- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
canım benimde oluyodu hep ama bu biraz farklı oluyo, karnım kareleşiyo taş gibi oluyo ve 10 dk dolduğu an başlıyo 40 saniye kadar sürüyo.. Belimin ağrısıda yanlara iyice yayıldı. Normal mi ? :26:cnm benımde kacgun oncesıne kadar oluyordu dr uma sordum normal dedı tabı olcak dıye
ayy hadi hayırlısı kuzum yaaa, sende sancınolursa , suyun gelirse veya kan miktarı artarsa doktoruna haber ver mutlaka..İnsallah tatlim haber ederim ama sanci yok yada ben hisetmyrm
Amin cnm acik pembe geldi silince sonrada kahverengimsi .Seninde artarsa ara doktorunu
demin ilk defa 8.dk da geldi..ayy çok heycanlı cnm bekle bakalım 5 dkda bir gelince artık gidersin hastaneye
Zullum doktorun nisandan icin ne demisti? Adetten once hani bi akinti olurya oyleydi ama az rengi kirmizi degildi
şimdide ya heyecandan ya da durumumdan ötürü wc ye gidip duruyorum az bişi için.. Belimin ağrısınıda çok hissediyorum, sancıların aralıkları değişti şuan. deminki 8 dk da oldu şimdi 6 dk sonra geldi kasılma. :44::44:cnm büyük ihtimal gerçek sancılar belli bi süreden sonra şiddeti artıcaktır beldan kasıklara vuran şiddetli bi adet sancısı oluyo tabi sancı eşiğin yüksekse sen bunu daha hafif hissedebilirsin ayyy bende sizlerle heyecanlanıyorum ya inş bebişler geliyo geliyo:):)
bnm minik paşamda içerde uyuyo mışıl mışıl mis kokulularınıza kavuşun sizde biranönce inş yok böyle bi tat kokuuuu
kasılma karnın taş gibi olması canım, bebeğin bi yere toplanıyo gibi gelir sana.. benimde geceleri taş gibi oluyo kalkamıyorum wc ye giderken.. Ama şuan kasılma geçince yumuşacık oluyoKasılmayi ben anlamiyorum cnm tam olarak ne taraf sert oluyor mesela benim karin hep tas gb gece daha artiyor
ayy canım ya ağzın bal yesin inşallah doğumun başlangıcıdır şuan rahatsız edici bi durum yok şiddetlense keşkeayy dua edinde doğuralım artık
canım benimde oluyodu hep ama bu biraz farklı oluyo, karnım kareleşiyo taş gibi oluyo ve 10 dk dolduğu an başlıyo 40 saniye kadar sürüyo.. Belimin ağrısıda yanlara iyice yayıldı. Normal mi ? :26:
ayy hadi hayırlısı kuzum yaaa, sende sancınolursa , suyun gelirse veya kan miktarı artarsa doktoruna haber ver mutlaka..
demin ilk defa 8.dk da geldi..duşa giriyim diyorum bakalım
Kızlar beklemedeyim şuan. 22.10 da tekrar gelirse tam 1 saat olucak baslayalıEğer sıklaşırsa aramayı düşünüyorum.
hiç dakikası sekmiyo. 10 dk dedi mi karnım taş gibi oluyo. Ama o sertlikle birlikte herhangi bir ağrım sancım olmuyo. 0 yüzden tereddüt ettim geçici bişey olabilir mi diye :26:
nişan herkeste gelmiyo canımcım, kiminin suyu kiminin nişanı kiminin sancısı geliyo. Bazıları ise rutin kontrollerinde öğreniyo doğumun basladıgınıama benden nişan falan gelmedi bölede başlarmı sancılar?:26:
deneyim ben, haber vermeye çalışıcam kıslar..gir bakalım cnm sıklaşıcakmı ?:18:
ama benden nişan falan gelmedi bölede başlarmı sancılar?:26:
canım benimde oluyodu hep ama bu biraz farklı oluyo, karnım kareleşiyo taş gibi oluyo ve 10 dk dolduğu an başlıyo 40 saniye kadar sürüyo.. Belimin ağrısıda yanlara iyice yayıldı. Normal mi ? :26:
ayy hadi hayırlısı kuzum yaaa, sende sancınolursa , suyun gelirse veya kan miktarı artarsa doktoruna haber ver mutlaka..
