Sezin61 ile yazışıyoruz,3. günde gelmiş sütü mecbur takviye yapmış..

Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk bu :25:

Sen doguruyorsun canım eltimde o gece doğum gecesi yani sürekli tuvalete gitmisti

hayırlısıyla insallah canım yaaa :16:

şiddetlenirse doktoru arıcam hemen kuzum..

bel ağrım var canım ya kopuyı belim.. bi de büyük tuvaletime 3 oldu cıkalı ilk defa ve idrar icinde devamlı gidip duruyorum. Kasıklarım ve bacaklarım yok gibi değişik bişey oldu.. :26: sende nasıl kasılmalar ?

bende bekliyorum canım, belki de rahimle alakalı bi durumdur boşuna heyecan yapmıyım diye :))

canım benim kkasılmalarım da sık sık ama sadece kasılıyo yani yanı sıra hiçbi şikayetim yok.bende umut yok gibi:19: hadi inş. sen bari doğurursun canım:26:

Oyy masallah canım ters olmus ama olsun gayet net :) Cok kılo almamıssın sanada o yuzden oglusmu dıye soruyorlardır benzıyor göbüşlerimiz ama evet tam ınmemıs gb gercı pek anlamıyorum ben bu ınme ısınden

Evet tatlım erkek mi diye soruyorlar
Ben de inmiş mi bilmiyorum :1:yok
Kız 12 kilo aldım :9:halada almaya
Devam:4:ama bebişin kalp atışları
Çok aşağıdaydı

36+4 teyiz hala bebegi dogum pozisyonunda olmayanlar benimki makat gelisi. Aranizda bole olup 37,38,39 de donen var mi? Hikayem su:

Dun ebe randevumuzda ebe bebek makat gelisi duruyor dedi. 36+3 teydik. Hastaneye yonlendirdi bir de karnim yamuluyor top gibi oluyor deyince telaslandi. HAstaneye gittik nstye aldilar kasilma cikti yamuldu karnim epey stresten sanirim bikac kez 45 oldu. Guya dediler 10 dk da oluyor. Neyse sonra bu gece hastanede kalicaksin dediler. Hem pozisyonu konuscaz hem de takip etcez dediler.Neyse cok sukur sabaha kasilma en fazla 23lerde cikti duzenli bir sey cikmadi aciklik da yok cok sukur. Asil durum burda bebegi distan ceviriolar. Pozisyona girmesi icin. Henuz karar vermedik ama bi karar lazim. Burda sezeryan cok iyi gozle bakilmiyor sonuna kadar normal denenmeden. Dondurme olursa rahim gevsemesi icin ilac vercekler, ultrasondan bakip elle baskiyla denicekler eger dayamazsam durcaklar. Bakalim nasil olcak durumlar napsak dusunuyoruz. Buarada suyum da normalden biraz fazla zaten gobegim fena buyumus ebe de dedi.

kız senin göbişler niye hep böle ters duruyo :1:

ilk olunca sapıtıyo insan valla :1: bi de ben hep ağrılı adet geçirdim, böbrek tasım ve enfeksiyonum sürekli tekrarlardı onlara alıştıgım icin acı esiğim benimde yüksektir. sancı gelse hisseder miyim ki diye düşünüyorum artık :1:
Bilmem ki tatlım hep ters hep ters:1:
aynen cnm.benim oğlan senin kızı görür görmez eli ayağına dolandı:1::1::1::1::1:

Kız beğendi yani senin oğlan. $image.jpg

Back