- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
canım sancıların baslamıs galıba bıraz bekle bakalım sancıların arası kısalacakmı hadı ıns dogum sancılarıdrr
Kızlar beklemedeyim şuan. 22.10 da tekrar gelirse tam 1 saat olucak baslayalıhadi hayırlısıyla sende doğuranlar kervanına katılacaksın cnm.ayy ben heycanlandım:18: ne zaman gidiceksin doktora?aradınmı doktorunu?
Nişanmi diye merak ettim cnm 38+7 olucaz yarin kontrolum var bakalim ne diyecek dr
hu hu kızlarr ben geldım nasılsın varmı dogurann yada sancısı nısanı gelenn ben baya calısmalardayım cumartesıne kadar azmettım doguracamhurma yemeye devam ıkı gundur sıcak suyla dus alıyorum bugunde bıraz yuruyus yaptımm hafıfı hafıf sancı gelıyor tam geldı dıyorum gerı kacıyorr sızlerdde durumlar nası
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler canım geliyolarsa :) seninde nisandır büyük ihtimal çünkü normal akıntı o tonlarda olmaz.. =)Bebismi geliyor acaba cnm :) benden de acik pembe bi akinti geldi merak ediyorum valla
Kızlar beklemedeyim şuan. 22.10 da tekrar gelirse tam 1 saat olucak baslayalıEğer sıklaşırsa aramayı düşünüyorum.
hiç dakikası sekmiyo. 10 dk dedi mi karnım taş gibi oluyo. Ama o sertlikle birlikte herhangi bir ağrım sancım olmuyo. 0 yüzden tereddüt ettim geçici bişey olabilir mi diye :26:
benimde çok sık oldu bugün, yine geçer dedim ama baktım olacağı yok en iyisi dk tutuyum dedim. 10 dk dedim mi taş gibi oluyo karnımbenimde sık oluyo bugün sertleşme ağrım yok diye sallamadım hiç ama böle başlarmıymış doğum:26: merak ettimşimdi bende
Kızlar beklemedeyim şuan. 22.10 da tekrar gelirse tam 1 saat olucak baslayalıEğer sıklaşırsa aramayı düşünüyorum.
hiç dakikası sekmiyo. 10 dk dedi mi karnım taş gibi oluyo. Ama o sertlikle birlikte herhangi bir ağrım sancım olmuyo. 0 yüzden tereddüt ettim geçici bişey olabilir mi diye :26:
oyle tatlım cuma dişçiye gitmem lazımeyvah hiç çekilmez cnm ama müdahale etmezler ki napıcaksın ağrı kesici iç parol bebeğe zararı yok cnm.aman yaaa herşey üst üste gelir zatensancı ağrısı beklerken başka yerlerimiz ağrır olacak iş değil
tatlım nisan dir dr bana anlattığına göre nisanNisani gelenler yardim?? Benden cok acik pembe akinti geldi kivami yogun ama miktari az baya acik pembe sünen cinste sonrada kahverengimsi geldi sancim yok
kız bende doguramiyomkızlar nasılsınız? benim bebişin geleceği yok sanırım salı günü suni sancı ile başlatılacak inşallah gerek kalmazda kendiliğinden başlar doğum.doğurmayan çok az kişi kaldık sanırım
benimde sancı geri kaçıyor bi gelsehu hu kızlarr ben geldım nasılsın varmı dogurann yada sancısı nısanı gelenn ben baya calısmalardayım cumartesıne kadar azmettım doguracamhurma yemeye devam ıkı gundur sıcak suyla dus alıyorum bugunde bıraz yuruyus yaptımm hafıfı hafıf sancı gelıyor tam geldı dıyorum gerı kacıyorr sızlerdde durumlar nası
tatlım hemen şu iç gecmezse sancidir ayrıca seninkiKızlarrrrr saat 21:10 dan beri her 10 dk da bir kasılma yaşıyorum ve neredeyse 35/40 saniye kadar sürüyor. Eşime takip ettirdim bana mı öyle geliyo diye ama o da aynı sonuca vardı.. Şimdi de doğum kasılmalarını araştırdım, uzman bi doktorun anlattıklarını dinledim, her 10 dk da 1 sonra 5 ve 3 dk da 1 olmak üzere kasılmalar olur. Anneler bunu karnın sertleşmesi ya da bebeğin toplanması olarak algılar diyo. Aynen ddiği şeyi yaşıyorum şuan. Sabah beri kasılıp gevşiyodum ama şuan tam 10 dk da 1 oluyo. Acaba yalancı kasılmalarda mı böyle yoksa gerçek miiibelimin ağrısıda halen var, 9. dk da belimin iki yanı hafif sızlayıp geçiyo
benimde sık oluyo bugün sertleşme ağrım yok diye sallamadım hiç ama böle başlarmıymış doğum:26: merak ettimşimdi bende
amin cnm inşallahh..ii geceler kıızlar doğuma yaklaştınız iicce Rabbim kolaylıklar versin inş sağsalim kavuşun minişlerinize
cnm sertleşmeyle birlikte adet sancısınıın çokkk şiddetli halide oluyo gerçek sancılarda ama belki farklı duurmlarda olailbir sadece sertleşme böyle taş gibi olma durumumu var senin inş doğum yaklaşmıştır hay8rlsıyla alırsın kucağına Allah yardımcınız olsun cnm
benimde çok sık oldu bugün, yine geçer dedim ama baktım olacağı yok en iyisi dk tutuyum dedim. 10 dk dedim mi taş gibi oluyo karnım
veee yineee geldiiiiiiiiii tam 10 geçiyo karnım taş gibiii
İnsallah tatlim haber ederim ama sanci yok yada ben hisetmyrmaçılmana bakar cnm ona göre tedbirli gidersin.hadi güzel haberlerle gel yarın canım
Amin cnm acik pembe geldi silince sonrada kahverengimsi .Seninde artarsa ara doktorunuHayırlısıyla sağlıcakla gelsinler canım geliyolarsa :) seninde nisandır büyük ihtimal çünkü normal akıntı o tonlarda olmaz.. =)
benimde çok sık oldu bugün, yine geçer dedim ama baktım olacağı yok en iyisi dk tutuyum dedim. 10 dk dedim mi taş gibi oluyo karnım
veee yineee geldiiiiiiiiii tam 10 geçiyo karnım taş gibiii
zullum sadece sertleşiyo diye önemsememiştim ama dakikalık gelmeye başladı emin olamadım.tatlım hemen şu iç gecmezse sancidir ayrıca seninki
sancidir 45 dk bir gelen sancı oluyor seninki 10 dk bir geliyor
amin cnm inşallahh..
Benim sabah beri alt kısımda sancılarım vardı özellikle ayağa kalkınca hissediyodum. wc ye girdiğimde batıyodu resmen. Belimin ağrısı dün geceden beri devam ediyo. Gece de 2 defa çok acayip bi ağrıyla uyandım midem bulanmaya başladı.. Gün içinde sertleşiyodu karnım ama geçiyodu. Şimdi net 10 dk da 1 geliyo ve belim ile kemiğin olduğu kısımda zonklama gibi bi ağrı var. 0labilir mi gerçek doğum kasılması :26:
lilycim bnmde doğumdan önceki günler olmuşştu bu şekil tam dakikası dakikasına sertleşiyodu karnım ama ağrım çokkk hafifti ama doğumdan hemen önceki sancılar epey şiddetliydi herkeste bu durum farklı olur bence siz hazırlıklı olun kıslar yaa doğurun artık hayırlıssıyla:):)
son 2 dk10 geçe gelicek mi acaba kasılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?