2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar çok çok yoruldum bu gün
annemler geldiler temizlik filan yaptılar sağolsunlar ama ben de ayakta kaldım onlar oturtuyo ben kalkıyorum

şimdi çıktı yorgunluğum

sizde neler var neler yok

Nisani gelenler yardim?? Benden cok acik pembe akinti geldi kivami yogun ama miktari az baya acik pembe sünen cinste sonrada kahverengimsi geldi sancim yok

kızlar nasılsınız? benim bebişin geleceği yok sanırım salı günü suni sancı ile başlatılacak inşallah gerek kalmazda kendiliğinden başlar doğum.doğurmayan çok az kişi kaldık sanırım

hu hu kızlarr ben geldım nasılsın varmı dogurann yada sancısı nısanı gelenn ben baya calısmalardayım cumartesıne kadar azmettım doguracamhurma yemeye devam ıkı gundur sıcak suyla dus alıyorum bugunde bıraz yuruyus yaptımm hafıfı hafıf sancı gelıyor tam geldı dıyorum gerı kacıyorr sızlerdde durumlar nası

Kızlarrrrr saat 21:10 dan beri her 10 dk da bir kasılma yaşıyorum ve neredeyse 35/40 saniye kadar sürüyor. Eşime takip ettirdim bana mı öyle geliyo diye ama o da aynı sonuca vardı.. Şimdi de doğum kasılmalarını araştırdım, uzman bi doktorun anlattıklarını dinledim, her 10 dk da 1 sonra 5 ve 3 dk da 1 olmak üzere kasılmalar olur. Anneler bunu karnın sertleşmesi ya da bebeğin toplanması olarak algılar diyo. Aynen ddiği şeyi yaşıyorum şuan. Sabah beri kasılıp gevşiyodum ama şuan tam 10 dk da 1 oluyo. Acaba yalancı kasılmalarda mı böyle yoksa gerçek miii belimin ağrısıda halen var, 9. dk da belimin iki yanı hafif sızlayıp geçiyo

Nisani gelenler yardim?? Benden cok acik pembe akinti geldi kivami yogun ama miktari az baya acik pembe sünen cinste sonrada kahverengimsi geldi sancim yok

canım benden nişan gelmedi henüz ama gelenlerin anlattığı gibi olmuş seninde.bekle bakalım 1 hafta içinde olur doğumun

canım sancıların baslamıs galıba bıraz bekle bakalım sancıların arası kısalacakmı hadı ıns dogum sancılarıdrr

hadi hayırlısıyla sende doğuranlar kervanına katılacaksın cnm.ayy ben heycanlandım:18: ne zaman gidiceksin doktora?aradınmı doktorunu?

canım inşallah dilediğin zamanda gelir bebişin.. o sıkıntı bendede var. ya şimdi yada bayramdan sonraya kalsın istiyorum benimde annem yanımda değil. denizlide . eğer bayramda doğurursam telaşın arasında olucak. kayınvalide problemi ayrı bir dert zaten.

Bebismi geliyor acaba cnm :) benden de acik pembe bi akinti geldi merak ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…