• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım sancıların baslamıs galıba bıraz bekle bakalım sancıların arası kısalacakmı hadı ıns dogum sancılarıdrr:51:

hadi hayırlısıyla sende doğuranlar kervanına katılacaksın cnm.ayy ben heycanlandım:18: ne zaman gidiceksin doktora?aradınmı doktorunu?
Kızlar beklemedeyim şuan. 22.10 da tekrar gelirse tam 1 saat olucak baslayalı :52: Eğer sıklaşırsa aramayı düşünüyorum.
hiç dakikası sekmiyo. 10 dk dedi mi karnım taş gibi oluyo. Ama o sertlikle birlikte herhangi bir ağrım sancım olmuyo. 0 yüzden tereddüt ettim geçici bişey olabilir mi diye :26:

hu hu kızlarr ben geldım nasılsın varmı dogurann yada sancısı nısanı gelenn ben baya calısmalardayım cumartesıne kadar azmettım doguracam:33::33:hurma yemeye devam ıkı gundur sıcak suyla dus alıyorum bugunde bıraz yuruyus yaptımm hafıfı hafıf sancı gelıyor tam geldı dıyorum gerı kacıyorr:52::52: sızlerdde durumlar nası

hoşgeldin...

ya hurmayı bende çok yemek istiyorum faydası oluyormuş ama geceleri dişlerim çok ağrıyor ne yazıkki. e malum hurmada tatlı ve diş ağrısını tetikleyebilecek cinsten.

Bebismi geliyor acaba cnm :) benden de acik pembe bi akinti geldi merak ediyorum valla
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler canım geliyolarsa :) seninde nisandır büyük ihtimal çünkü normal akıntı o tonlarda olmaz.. =)

Kızlar beklemedeyim şuan. 22.10 da tekrar gelirse tam 1 saat olucak baslayalı :52: Eğer sıklaşırsa aramayı düşünüyorum.
hiç dakikası sekmiyo. 10 dk dedi mi karnım taş gibi oluyo. Ama o sertlikle birlikte herhangi bir ağrım sancım olmuyo. 0 yüzden tereddüt ettim geçici bişey olabilir mi diye :26:

benimde sık oluyo bugün sertleşme ağrım yok diye sallamadım hiç ama böle başlarmıymış doğum:26: merak ettimşimdi bende

benimde sık oluyo bugün sertleşme ağrım yok diye sallamadım hiç ama böle başlarmıymış doğum:26: merak ettimşimdi bende
benimde çok sık oldu bugün, yine geçer dedim ama baktım olacağı yok en iyisi dk tutuyum dedim. 10 dk dedim mi taş gibi oluyo karnım :53:

veee yineee geldiiiiiiiiii tam 10 geçiyo karnım taş gibiii :52:

ii geceler kıızlar doğuma yaklaştınız iicce Rabbim kolaylıklar versin inş sağsalim kavuşun minişlerinize

cnm sertleşmeyle birlikte adet sancısınıın çokkk şiddetli halide oluyo gerçek sancılarda ama belki farklı duurmlarda olailbir sadece sertleşme böyle taş gibi olma durumumu var senin inş doğum yaklaşmıştır hay8rlsıyla alırsın kucağına Allah yardımcınız olsun cnm

eyvah hiç çekilmez cnm ama müdahale etmezler ki napıcaksın ağrı kesici iç parol bebeğe zararı yok cnm.aman yaaa herşey üst üste gelir zaten:53:sancı ağrısı beklerken başka yerlerimiz ağrır olacak iş değil:50:
oyle tatlım cuma dişçiye gitmem lazım
Nisani gelenler yardim?? Benden cok acik pembe akinti geldi kivami yogun ama miktari az baya acik pembe sünen cinste sonrada kahverengimsi geldi sancim yok
tatlım nisan dir dr bana anlattığına göre nisan
kızlar nasılsınız? benim bebişin geleceği yok sanırım salı günü suni sancı ile başlatılacak inşallah gerek kalmazda kendiliğinden başlar doğum.doğurmayan çok az kişi kaldık sanırım:37:
kız bende doguramiyom :1:
hu hu kızlarr ben geldım nasılsın varmı dogurann yada sancısı nısanı gelenn ben baya calısmalardayım cumartesıne kadar azmettım doguracam:33::33:hurma yemeye devam ıkı gundur sıcak suyla dus alıyorum bugunde bıraz yuruyus yaptımm hafıfı hafıf sancı gelıyor tam geldı dıyorum gerı kacıyorr:52::52: sızlerdde durumlar nası
benimde sancı geri kaçıyor bi gelse
Kızlarrrrr saat 21:10 dan beri her 10 dk da bir kasılma yaşıyorum ve neredeyse 35/40 saniye kadar sürüyor. Eşime takip ettirdim bana mı öyle geliyo diye ama o da aynı sonuca vardı.. Şimdi de doğum kasılmalarını araştırdım, uzman bi doktorun anlattıklarını dinledim, her 10 dk da 1 sonra 5 ve 3 dk da 1 olmak üzere kasılmalar olur. Anneler bunu karnın sertleşmesi ya da bebeğin toplanması olarak algılar diyo. Aynen ddiği şeyi yaşıyorum şuan. Sabah beri kasılıp gevşiyodum ama şuan tam 10 dk da 1 oluyo. Acaba yalancı kasılmalarda mı böyle yoksa gerçek miii :52: belimin ağrısıda halen var, 9. dk da belimin iki yanı hafif sızlayıp geçiyo :52:
tatlım hemen şu iç gecmezse sancidir ayrıca seninki
sancidir 45 dk bir gelen sancı oluyor seninki 10 dk bir geliyor

