• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız senin göbişler niye hep böle ters duruyo :1:

ilk olunca sapıtıyo insan valla :1: bi de ben hep ağrılı adet geçirdim, böbrek tasım ve enfeksiyonum sürekli tekrarlardı onlara alıştıgım icin acı esiğim benimde yüksektir. sancı gelse hisseder miyim ki diye düşünüyorum artık :1:

emin ol doğum yapanların hepsi ister az ister çok herşelikde sancıyı hissetmiş yani o geldimi geliyormuş ve geçmek bilmiyormuş doğurana kadar anlarsın cnm sıklaşınca sancılarda kasılmalara eşlik ederse ve giderek şiddeti artarsa emin ol doğuruyorsun demektir:1::1::1:

Sen doguruyorsun canım eltimde o gece doğum gecesi yani sürekli tuvalete gitmisti
cidden miii :53: ben makatta baskı hissi olur dedikleri için gerisine takılmamıstım. 3 defa cıktım sabah beri ilk defa ama baskı yok diyip duruyodum :53:
canım benim kkasılmalarım da sık sık ama sadece kasılıyo yani yanı sıra hiçbi şikayetim yok.bende umut yok gibi:19: hadi inş. sen bari doğurursun canım:26:
kuzum bende kendimden umutlu değilim nedense, yine rahim ağzı kısalıyodur bebiş yerleşiyodur gibi şeyler geçiyo aklımdan. Böyle diken üstünde oturmak insanı sinir ediyo :19: hayırlısıyla bekleyen hepimiz doğururuz inşallahhh..

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamızı_34
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-Serap_serap
18-zehra26..................... 78- Tunazelhan
19-tılsım........................ 79-pissa
20-waves....................... 80-
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

amin cnm inşallahh..
Benim sabah beri alt kısımda sancılarım vardı özellikle ayağa kalkınca hissediyodum. wc ye girdiğimde batıyodu resmen. Belimin ağrısı dün geceden beri devam ediyo. Gece de 2 defa çok acayip bi ağrıyla uyandım midem bulanmaya başladı.. Gün içinde sertleşiyodu karnım ama geçiyodu. Şimdi net 10 dk da 1 geliyo ve belim ile kemiğin olduğu kısımda zonklama gibi bi ağrı var. 0labilir mi gerçek doğum kasılması :26:
Cnm seninle hep aynı şeyleti yaşıyorduk :))) seninle bende heyecanlandım şimdi benimde biraz suyum geldi gibi oldu lavobaya gittim her Zamnkinden fazla akıntım olmuş bilmiyorum ne oldu :)))
Şimdi nadılsın cnm kaç dk düştü kasılman:))

36+4 teyiz hala bebegi dogum pozisyonunda olmayanlar benimki makat gelisi. Aranizda bole olup 37,38,39 de donen var mi? Hikayem su:

Dun ebe randevumuzda ebe bebek makat gelisi duruyor dedi. 36+3 teydik. Hastaneye yonlendirdi bir de karnim yamuluyor top gibi oluyor deyince telaslandi. HAstaneye gittik nstye aldilar kasilma cikti yamuldu karnim epey stresten sanirim bikac kez 45 oldu. Guya dediler 10 dk da oluyor. Neyse sonra bu gece hastanede kalicaksin dediler. Hem pozisyonu konuscaz hem de takip etcez dediler.Neyse cok sukur sabaha kasilma en fazla 23lerde cikti duzenli bir sey cikmadi aciklik da yok cok sukur. Asil durum burda bebegi distan ceviriolar. Pozisyona girmesi icin. Henuz karar vermedik ama bi karar lazim. Burda sezeryan cok iyi gozle bakilmiyor sonuna kadar normal denenmeden. Dondurme olursa rahim gevsemesi icin ilac vercekler, ultrasondan bakip elle baskiyla denicekler eger dayamazsam durcaklar. Bakalim nasil olcak durumlar napsak dusunuyoruz. Buarada suyum da normalden biraz fazla zaten gobegim fena buyumus ebe de dedi.

