Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk bu
Ayyy hadı hayırlısı canım ya bır sabah olsun bakalım olmadı dr gıdersın sende ben ogleden sonra gıdıcem bakalım. Dayanamazsan gece gıdersın belkı sıddetı artarBi yandan da tereddüt ediyorum acaba rahim ağzındaki yumuşamadan dolayı olabilir mi ki diye..
Sık idrar isteği ve arada olan sancı gibi kasılmalar rahim boyunun küçüldüğüne işaretmiş.
Pzts günü doktorum sölemişti, bebişte dediği gibi aşağı inmişti biraz.
Gerçi bu seferki dakikalık girip çıkıyo ve belim çok ağrıyo. Ne düşünücemi şaşırdım valla. Duştan sonra kasılmaların süresi biraz değişir gibi oldu 10 - 6 - 4 gibi aralıklarla oluyo
Kaldık galiba
Tamam tatlım ters olabilir çünkü bir türlü beceremiyom
İçtim ama yok kesmiyor
vajide oluyo loorim ama bu kez makatta da oluyo, ishal olmadığım halde 3 defa gittim wc yekizzz doguruyomusun acaba gecmedigine gore ne biliyim uff heyecanlandimvajinaya baski bende de oluyo itiyo kendini
hayırlısı olsun canım, valla insan emin olamıyo. bildiğin dakik şekilde geliyo kasılmalar ama sonucta daha vakitte var. doktorlarda kasılmalar dakik gelmeye basladıysa kısa sürede doğum olur diyolar. ne düşünceğimi şaşırdım. belimden yatamıyorumda.. sancılarda olursa doktoru arıcam artık.. sizede yazarım bi aksilik olmadıgı sürece, benim kociş paniktir alıverir pc yiayy geliyor sanırım senin bebiş cnm.eğer şiddetlenirse git hastaneye cnm başlamış oluyor doğum o zaman.ama giderken ben gidiyorum diye yazmayı unutma merak ederiz cnm.hadi inş bakalım
vajide oluyo loorim ama bu kez makatta da oluyo, ishal olmadığım halde 3 defa gittim wc ye
hayırlısı olsun canım, valla insan emin olamıyo. bildiğin dakik şekilde geliyo kasılmalar ama sonucta daha vakitte var. doktorlarda kasılmalar dakik gelmeye basladıysa kısa sürede doğum olur diyolar. ne düşünceğimi şaşırdım. belimden yatamıyorumda.. sancılarda olursa doktoru arıcam artık.. sizede yazarım bi aksilik olmadıgı sürece, benim kociş paniktir alıverir pc yizaten bikaç gün buralarda yoksam kesin doğumdayımdır
hayırlısıyla insallah canım yaaacnm sanki gerçek sancılar başladı gibi geliyor bana
şiddetlenirse doktoru arıcam hemen kuzum..daha siddetlenirse git bence doktora
bel ağrım var canım ya kopuyı belim.. bi de büyük tuvaletime 3 oldu cıkalı ilk defa ve idrar icinde devamlı gidip duruyorum. Kasıklarım ve bacaklarım yok gibi değişik bişey oldu.. :26: sende nasıl kasılmalar ?canım kasılmalarına ağrı yada sancı eşlik ediyomu?:26:
bende bekliyorum canım, belki de rahimle alakalı bi durumdur boşuna heyecan yapmıyım diye :))Ayyy hadı hayırlısı canım ya bır sabah olsun bakalım olmadı dr gıdersın sende ben ogleden sonra gıdıcem bakalım. Dayanamazsan gece gıdersın belkı sıddetı artar
Denerim tatlım niye böyle oldu anlamadımbuz koy zulumm ve dusunme agriyi
Cuma günü güidecem tatlımanladım cnm ama sen yinede istersen dişçiye git yarın ama ben kendimden biliyorum bir durum oldu dişimle ilgili olmaz riske atamam dedi doğumdan sonra gel dedi.yapmıyorlar yanikıyamam yaa zaten hamileliğin son günleri zor nerden çıktı bu diş ağrısı cnm:44:
Yok tatlım şu anda burada ama yine tersAyyy hadı hayırlısı canım ya bır sabah olsun bakalım olmadı dr gıdersın sende ben ogleden sonra gıdıcem bakalım. Dayanamazsan gece gıdersın belkı sıddetı artar
Geldım tatlımlaptopa göbüş topiğindemi göbüşcüğün ?
ters olmuş cnm.bakıcam derken laptop düştü yere
Eki Görüntüle 827819 inşallah ters olmamıştır
vajide oluyo loorim ama bu kez makatta da oluyo, ishal olmadığım halde 3 defa gittim wc ye
hayırlısı olsun canım, valla insan emin olamıyo. bildiğin dakik şekilde geliyo kasılmalar ama sonucta daha vakitte var. doktorlarda kasılmalar dakik gelmeye basladıysa kısa sürede doğum olur diyolar. ne düşünceğimi şaşırdım. belimden yatamıyorumda.. sancılarda olursa doktoru arıcam artık.. sizede yazarım bi aksilik olmadıgı sürece, benim kociş paniktir alıverir pc yizaten bikaç gün buralarda yoksam kesin doğumdayımdır
kız senin göbişler niye hep böle ters duruyoEki Görüntüle 827819 inşallah ters olmamıştır
ilk olunca sapıtıyo insan vallainsan ne düşüneceğini şaşırıyor cnm haklısın.inş sıklaşırda gidersin
Kızlar geldim ben, kasılmalar hala devam ediyo, duştada oldu.. belimde aynı.. tuvalet ihtiyacı oluyo devamlı. bi de makatta baskı olur demişti kızlar, ishal felan da olabilirmiş, bende ishal yok ama 3 oldu girdiğim yaa hayatımda bi ilk bu
hayırlısıyla insallah canım yaaa
şiddetlenirse doktoru arıcam hemen kuzum..
bel ağrım var canım ya kopuyı belim.. bi de büyük tuvaletime 3 oldu cıkalı ilk defa ve idrar icinde devamlı gidip duruyorum. Kasıklarım ve bacaklarım yok gibi değişik bişey oldu.. :26: sende nasıl kasılmalar ?
bende bekliyorum canım, belki de rahimle alakalı bi durumdur boşuna heyecan yapmıyım diye :))
Oyy masallah canım ters olmus ama olsun gayet net :) Cok kılo almamıssın sanada o yuzden oglusmu dıye soruyorlardır benzıyor göbüşlerimiz ama evet tam ınmemıs gb gercı pek anlamıyorum ben bu ınme ısınden
göbüşüme dayanamadı
inşallah canım..hadi bakalimm insallah dogumm baslamistirr bakalim artcakmi sancilar
inşallah canım..hayırlısıyla hepimiz bi anda gidiversek doğuma ne güzel olur
Bilmem ki tatlım hep ters hep terskız senin göbişler niye hep böle ters duruyo
ilk olunca sapıtıyo insan vallabi de ben hep ağrılı adet geçirdim, böbrek tasım ve enfeksiyonum sürekli tekrarlardı onlara alıştıgım icin acı esiğim benimde yüksektir. sancı gelse hisseder miyim ki diye düşünüyorum artık
aynen cnm.benim oğlan senin kızı görür görmez eli ayağına dolandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?