lilycim bnmde doğumdan önceki günler olmuşştu bu şekil tam dakikası dakikasına sertleşiyodu karnım ama ağrım çokkk hafifti ama doğumdan hemen önceki sancılar epey şiddetliydi herkeste bu durum farklı olur bence siz hazırlıklı olun kıslar yaa doğurun artık hayırlıssıyla:):)

ii geceler kıızlar doğuma yaklaştınız iicce Rabbim kolaylıklar versin inş sağsalim kavuşun minişlerinize

cnm sertleşmeyle birlikte adet sancısınıın çokkk şiddetli halide oluyo gerçek sancılarda ama belki farklı duurmlarda olailbir sadece sertleşme böyle taş gibi olma durumumu var senin inş doğum yaklaşmıştır hay8rlsıyla alırsın kucağına Allah yardımcınız olsun cnm
amin cnm inşallahh..
Benim sabah beri alt kısımda sancılarım vardı özellikle ayağa kalkınca hissediyodum. wc ye girdiğimde batıyodu resmen. Belimin ağrısı dün geceden beri devam ediyo. Gece de 2 defa çok acayip bi ağrıyla uyandım midem bulanmaya başladı.. Gün içinde sertleşiyodu karnım ama geçiyodu. Şimdi net 10 dk da 1 geliyo ve belim ile kemiğin olduğu kısımda zonklama gibi bi ağrı var. 0labilir mi gerçek doğum kasılması :26:

benimde çok sık oldu bugün, yine geçer dedim ama baktım olacağı yok en iyisi dk tutuyum dedim. 10 dk dedim mi taş gibi oluyo karnım :53:

cnm benımde kacgun oncesıne kadar oluyordu dr uma sordum normal dedı tabı olcak dıye

açılmana bakar cnm ona göre tedbirli gidersin.hadi güzel haberlerle gel yarın canım:21:
İnsallah tatlim haber ederim ama sanci yok yada ben hisetmyrm
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler canım geliyolarsa :) seninde nisandır büyük ihtimal çünkü normal akıntı o tonlarda olmaz.. =)
Amin cnm acik pembe geldi silince sonrada kahverengimsi .Seninde artarsa ara doktorunu

ayy çok heycanlı cnm bekle bakalım 5 dkda bir gelince artık gidersin hastaneye :52:

tatlım hemen şu iç gecmezse sancidir ayrıca seninki
sancidir 45 dk bir gelen sancı oluyor seninki 10 dk bir geliyor
zullum sadece sertleşiyo diye önemsememiştim ama dakikalık gelmeye başladı emin olamadım.
Suyu denedim şimdi gelmesine yakın içmeye başladım halen içiyorum ama karnım yine taş oldu :53:

Zullum doktorun nisandan icin ne demisti? Adetten once hani bi akinti olurya oyleydi ama az rengi kirmizi degildi

amin cnm inşallahh..
Benim sabah beri alt kısımda sancılarım vardı özellikle ayağa kalkınca hissediyodum. wc ye girdiğimde batıyodu resmen. Belimin ağrısı dün geceden beri devam ediyo. Gece de 2 defa çok acayip bi ağrıyla uyandım midem bulanmaya başladı.. Gün içinde sertleşiyodu karnım ama geçiyodu. Şimdi net 10 dk da 1 geliyo ve belim ile kemiğin olduğu kısımda zonklama gibi bi ağrı var. 0labilir mi gerçek doğum kasılması :26:

cnm büyük ihtimal gerçek sancılar belli bi süreden sonra şiddeti artıcaktır beldan kasıklara vuran şiddetli bi adet sancısı oluyo tabi sancı eşiğin yüksekse sen bunu daha hafif hissedebilirsin ayyy bende sizlerle heyecanlanıyorum ya inş bebişler geliyo geliyo:):)
bnm minik paşamda içerde uyuyo mışıl mışıl mis kokulularınıza kavuşun sizde biranönce inş yok böyle bi tat kokuuuu

lilycim bnmde doğumdan önceki günler olmuşştu bu şekil tam dakikası dakikasına sertleşiyodu karnım ama ağrım çokkk hafifti ama doğumdan hemen önceki sancılar epey şiddetliydi herkeste bu durum farklı olur bence siz hazırlıklı olun kıslar yaa doğurun artık hayırlıssıyla:):)

ayy canım ya ağzın bal yesin inşallah doğumun başlangıcıdır şuan rahatsız edici bi durum yok şiddetlense keşke:27::27: ayy dua edinde doğuralım artık :52:

Back