demin ilk defa 8.dk da geldi..duşa giriyim diyorum bakalım
cnm valla sizin merakınızdan sürekli bakıyorum foruma inş doğurmuştur bizim kızlar diyorum duamdasınız inş tatlım hayırlısyla sizde kucaklayın kuzuları Rabbimin verdiği en güzel duygu bu kolaycacık doğuruverin inş şiddetlenir bu gece inş:)bi bakmışız yarın doğuvermiş kuzun ayyy hadi
ayy cnm inş. ya ALLAH razı olsun dualarınız için RABBİM yavrunu analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle mutlulukla inş.
Sabah heycandan bayilcaktim cnm ama nisan olduguna emin olamadimbenım nışanım gelse ben yerımde duramazdım çok heyecan verıcı
Anladim tatlim sanirim senin dogum geliyor bir dusami girsrn havalarda sogudu cok kalmazsinşimdide ya heyecandan ya da durumumdan ötürü wc ye gidip duruyorum az bişi için.. Belimin ağrısınıda çok hissediyorum, sancıların aralıkları değişti şuan. deminki 8 dk da oldu şimdi 6 dk sonra geldi kasılma. :44::44:
kasılma karnın taş gibi olması canım, bebeğin bi yere toplanıyo gibi gelir sana.. benimde geceleri taş gibi oluyo kalkamıyorum wc ye giderken.. Ama şuan kasılma geçince yumuşacık oluyo
cnm nişan gelmiş senin lohusaykende o şekil akıntı oluyo hep bnm kanama çok sürmedi şimdi hep öyle değişik pembemsi akıntı var kıvamı yoğun su gibi değil yapışık bi akıntı
nişan herkeste gelmiyo canımcım, kiminin suyu kiminin nişanı kiminin sancısı geliyo. Bazıları ise rutin kontrollerinde öğreniyo doğumun basladıgını
deneyim ben, haber vermeye çalışıcam kıslar..
benim belim kopuyo suan ama kasıklarıma inmiyo, kasılmalarda devam ediyo. ben bi dusa girip cıkıyım hemen. 0 zaman belli olur heralde..ınş hadı hayırlısı benım sadece şimdi kasıklarımda var belımde yok va sertleşme var karnımda başkada sancı mancı yok
Anladim tatlim sanirim senin dogum geliyor bir dusami girsrn havalarda sogudu cok kalmazsin
hayırlısı canım ya gircem hemen
inşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla kavusmak nasib etsin Allahım. Bende acayip heyecanlandım hiç böyle olmamıstı. Ama sevinemiyorum yine geçicek diyeayy hadi inş. canım ikimizinde sıklaşırda yarın bebişlerimiz kucağımızda olurayy heyecan bastı sen doğurcakmışsın gibi geliyo kendimden pek umudum yok ama
Eğer geçmezse duş alzullum sadece sertleşiyo diye önemsememiştim ama dakikalık gelmeye başladı emin olamadım.
Suyu denedim şimdi gelmesine yakın içmeye başladım halen içiyorum ama karnım yine taş oldu
Tatlım benim de beş gün önceydi tam hatırlamıyorumZullum doktorun nisandan icin ne demisti? Adetten once hani bi akinti olurya oyleydi ama az rengi kirmizi degildi
ama benden nişan falan gelmedi bölede başlarmı sancılar?:26:
Sabah heycandan bayilcaktim cnm ama nisan olduguna emin olamadim
Anladim tatlim sanirim senin dogum geliyor bir dusami girsrn havalarda sogudu cok kalmazsin
Senden nisan gelmismiydi cnm? Pembe olan silince geldi sünüyor ama az.kahverengi kendiliginden gelmis selpak koymustum pofff cok merak ediyorum dogum ne zaman olur acb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?