gittim canım biz sezeryan olucaz pazartesi Allah kısmet edersesebı cnm ne yaptın sen gıttınmı dr a
haklısın en olmadık zamanda gelicekler.tam diyorum sancı giriyor aaa sonra bir bakıyorum kesilmişnasıl şiddetlenicek acaba
gittim canım biz sezeryan olucaz pazartesi Allah kısmet ederse:18:
ah ah kız bende bide dis ağrısi başladı
cnm bebek iri ve çatım dar o yüzden bayramdan sonra da geç oluyomuşaaa nıye beklemedın bayram sonrasını
cnm bebek iri ve çatım dar o yüzden bayramdan sonra da geç oluyomuş
3900 olmuş cnmbebegın kaç kılo olmuşşş
3900 olmuş cnm
Nisani gelenler yardim?? Benden cok acik pembe akinti geldi kivami yogun ama miktari az baya acik pembe sünen cinste sonrada kahverengimsi geldi sancim yok
Kızlarrrrr saat 21:10 dan beri her 10 dk da bir kasılma yaşıyorum ve neredeyse 35/40 saniye kadar sürüyor. Eşime takip ettirdim bana mı öyle geliyo diye ama o da aynı sonuca vardı.. Şimdi de doğum kasılmalarını araştırdım, uzman bi doktorun anlattıklarını dinledim, her 10 dk da 1 sonra 5 ve 3 dk da 1 olmak üzere kasılmalar olur. Anneler bunu karnın sertleşmesi ya da bebeğin toplanması olarak algılar diyo. Aynen ddiği şeyi yaşıyorum şuan. Sabah beri kasılıp gevşiyodum ama şuan tam 10 dk da 1 oluyo. Acaba yalancı kasılmalarda mı böyle yoksa gerçek miiibelimin ağrısıda halen var, 9. dk da belimin iki yanı hafif sızlayıp geçiyo
Kızlarrrrr saat 21:10 dan beri her 10 dk da bir kasılma yaşıyorum ve neredeyse 35/40 saniye kadar sürüyor. Eşime takip ettirdim bana mı öyle geliyo diye ama o da aynı sonuca vardı.. Şimdi de doğum kasılmalarını araştırdım, uzman bi doktorun anlattıklarını dinledim, her 10 dk da 1 sonra 5 ve 3 dk da 1 olmak üzere kasılmalar olur. Anneler bunu karnın sertleşmesi ya da bebeğin toplanması olarak algılar diyo. Aynen ddiği şeyi yaşıyorum şuan. Sabah beri kasılıp gevşiyodum ama şuan tam 10 dk da 1 oluyo. Acaba yalancı kasılmalarda mı böyle yoksa gerçek miiibelimin ağrısıda halen var, 9. dk da belimin iki yanı hafif sızlayıp geçiyo
Kızlar 38+6 oldum , doğurmak istiyorum cumaya kadar , yada kalıyorsa Bayram sonrasına kalsın , bu sıkıntımın üzerine kayınvalidem ve kayın oederim gelicek Bayram tatilinde , evim küçük onlar gelince annem olamıcak yanımda , kv le doğuma gitmek istemiyorum , çok karışırsak herşeyee en hassas dönemim nasıl yapıcam bilmiyorum , kızım olsa şimdi anneciğim olur yanımda 1-2 günde olsa dün akşamdan veri rahimde kasılma hissediom sanki ama , psikolojik de olabilir tabi hakkımızda hayırlısı
canım benden nişan gelmedi henüz ama gelenlerin anlattığı gibi olmuş seninde.bekle bakalım 1 hafta içinde olur doğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?