• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba herkese, yarin doguma girecek guzel anne adaylarinin heyecanini tahmin edebiliyorum...ne guzel bir histir kimbilir :) ben de kismetse 21 ekimde sezaryen olacagim, tabi dogum bu; erken de gelebilir bebek ;)
Her gecen gun ekim 2013 anneleri listesine yeni isimler ekleniyor, ne guzel! Kendimi o listede hayal ediyorum, bazen de inanamiyorum buna...karisik duygular iste...zaten tum hamileligimiz boyunca karmakarisik olmadik mi: endiselendik, sevindik, olmadik seylere uzulduk...
Artik hepimiz icin sayili gunler kaldi. Umarim anneligi yeni tatmis, bu forumda gunlerce dertlestigimiz, koca bir sureci paylastigimiz taze ekim annelerinden olacagiz biz de...bu forum bir hatira olacak, bebeklerimizi buyuturken ve artik diger forumlarda sohbet ederken burayi ziyaret edip eski gunleri anacagiz. "Acaba kime benzeyecek?" diye aylarca merak ettigimiz, dokuz ay boyunca icimizde olan, bizimle olan bebegimizin insallah gozlerine bakiyor olacagiz artik yine hayati paylasirken...
Hepimize kolay dogumlar diliyorum...agiz tadiyla, saglikli ve iyi kalpli kucuk insanlar
yetistirebilmek dilegiyle...

ilişkiyi dene kuzum senin normal doğum şansın var...sancıyıı artırıyomuş..açılmayı da kolaylaştırıyomuş...ama sakın silkeletme kendini..:9:

Evde yapılcak bisi biliyorum amaaa eşin yanasmaz sanciyi arttiriyor diyorlar

sizde iyki varsınız tum anneler saglikla kavussun yavrularina ins
kızlar güldürdünüz beni valla... Allah iyiliğinizi versin,ben tamamen unutmuşum onu,9 aydır yaşamadık biz,neydi o?
Eşim dünyada yaklaşmaz bu teklife cok tırsıyo:D
gulucuk45 ve serap_serap inş yarın kolaylıkla ve sağlıklı sıhatli bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Allah yardımcınız olsun
sağol cnm, aminnnnnnnnn.

Yarin dogum yapacak arkadaslar allah yardimciniz olsun saglikla gelsin bebisleriniz... :)))

Zulummm dogurmadin mi? :))) benim oglanla biz baya isindik birbirimize :))

Kızlar 38+6 oldum , doğurmak istiyorum cumaya kadar , yada kalıyorsa Bayram sonrasına kalsın , bu sıkıntımın üzerine kayınvalidem ve kayın oederim gelicek Bayram tatilinde , evim küçük onlar gelince annem olamıcak yanımda , kv le doğuma gitmek istemiyorum , çok karışırsak herşeye :( e en hassas dönemim nasıl yapıcam bilmiyorum , kızım olsa şimdi anneciğim olur yanımda 1-2 günde olsa :( dün akşamdan veri rahimde kasılma hissediom sanki ama , psikolojik de olabilir tabi :( hakkımızda hayırlısı :(

ikiniz içinde hangi vakit hayırlısıysa o vakitte olsun canım bunları düşünüp kendini üzme insann korktuğu başına geliyor genelde o yüzden oluruna bırak sen kızını kucağına almanın tadını çıkar

kızlar güldürdünüz beni valla... Allah iyiliğinizi versin,ben tamamen unutmuşum onu,9 aydır yaşamadık biz,neydi o?

sağol cnm, aminnnnnnnnn.

Ben denedim bunu hic bisey olmadi :((

hmm hayırlısıyla doğsun o zaman canım..

hoşgeldin datlım, bende girip çıkıyorum habire.. bi sonraki kontrolün ne zaman ?

al benden de o kadar, hele bebeğin öpülmesi konusu 1 aydır gndemde, hiç sevmediğim bişey. Kv de ben kafadan olunca bizde sorun kalmıyo açıkcası. beşiği felan kendi yatak odama götürdüm. bizim oturduğumuz odayı da misafirlere göre düzenledik. Gelen giden oturur bende çocuk uyuyo diye kaçarım, kv süper o konuda :9: Öpmeleri bi yana elden ele dolaştırmak bile beni gıcık ediyo. 0 küçücük çocuk daha dünyaya alışcak, kendini toparlamaya çalışcak.. Zaten kış mevsimi geliyo, grip nezle bitmez. Ne gerek var çocuğu o kalabalığın içinde tutmaya ya.. Daha birsürü şey benimde kafamda dolanıp duruyo, önce hayırlısıyla sağlıcakla kavusalım insallah da gerisi hallolur ;)

aynı durumdayız bende yatak odama götürdüm.gelen giden olucak oturduğumuz yerde olursa beşik uyanır fln hem daha da mıncıklarlar bebeğimi.hem gelenlerim çocuklarıda oluyor bilirsin çocuklar merklıdır bebeklere ellemeye kızarım fln ayıp olur :1:kv benden yana eşimde şanslıyız cnm:16:hem bizim burda gelenlere bebek eline verilir bebek gösterilir anlamadım saçma ama işte öyle ama ben uyuyor diye vermicem en azından her gelene veremem yavrumu napalım bu kötülük değil cnm yaa annelik iç güdüsü:26: hele mevlütlerde elden ele gezdirilir bebek 100 kişi varsa hepsinin elinden geçicek yazık yavruma kıyama hasta olan da alıyor olmayanda kimse düşünmez cnm düşüncesiz insan çok.bu yüzden ben gezdirmicem eşimle karar aldık eşim kızdı o neymiş öyle saçma şeymi olur diyo :46: kıyamam hiç kıyamıyor yavrusuna:1: öpen olursa zaten uyarıcam kim nasıl anlarsa anlasın valla anne olan benim benim parçam canımdan can kopucak acı çeken benim.cnm sende öptürme hele tam aşıları yapılmadan sakın cnm kimse yanlış anlamasın valla doktorlar bile söyleyip duruyor.o acıyı çekip o bebeği ben doğuruyorsam ve kaç aydır çekiyorsam kimse elinin bir işe sürmüyorsa kimse de bebeğimi nasıl büyütmeme karışamaz valla cnm yardıma geldimi kimse yanaşmıyor annemden başka boşversene ben ne dersem o olucak uymak zorundalar eşim de öyle diyo bir kere söylersin istemediğin birşey görünce bak bir daha yapıyorlarmı alışacak herkes boşver sen söylemezsen ben söylerim diyor:46:neyse dediğin gibi hayırlısyla doğuralımda o zaman geldimi herşey olur:1:

sağol cnm, aminnnnnnnnn.

kızlar bende unuttum o dediğiniz şeyi ayy doğumdan sonra 40 mız çıkınca ilk deneme nasıl olucak offf sanki o dikişler hiç geçmicek hep acıcakmış gibi geliyor ben u psikolejiyle yapamam sanırım :1:

Bende bendee.benide eklemeyi unutmayın
sende ekleriz tatlım
Yarin dogum yapacak arkadaslar allah yardimciniz olsun saglikla gelsin bebisleriniz... :)))

Zulummm dogurmadin mi? :))) benim oglanla biz baya isindik birbirimize :))
yok tatlım benim kızda pek sevdi içeriyi :1:
geleceği yok bu minnoslarin

Back