yarın bende bu listede olacağım
ilişkiyi dene kuzum senin normal doğum şansın var...sancıyıı artırıyomuş..açılmayı da kolaylaştırıyomuş...ama sakın silkeletme kendini..
kızlar güldürdünüz beni valla... Allah iyiliğinizi versin,ben tamamen unutmuşum onu,9 aydır yaşamadık biz,neydi o?Evde yapılcak bisi biliyorum amaaa eşin yanasmaz sanciyi arttiriyor diyorlar
sizde iyki varsınız tum anneler saglikla kavussun yavrularina ins
sağol cnm, aminnnnnnnnn.gulucuk45 ve serap_serap inş yarın kolaylıkla ve sağlıklı sıhatli bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Allah yardımcınız olsun
Kızlar 38+6 oldum , doğurmak istiyorum cumaya kadar , yada kalıyorsa Bayram sonrasına kalsın , bu sıkıntımın üzerine kayınvalidem ve kayın oederim gelicek Bayram tatilinde , evim küçük onlar gelince annem olamıcak yanımda , kv le doğuma gitmek istemiyorum , çok karışırsak herşeyee en hassas dönemim nasıl yapıcam bilmiyorum , kızım olsa şimdi anneciğim olur yanımda 1-2 günde olsa dün akşamdan veri rahimde kasılma hissediom sanki ama , psikolojik de olabilir tabi hakkımızda hayırlısı
kızlar güldürdünüz beni valla... Allah iyiliğinizi versin,ben tamamen unutmuşum onu,9 aydır yaşamadık biz,neydi o?
Eşim dünyada yaklaşmaz bu teklife cok tırsıyo
sağol cnm, aminnnnnnnnn.
hmm hayırlısıyla doğsun o zaman canım..
hoşgeldin datlım, bende girip çıkıyorum habire.. bi sonraki kontrolün ne zaman ?
al benden de o kadar, hele bebeğin öpülmesi konusu 1 aydır gndemde, hiç sevmediğim bişey. Kv de ben kafadan olunca bizde sorun kalmıyo açıkcası. beşiği felan kendi yatak odama götürdüm. bizim oturduğumuz odayı da misafirlere göre düzenledik. Gelen giden oturur bende çocuk uyuyo diye kaçarım, kv süper o konudaÖpmeleri bi yana elden ele dolaştırmak bile beni gıcık ediyo. 0 küçücük çocuk daha dünyaya alışcak, kendini toparlamaya çalışcak.. Zaten kış mevsimi geliyo, grip nezle bitmez. Ne gerek var çocuğu o kalabalığın içinde tutmaya ya.. Daha birsürü şey benimde kafamda dolanıp duruyo, önce hayırlısıyla sağlıcakla kavusalım insallah da gerisi hallolur
kızlar güldürdünüz beni valla... Allah iyiliğinizi versin,ben tamamen unutmuşum onu,9 aydır yaşamadık biz,neydi o?
Eşim dünyada yaklaşmaz bu teklife cok tırsıyo
sağol cnm, aminnnnnnnnn.
sende ekleriz tatlımBende bendee.benide eklemeyi unutmayın
yok tatlım benim kızda pek sevdi içeriyiYarin dogum yapacak arkadaslar allah yardimciniz olsun saglikla gelsin bebisleriniz... :)))
Zulummm dogurmadin mi? :))) benim oglanla biz baya isindik birbirimize :))
sende ekleriz tatlım
yok tatlım benim kızda pek sevdi içeriyi
geleceği yok bu minnoslarin
sende ekleriz tatlım
yok tatlım benim kızda pek sevdi içeriyi
geleceği yok bu minnoslarin
​kızlar allah rahatlık versin ben yatıyorum iyi geceler malum yarın dr gidicez.
maşallah tatlımeylülde doğurucaz diye korkarken şimdide doğmuyolar diye endişeleniyoruz ya Allah'ım hepimizi hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuştursun inşallah..
16 ocak canım
zulluuuuucum biz bayrama kadar doğuramıcaz ümidi kestim ben
Bakalimm keyifleri ne zaman gelmek isticekk
bunların keyfi bayramda gelir kızlar
azcik bir sancida aha doguruyom diyom
yok sancı geri kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?