valla tatlim ne desem bilemedim ki doktorlara guven sen yapacak bisey yok :31::31: insallah doner :16:

evet cnm.ama bu çok tatlı yavrum kıyamam yaaa ayy bu bebişleri kucağımıza alıcaz diye profösör olucaz.
Kız ben doğuramıyom :1:
Ne olacak bilmiyom

oyy suna bak ya zulummm kime benziyooo :52::52: Biz suratini bile gormedik bize tam supriz yapicak:27::27:
Bana benziyor tatlım:1:
Cokta degil cnm 12 kilo bir dahaki kontrolun ne zaman
benim cuma ama dayanamicm gitcm bir güncük erken

Pazartesi tatlım salı da günümüz
Doluyor renkli usg ye girecez

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR

1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi............... 64-naciss
5-nurberra .................... 65-bugidi
6-neslihakan .................. 66-Ferda_07
7-mexx........................... 67-aedk
8-sertkaya07................... 68-hendi
9-orlic ........................... 69-neserkan
10-sdf82........................ 70-bdroner
11-ilaydahey ................ 71-yakamızı_34
12-busra00.................... 72-Als17
13-kishaji ..................... 73-sentepe
14-adig-e....................... 74-kontes203
15-blk10........................ 75-onlyliz
16-yacem ...................... 76-fk3009
17-ozgurum42................ 77-Serap_serap
18-zehra26..................... 78- Tunazelhan
19-tılsım........................ 79-pissa
20-waves....................... 80-
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa

kizz tunazelhende bizimle ayniydi ne zaman dogurdu :52::52::52:

Benden umut yok benim oglan geciricek gununu oyle geliyo bana aciklik var sanci yok ne is valla delirmek icin super :52::52:
bende öyle diyodum ama bak simdi kasılıp kalıyorum öylece :1: hiç umutlu değilim halen ama Allah'ın işi kuzum ya hiç belli olmuyo :) bende açıklık sancı vs de yoktu son kontrolde..

emin ol doğum yapanların hepsi ister az ister çok herşelikde sancıyı hissetmiş yani o geldimi geliyormuş ve geçmek bilmiyormuş doğurana kadar anlarsın cnm sıklaşınca sancılarda kasılmalara eşlik ederse ve giderek şiddeti artarsa emin ol doğuruyorsun demektir:1::1::1:
kasılmalara sancılarında eşlik etmesi ne kadar sürede oluyo acaba :1: ben suan belimden altını cok güzel hissediyorum acı yumağı oldu :1:

cidden miii :53: ben makatta baskı hissi olur dedikleri için gerisine takılmamıstım. 3 defa cıktım sabah beri ilk defa ama baskı yok diyip duruyodum :53:

kuzum bende kendimden umutlu değilim nedense, yine rahim ağzı kısalıyodur bebiş yerleşiyodur gibi şeyler geçiyo aklımdan. Böyle diken üstünde oturmak insanı sinir ediyo :19: hayırlısıyla bekleyen hepimiz doğururuz inşallahhh..

doğurcaz bi şekilde hepimiz inş. ama senin başlamış gibi duruyo sanki tatlım ya:34:.ağrı sancı eşlik ederse mutlaka git sen doktoruna canım.ben heycanlandım senin adına doktora gidersen falan haber et canım mutlaka.

Evet canım o gecr bel agrisi sancı ve sıksık büyük tuvsletine cikmis hatta doktoru aradiginda bu tuvalet mrvzusunu soyleyince gel bi bakalim demis

Maşallah çok güzel görünüyor cnm:))
Bu gece eşim geç gelecek,işyerinde işleri var pofff:37: Doğursam kimse yok etrafta:27:
Kızlar aklıma ne geldi,hastane çantanıza mama ve biberon aldınız mı?Ben almadım ama evde 30 cc lik biberon var,hadi kaynatıp alsam yanıma ne olur olmaz diye mam da mı alsam diyorum,aptamil hakkında iyi şeyler duymadım hiç,belki çok kullanılıyor ama bir o kadar da şikayet var,kabızlık ve gaz ile ilgili..sma gold ve hipp de iyi diyorlar:26: Sezeryan olanların sütü zaten 2-3 günde anca geliyormuş..Sezin61 ile yazışıyoruz,3. günde gelmiş sütü mecbur takviye yapmış..

Cnm ben biberon ve mama aldım koydum çantamıza be olur be olmaz diye aynen gelmez belki bilemiyodun be olacağını:))

Back