Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittim canım biz sezeryan olucaz pazartesi Allah kısmet edersesebı cnm ne yaptın sen gıttınmı dr a
haklısın en olmadık zamanda gelicekler.tam diyorum sancı giriyor aaa sonra bir bakıyorum kesilmişnasıl şiddetlenicek acaba
gittim canım biz sezeryan olucaz pazartesi Allah kısmet ederse:18:
ah ah kız bende bide dis ağrısi başladı
cnm bebek iri ve çatım dar o yüzden bayramdan sonra da geç oluyomuşaaa nıye beklemedın bayram sonrasını
cnm bebek iri ve çatım dar o yüzden bayramdan sonra da geç oluyomuş
3900 olmuş cnmbebegın kaç kılo olmuşşş
3900 olmuş cnm![]()
Nisani gelenler yardim?? Benden cok acik pembe akinti geldi kivami yogun ama miktari az baya acik pembe sünen cinste sonrada kahverengimsi geldi sancim yok
Kızlarrrrr saat 21:10 dan beri her 10 dk da bir kasılma yaşıyorum ve neredeyse 35/40 saniye kadar sürüyor. Eşime takip ettirdim bana mı öyle geliyo diye ama o da aynı sonuca vardı.. Şimdi de doğum kasılmalarını araştırdım, uzman bi doktorun anlattıklarını dinledim, her 10 dk da 1 sonra 5 ve 3 dk da 1 olmak üzere kasılmalar olur. Anneler bunu karnın sertleşmesi ya da bebeğin toplanması olarak algılar diyo. Aynen ddiği şeyi yaşıyorum şuan. Sabah beri kasılıp gevşiyodum ama şuan tam 10 dk da 1 oluyo. Acaba yalancı kasılmalarda mı böyle yoksa gerçek miiibelimin ağrısıda halen var, 9. dk da belimin iki yanı hafif sızlayıp geçiyo
![]()
Kızlarrrrr saat 21:10 dan beri her 10 dk da bir kasılma yaşıyorum ve neredeyse 35/40 saniye kadar sürüyor. Eşime takip ettirdim bana mı öyle geliyo diye ama o da aynı sonuca vardı.. Şimdi de doğum kasılmalarını araştırdım, uzman bi doktorun anlattıklarını dinledim, her 10 dk da 1 sonra 5 ve 3 dk da 1 olmak üzere kasılmalar olur. Anneler bunu karnın sertleşmesi ya da bebeğin toplanması olarak algılar diyo. Aynen ddiği şeyi yaşıyorum şuan. Sabah beri kasılıp gevşiyodum ama şuan tam 10 dk da 1 oluyo. Acaba yalancı kasılmalarda mı böyle yoksa gerçek miiibelimin ağrısıda halen var, 9. dk da belimin iki yanı hafif sızlayıp geçiyo
![]()
Kızlar 38+6 oldum , doğurmak istiyorum cumaya kadar , yada kalıyorsa Bayram sonrasına kalsın , bu sıkıntımın üzerine kayınvalidem ve kayın oederim gelicek Bayram tatilinde , evim küçük onlar gelince annem olamıcak yanımda , kv le doğuma gitmek istemiyorum , çok karışırsak herşeyee en hassas dönemim nasıl yapıcam bilmiyorum , kızım olsa şimdi anneciğim olur yanımda 1-2 günde olsa
dün akşamdan veri rahimde kasılma hissediom sanki ama , psikolojik de olabilir tabi
hakkımızda hayırlısı
![]()
canım benden nişan gelmedi henüz ama gelenlerin anlattığı gibi olmuş seninde.bekle bakalım 1 hafta içinde olur doğumun![]()
![]()